Schoon Eten voor me, het werkt!

In het begin van februari, kwam ik dit geweldige dieet door Tosca Reno. Ik had nooit van gehoord, maar het heeft me aangetrokken tot dezelfde magie. Voor de inleiding, ik pakte op dezelfde dag het boek de Schone Eten Dieet Opgeladen door de auteur als een E-Boek en de komende dagen.

%image_alt%

Daarvoor had ik al gekeken door middel van een heleboel dieet benaderingen: eiwit dieet benadrukt, Weight Watchers, Almased, het tellen van calorieën, enz., Schoon Eten is niet een nieuwe, baanbrekende kennis, maar voor mij is het een concept dat werkt.

Want Schoon het Eten is geen dieet. Helemaal niet. Het is een voedsel – en vooral van Gedachte veranderen. Ik heb geleerd door Schoon Eten, hoe zou ik classificeren van het voedsel in een volledig nieuw en nuttig. Wat is eigenlijk goed voor mij? Wat is een van de niet-schone, niet geneigd zijn om de bekroonde gerechten? En waar is voedsel overal op de loer ligt vallen?

Slechts 3 voorbeelden, zodat u weet wat ik bedoel:

 • Ik gebruikte om te denken dat als ik eet 1 à 2 Keer per week, een salade, gezond voedsel is!
 • Ik heb geteld en calorieën, omdat ik dacht dat me dit helpt in een figuur vormen. Ongeacht of ik voelde me comfortabel.
 • Ik dacht dat volkoren brood wordt gemaakt van graan.

Nu weet ik:

 • Moet ik nemen elke dag rauwe groenten in de Vorm van een salade voor mij. Dit is ook heel prachtig in de Vorm van groene Smoothies, half en half groenten en salade.
 • Ik tel geen calorieën. Ik heb dat niet nodig, want ik verspreid 5-6 kleine maaltijden gedurende de dag te eten. Ik ben ziek van en het aantal Calorieën die ik nodig heb. Ik kan getuigen dat, want ik was in eerste instantie tellen zelfs calorieën.
 • Volkoren vezels rijk, en wordt daarom aanbevolen. Maar niet overal, waar volkoren, het is echt “full grain”. In de meerderheid van volkoren brood of brood is alleen voor een klein deel of geen werkelijke full-grain (met koffer), aangezien het grootste deel van het graan soorten worden behandeld. Hier zijn veel van de gezonde vezels verloren. Een mooie Definitie kan hier gevonden worden. Om deze reden ben ik sinds liever korrelig zwart brood, zelfgemaakte, echte volkoren brood. En ik besef: ik ben rijk!

Waarom niet Schoon het Eten voor mij?

Met Clean Eten, heb ik geleerd, hoe ik het eten echt goed en niet op Afslanken en figuur-vormende. Ik ben bezig met mijn lichaam iets Goeds. Ik geef hem een goede “brandstof” zo brengt hij me door mijn leven. Deze manier van denken is veel meer waard zijn dan een dieet. Hoe meer ik geïnternaliseerd het concept, heeft het minder zin ik heb om niet-schoon voedsel. Omdat ik heb geleerd door Schoon het Eten van zo veel heerlijke, schone Alternatieven:

 • Banaan met Erdmandelmus in plaats van suiker zoet Dessert
 • Aardbeien met yoghurt en een scheutje honing in plaats van kant-en-fruit-yoghurt (of het nu licht is of niet)
 • Een stukje van donkere chocolade met een hoog cacaogehalte in plaats van kinderen, chocolade en co.
 • Volkoren pasta met verse tomaat, Basilicum en Pesto in plaats van de normale Spaghetti Bolognese saus, Maggi
 • Cappuccino met moer melk in plaats van de normale Cappuccino met 3,5% vet met melk

…Deze lijst kan ik nog altijd, maar ik denk dat je weet wat ik bedoel.

Schoon Eten is voor mij niet een korte termijn oplossing, zoals een dieet. Het is een leven voor me, begeleidende concept, waarvan ik was erg blij om te hebben geleerd. Zelfs als ik een keer een dag of enkele dagen niet schoon het eten. Ik melden en terug te krijgen op mijn manier. Zo was het, bijvoorbeeld, na mijn Mallorca-vakantie. Eerder had ik genomen voordat met Oh en geluid 2 pond, zo voel ik me in de vakantie beter. Op hetzelfde moment, zou ik gegeten heb in de vakantie wat ik wilde. En na de vakantie zou ik gefrustreerd, omdat ik zie dat meer gewicht op de weegschaal dan voorheen. Deze Tijd begon ik in februari met de verandering in het Dieet, en had 4 weken voor de vakantie al een geweldig figuur. Ik had geen “het verminderen van stress”. In de vakantie heb ik behandeld mezelf om een aantal Ongezonde bewust van, maar ook veel van de schone voedsel, en na de vakantie, is de ‘schade’ was niet groot. Ik ben verhuisd op dan terug te Reinigen Eten met plezier, en na een week of twee, ik voelde me volledig op mijn gemak.

Natuurlijk gezonde voeding is niet alles. Het Reinigen van het Eten van voldoende Sport voor mij. Hier is mijn variant is de HIIT (High Intensity Interval Training). Het is ook hoe Schoon het Eten is de perfecte sport concept voor mij. Het kost weinig tijd en levert zeer goede resultaten. De Body rock is mijn sleutelwoord. Ik heb al gemeld dat verschillende keren over het op mijn Blog (Post 1 Post 2 Post 3). Een belangrijke vraag die ik mij stelde bij het begin, is: Welke Sport is het genoeg? – Dit is een vraag die iedereen moet beantwoorden voor jezelf, maar voor mij betekent het dat nu bijna dagelijks actief in de sport en om te luisteren naar het gevoel in mijn lichaam. Een rondje Joggen, een body rock Training, kracht training in de fitnessruimte of een yoga les. Ik maak mijn eigen Mix…zeer vergelijkbaar met mijn dieet. U benadert om “genoeg” Sport. Begin langzaam en verhoogt u. Met een verbetering in de fysieke conditie ook van het plezier van de sport. Geloof me! En zelfs als het bijdraagt aan een groot deel van de gezonde voeding voor een goed figuur, het onderdeel van de Sport is niet te verwaarlozen. Voor mij, een matige spier-gebouw heeft bewezen dat de body rock-en krachttraining zo goed, als meer spieren, hoe meer calorieën je verbrandt. In contrast, de focus wordt niet gelegd op de tijd in beslag duursporten met mij zo veel. Hier is je moet vinden van hun eigen weg, met u, met u en uw lichaam goed te voelen. Dit is het allerbelangrijkste!

Ik ben erg blij dat ik het heb gevonden om Schoon Eten in combinatie met sport en het kan echt echt aan het hart. Als je nog geen ervaring hebt met het, maar geïnteresseerd bent of vragen hebt, write to me.

Anders, je lange-termijn-ervaring met Schoon het Eten zijn van belang voor mij, natuurlijk, het branden.

Al Het Beste!

Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie