Recept: Sushi van Quinoa en boekweit noodle salade

In 2013, ontdekte ik Sushi, nogmaals, helemaal nieuw voor mij. Tot dan, ik kende alleen de versie van het Restaurant en de vriezer. In het voorjaar, leerde ik samen met mijn vriend, zijn zusje en haar vriendje in een cooking class in de Wereld van de Keuken in Hannover, het maken van Sushi. De kookcursus, ik kan alleen maar aanraden, we hadden een geweldige avond! Dan heb ik gemaakt Sushi een paar keer alleen en in December kwamen we weer vier van ons om te koken en het was een geweldige avond. Op een gegeven moment had ik zelfs niet gehoord, dat u kunt bereiden Sushi in plaats van de typische Sushi rijst met Quinoa. Ik heb vandaag geprobeerd. Er was ook een boekweit noedels, salade, hebben we ook in de kookles en onze Sushi ‘ s avonds.

Quinoa_Sushi_Buchweizennudeln1

Quinoa Sushi Recept Type: hoofdgerecht Keuken: Vegetarisch Auteur: Hannah bak voorbereidingstijd: 30 minuten kooktijd: 15 minuten Totale tijd: 45 minuten Porties: 2 Ingrediënten

 • 1/2 Kopje Quinoa
 • 1 Kopje Water
 • 3-4 EETLEPELS Amandel boter
 • Nori vellen
 • 1 EETLEPEL citroensap
 • 2 wortelen
 • 1/4 komkommer
 • 1/2 Avocado
 • Soja saus
 • Wasabi

Instructies

 • Quinoa volgens de aanwijzingen pakket koken.
 • Ondertussen, Avocado, komkommer en wortelen, schil en snijd in reepjes.
 • Als de Quinoa klaar-om-te-geven-gekookt, Amandel boter en het citroensap in de pan en roer de pot, verwijder van het vuur en laat het staan voor een paar minuten.
 • De nori vellen met een schaar knip het doormidden. De helft van een vel Nori op een bamboe rol en plaats van de Quinoa op het onderste derde deel van de distributie.
 • Avocado, komkommer, wortelen, naar smaak leg een beetje Wasabi.
 • Het Geheel moet vervolgens worden uitgerold stevig op zijn plaats – als je niet weet hoe dit werkt, neem een kijkje op [url href=”http://www.youtube.com/watch?v=bfwwhqifyw0″]deze Video door Kikkoman[/url]. Ik moet toegeven dat het me opgekomen om de Quinoa zwaarder dan met Sushi rijst te rollen alles is goed, maar het is goed te doen.
 • De afgewerkte Sushi roll moet worden in stukken gesneden en klaar voor onze Quinoa Maki.
 • Met sojasaus-en – afhankelijk van uw smaak – met ingelegde gember en Wasabi te dienen.
 • 3.4.3174

  Quinoa_Sushi1

  Ik persoonlijk geproefd van de Quinoa-versie zelfs beter dan de conventionele variant, en mijn vriend vond het erg lekker.

  Quinoa_Sushi2

  Boekweit noedels, salade Recept Type: hoofdgerecht Keuken: Vegetarisch Auteur: Hannah bak voorbereidingstijd: 5 minuten kooktijd: 5 mins Totaal tijd: 10 min Porties: 2 Ingrediënten

  • 200 g boekweit noedels (Sobanudeln)
  • 1 Bosje Lente-Uitjes
  • 2 EETLEPELS sesamzaad
  • 2 EETLEPELS sesamolie
  • 2 EETLEPELS Dashi voorraad

  Instructies

 • Boekweit noedels volgens de aanwijzingen pakket om te koken (ongeveer 5 Min.) snijd ondertussen de lente-uitjes in ringen.
 • De pasta uitlekken en koud spoelen.
 • Met 2 EETLEPELS sesamolie en 2 EETLEPELS van Dashi-bouillon mengen.
 • De lente-uitjes en voeg sesamzaad en garneer.
 • 3.4.3174

   

  Buchweizennudelsalat

  Hier zie je weer de foto ‘ s van onze Sushi kookworkshop in de Wereld van de Keuken in Hannover (boven) en onze Sushi avond, hebben we weer alles hebben gekookt (hieronder).

  Sushi

  Na het koken, in de keuken raadgever “Sushi” door GU*. Ik heb de belangrijkste dingen die ik geleerd heb in de Sushi kookworkshop. Sushi is een kunst voor zichzelf en voor de eerste paar keer vond ik het niet zo eenvoudig. Het boek bevat een aantal recepten dat ik het niet wist, en ik zal binnenkort proberen. In het Algemeen ik hou van de kookboeken door GU, heel gelukkig, en heb tot nu toe kocht niemand, die zou ik niet van harte aanbevelen.

  Heb je dat gedaan Sushi met Quinoa? Zo niet, probeer het, het is mega lekker echt! 🙂

  Geef een reactie