Geïnspireerd door het boek “Vegane Superfoods” door Surdham Göb, heb ik mijn Sushi van Quinoa met boekweit noodle salade “meer” en “Roze Quinoa Sushi” – het recept, ik wil niet te ontnemen jullie natuurlijk! Helaas, ik ben in het Sushi-rollen niet zo goed als de Food stylist, maar het belangrijkste is, het smaakt goed, toch?! 😉
Roze Quinoa Sushi stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Recept print Roze Quinoa Sushi stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 30 minuten 15 minuten porties voorbereiding 2 30 minuten, bereidingstijd 15 minuten
Ingrediënten
- 1/2 Kopje Quinoa
- 200 ml bietensap
- 4 EETLEPELS amandelpasta*
- 1 EETLEPEL limoensap
- 3 vellen nori
- 1 wortel
- 1/3 komkommer
- 1/2 Avocado
- Soja-saus*
- Wasabi
Porties: Ingrediënten
- 1/2 Kopje Quinoa
- 200 ml bietensap
- 4 EETLEPELS amandelpasta*
- 1 EETLEPEL limoensap
- 3 vellen nori
- 1 wortel
- 1/3 komkommer
- 1/2 Avocado
- Soja-saus*
- Wasabi
Porties:
Instructies
Recept Opmerkingen
Er werd de boekweit noodle salade.
Door de manier: ik ga gewoon naar mijn recepten in een consequente Vorm, zoals u kunt zien in deze post. Dan kunt u direct afdrukken, en eventueel op te slaan, etc. Omdat ik proberen om een beetje! 🙂 Ook, denk ik, om te laten zien mijn favoriete vegetarische kookboeken die voor u van belang? Dan introduceer ik u naar het boek “Vegane Superfoods” weer!