Vandaag heb ik een recept voor pompoen risotto klaar. Ook al is het (denk ik) ziet er redelijk complex, het was snel gemaakt en smaakte geweldig. De Risotto is niet een klassieke Risotto met witte wijn, enz., maar het smaakte net zo goed! 🙂 Het uitgeholde vruchtvlees van de Hokkaido, is in de Risotto en de Rest (wat werd hier gebruikt als een schotel vervanging) verwerkte ik de volgende dag naar een pompoensoep.
De herfst pompoen risotto stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 20minutes 15 minuten porties van voorbereiding 2 en 20 minuten, bereidingstijd 15 minuten
Ingrediënten
- 2 kleine Hokkaido pompoen
- 2 uien
- 2 EETLEPELS olijfolie*
- 140 g volkoren rijst
- Plantaardige bouillon
- 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
- Zout*
- Peper
- 4 Stengels Van Tijm
Porties: Ingrediënten
- 2 kleine Hokkaido pompoen
- 2 uien
- 2 EETLEPELS olijfolie*
- 140 g volkoren rijst
- Plantaardige bouillon
- 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
- Zout*
- Peper
- 4 Stengels Van Tijm
Porties:
Instructies
Een goede eetlust en een prettig weekend! 🙂