Vandaag heb ik het laatste deel van mijn Schoon Eten hoofdgerecht: veganistisch, schoon dumplings. Super lekker (en niet alleen met Kerst) en ook makkelijk te bereiden. Morgen zal ik u tonen het laatste deel van mijn Schoon Eten-Kerst specials, het Dessert! En in een paar dagen, dan is het al zover… Kerst komt eraan! De ouder ik word, hoe sneller de tijd… maar dit is een fenomeen dat je het weet. 😉
Dumplings stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept dumplings stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 4 30 minuten 30 minuten porties voorbereiding 4 30 minuten, bereidingstijd 30 minuten
Ingrediënten
- 300 g volkoren brood en gedroogd, indien nodig, om te drogen in de oven
- 300 ml melk alternatief
- 1 ui
- 1/2 Bosje Peterselie
- 1 Snufje Zout*
- Peper
- 1 EETLEPEL olijfolie*
Porties: Ingrediënten
- 300 g volkoren brood en gedroogd, indien nodig, om te drogen in de oven
- 300 ml melk alternatief
- 1 ui
- 1/2 Bosje Peterselie
- 1 Snufje Zout*
- Peper
- 1 EETLEPEL olijfolie*
Porties:
Instructies
Goede Eetlust! 🙂 Wat is dat toch met u op voor Kerst diner? Een traditioneel menu elk jaar iets anders, of Raclette of aardappel salade?
Alle recepten in het Overzicht:
- Voorgerecht: Cranberry-sinaasappel-Quinoa salade met granaatappel saus
- Hoofdgerecht: Kastanje-Champignon-Gebraad met Appel rode kool en brood dumplings Kastanje-Champignon-Gebraden Appel, rode kool dumplings en servet
- Dessert: coconut cream met Persimmon