Schoon Eten, Californië – een Paradijs!

Voordat ik dat doe met mijn klassieke reizen berichten van Californië en co. verder wil ik melden vandaag over het aanbod van voedsel op onze reis. Vooral over de gezonde voeding. Zoals reeds geschreven heb ik niet gevoed mij 100% clean op onze Road trip. Maar ik kan je vertellen: Het zou in Californië absoluut mogelijk! Het aanbod van goede, natuurlijke voedingsmiddelen in Californië is enorm. Vooral in de kuststreek en in de grotere steden, die ik als een grotendeels schoon het eten van vegetarische geen problemen had op al mijn maaltijden! Integendeel: Soms voelde ik me als in het Paradijs!

Het paradijs geen 1 op onze reis naar Whole Foods genaamd””. Ik hou van deze plek! Het is een grote biologische supermarkt, waar je bijna alles in termen van “Gezond leven” te kopen. Whole Foods heeft echt alles, en wat u wenst voor een Schoon Eter: duizenden van fruit en groenten, granen, noten, zelfgemaakte moer boter, Smoothies, kokosnoot water, biologische yoghurt in alle variaties, voedingssupplementen en geneeskrachtige kruiden, thee, natuurlijke cosmetica, een enorme delicatessenwinkel, een salade bar en en en. We waren er bijna elke tweede dag en ik heb niet alles gezien. In Duitsland is er geen vergelijkbare Bio-supermarkt. En als dat zo is, vertel het dan aan mij, neem waar! Ik moet het hebben. 🙂

Ik heb geprobeerd een paar indrukken voor je van de Hele Voedsel door het vastleggen van foto ‘ s. Maar als je er niet, je hoeft het alleen maar om naar te kijken. U zult versteld staan!

%image_alt% %image_alt% %image_alt% %image_alt% %image_alt% %image_alt% %image_alt% %image_alt% %image_alt% %image_alt%

Bij Whole Foods dus waren we erg vaak, omdat in het bijzonder in de frisse teller en salade bar geweldig voor reizigers. In de ochtend was er een heerlijk Ontbijt items, zoals omelet, Pap, Havermout, fruit salade, Ontbijt burrito ‘ s, en nog veel meer. We kunnen gewoon alles doen wat in kleine kartonnen buizen en ons voedsel aan uw eigen smaak. Later, het was toen betaald door het gewicht.

Voor de lunch, Whole Foods heeft een eerste-klasse Buffet, van waaruit je kon pakken wat je wilde. Elke dag een ander culinair thema van de serie, de meeste van de gerechten en bijgerechten waren vergelijkbaar. In dezelfde tijd nog heel vers gerechten zoals Pizza ‘ s met volkoren in de poort, Sobanudeln met geroosterde groenten of vegetarische Sushi aangeboden. We gegeten hebben meestal iets ingepakt en daar. Maar ook snack voor de lange ritten waren ze een heerlijke, gezonde Alternatieven: fruit snacks, volkoren muesli repen, fruit bars, een Mix van noten en gedroogd fruit, Smoothies en Broodjes. Daarom, het is niet bijzonder moeilijk voor te stellen dat we in staat waren om te eten bij Whole Foods super gezond.

%image_alt% %image_alt%

Als we het niet eens hebben gewinkeld bij Whole Foods, of gegeten, dan hebben wij gekozen voor een aantal van de andere grote Restaurants de culinaire Hoogtepunten van onze reis.

Mijn TOP 3:

1.) Café 21 in de Wijk Gaslamp in San Diego

Daar at ik een “Vegetarische Pot Pie” azerbeidzjaans-stijl met bonen, paddenstoelen, spinazie en wortelen. Om dit te doen, ik dronk een vers geperst granaatappelsap. Yum! Het dessert was er niet schoon, maar zo vers bereid! Hamer! 🙂

%image_alt% %image_alt% %image_alt%

2.) Het vegetarisch Restaurant “Groenen” in San Francisco

Dit is een chique Restaurant met een heerlijke vegetarische gerechten. Dit was het enige restaurant waar ik had me Peeps al in Duitsland als voedsel aanvraag. Ik heb gekozen voor de juiste pittige, Indiase gerecht met broccoli en een granaatappel Chutney. En een Jasmijn thee uit een mooie pot om te drinken. Zo lekker!

%image_alt% %image_alt%

3.) Het restaurant Benihana in San Diego

Het restaurant Benihana is een keten van restaurants die er zijn in vele plaatsen. Het is een Japans Restaurant, waar het eten in de voorkant van de ogen van de gasten aan tafel wordt bereid. De chef-kok zorgt voor een echte Show. Bij Benihana ik had een Tofu gerecht met een zoet-pittige Saus en veel groente te bereiden. Ook super lekker!

%image_alt% %image_alt%

Echter, de meeste van de andere Restaurants waar we gegeten hebben waren in relatie tot gezonde voeding alternatieven, een echte Verrassing voor mij.

Een heerlijke Vegetarische Burger met veel gegrilde groenten en een Portobello-paddestoel als een vleesvervanger op een bord van salade als bijgerecht – het was, bijvoorbeeld in het hard rock Café.

Onze favoriet van de hele reis – onze Starbucks van vertrouwen – ik had, en blijkt een verse, warme ciabatta broodje met tomaat, Mozzarella en walnoot en Basilicum Pesto.

Er was ook in elk Restaurant waar we waren altijd nogal een lekkere salade selectie, ook met ongewone ingrediënten zoals Blauwe Kaas, noten of verse bessen. Zo heb ik al het eten meestal eenmaal per dag in elk geval een salade (voor de Salade). 😉

Nu je weet wat ik bedoel wanneer ik spreek van “het Paradijs”. Het moet zeker niet een vettige Fast-Food wanneer u dat wilt. De Alternatieven zijn er (bijna) overal. Californië heeft me overtuigd in dit verband, absoluut. Als ik had genoeg ruimte in je koffer, dan is een Whole Foods market zou worden gevlogen op elk geval thuis. 😉

Geef een reactie