Raw aardbei Cashew pie – mijn favoriet-raw-food-recept

Je wilde weten wat het lek was het eerste recept van mijn raw food Experiment. Ik had echt te denken voor een lange tijd. Veel van de salades zijn super lekker waren de Energie Ballen zijn mijn Snack favorieten, maar een rauwe taart heeft overtroffen! De raw-aardbei Cashew taart was gewoon goddelijk! Voor mij is het recept heeft fladderde enige tijd geleden, met frambozen in de handen, maar omdat het aardbei tijd, ik moest je gewoon aardbeien! Ook ik heb geraffineerde het basis recept, omdat het geheim van deze taart ligt niet in de consistentie van de bodem en de vulling.

En kan ik je iets vertellen? Deze rauwe aardbeien Cashew cake is gemaakt in een handomdraai en niet alleen u, maar ook uw bezoek in het weekend, zal u betoveren…de zondag koffie, dus er is een raw food cake deluxe! 🙂

Ingrediënten voor een aardbei Cashew cake (26cm Springvorm)

Voor de bodem:

  • 1 1/2 cups cashewnoten (geweekt)
  • 1 Kopje gemalen amandelen
  • 1 Kopje walnoten (geweekt)
  • 1/2 Kopje data zonder stenen
  • 1 Snufje Zout
  • 1 Snufje Kaneel

Voor de crème vulling:

  • 300 g aardbeien
  • 1 1/2 cups Cashewnoten (geweekt)
  • 1 Cup dadels zonder stenen
  • 1/2 THEELEPEL gemalen vanille
  • 1 Zakje Agar-Agar

Opstellen van een raw-aardbei Cashew taart:

  • Alle noten voor ongeveer 2 uur inweken. De Agar-Agar, zoals aangegeven op de verpakking te bereiden 30 minuten voor.
  • De Cashewnoten voor de bodem en de walnoten in een keukenmachine en maal
  • De rest van de ingrediënten voor de bodem en goed mengen. Als u een keuken machine, het gaat ook met een hand mixer.
  • Het deeg voor de bodem moet nu zeer stevig en een beetje plakkerig. Nu moet je verdelen het gelijkmatig in je Springvorm is het beste met de vingers en druk op. Er moet genoeg deeg om trek een beetje taart rand aan de bovenkant.
  • Nu de vulling is ingesteld. De aardbeien, de Cashewnoten, de data, de vanille en de voltooid Agar-Agar in de blender op hoge ongeveer 1 Minuut te mengen tot een yoghurt resultaten in een gelijkaardige consistentie.
  • De afgewerkte crème giet over de cake base en verspreid. In het ideale geval, sluit het direct met je verhoogde taartbodem rand.
  • De bijna kant-en-te-aardbei-Cashew-taart een nacht in de koelkast (minstens 8 uur, vooral in warme temperaturen zeer belangrijk!). Ongeveer 1 uur voor het Serveren, de ruwe taart nog in de vriezer (in de Springvorm). De crème vulling is een kleine onderneming en de taart daarna beter uit de vorm.
  • Voor het Serveren met vers gesneden aardbeien en enkele Cashewnoten voor de garnering. Gedaan!
  • erdbeerkuchen2

    Als u hebt geprobeerd deze aardbei Cashew cake, zult u zeker een stuk om op te eten! Ik zweer het je. Maar een woord van waarschuwing: de ingrediënten in de taart, zal je zien dat deze cake is erg goed, maar door de vele noten natuurlijk, te veel calorieën. Dat deert me niet, echter. Ik heb liever eet een stuk van deze ruwe taart gemaakt van veel natuurlijke ingrediënten (geen suiker, wit meel, geen bakpoeder!) in plaats van een ander slecht snoep of cake. Onze zoete Tand tevreden, deze ruwe aardbei Cashew taart, in elk geval tot 100 procent! En gelukkig maakt u ook… 🙂

    Geef een reactie