Je wilde weten wat het lek was het eerste recept van mijn raw food Experiment. Ik had echt te denken voor een lange tijd. Veel van de salades zijn super lekker waren de Energie Ballen zijn mijn Snack favorieten, maar een rauwe taart heeft overtroffen! De raw-aardbei Cashew taart was gewoon goddelijk! Voor mij is het recept heeft fladderde enige tijd geleden, met frambozen in de handen, maar omdat het aardbei tijd, ik moest je gewoon aardbeien! Ook ik heb geraffineerde het basis recept, omdat het geheim van deze taart ligt niet in de consistentie van de bodem en de vulling.
En kan ik je iets vertellen? Deze rauwe aardbeien Cashew cake is gemaakt in een handomdraai en niet alleen u, maar ook uw bezoek in het weekend, zal u betoveren…de zondag koffie, dus er is een raw food cake deluxe! 🙂
Ingrediënten voor een aardbei Cashew cake (26cm Springvorm)
Voor de bodem:
- 1 1/2 cups cashewnoten (geweekt)
- 1 Kopje gemalen amandelen
- 1 Kopje walnoten (geweekt)
- 1/2 Kopje data zonder stenen
- 1 Snufje Zout
- 1 Snufje Kaneel
Voor de crème vulling:
- 300 g aardbeien
- 1 1/2 cups Cashewnoten (geweekt)
- 1 Cup dadels zonder stenen
- 1/2 THEELEPEL gemalen vanille
- 1 Zakje Agar-Agar
Opstellen van een raw-aardbei Cashew taart:
Als u hebt geprobeerd deze aardbei Cashew cake, zult u zeker een stuk om op te eten! Ik zweer het je. Maar een woord van waarschuwing: de ingrediënten in de taart, zal je zien dat deze cake is erg goed, maar door de vele noten natuurlijk, te veel calorieën. Dat deert me niet, echter. Ik heb liever eet een stuk van deze ruwe taart gemaakt van veel natuurlijke ingrediënten (geen suiker, wit meel, geen bakpoeder!) in plaats van een ander slecht snoep of cake. Onze zoete Tand tevreden, deze ruwe aardbei Cashew taart, in elk geval tot 100 procent! En gelukkig maakt u ook… 🙂