Lieverds, vandaag heb ik een recept voor je. Momenteel weinig tijd voor de Blog blijft voor mij, helaas, want ik ben professioneel erg druk. En, hoewel ik zo veel leuke ideeën voor een blog posts! 🙂 Ik hoop dat ik kan voeren zo snel mogelijk! Omdat, totdat ik in staat was om te proberen dit recept, voorbij, helaas, een deel van de tijd… De Sushi, kookcursus in Hannover, die ik vorig jaar bezocht, vertelde de chef-koks bereiden gemakkelijk zoete Sushi, en het hoeft niet altijd hartig. Sinds de kookles is in mijn notities op de iPhone: “zoete Sushi.” Maar u weet dat de kok moet gaan bij mij al snel, en ik probeer niet meer dan 30 minuten te koken. Momenteel is een dergelijke uitgebreide experimenten niet tijd eigenlijk. Op hemelvaartsdag laat ik maar in de middag, op het werk, en samen met mijn zus, het Experiment “Zoete Sushi” durf! De kok nam ongeveer 1 uur per dag – je moet dus, net als bij de “normale” Sushi – tijd schema. De tijd die geïnvesteerd was het waard, maar in ieder geval: de zoete Sushi is erg lekker en kan worden geserveerd als Dessert en als hoofdgerecht.
Zoete Sushi met fruit stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept Zoete Sushi met fruit stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 4 30 minuten 30 minuten porties voorbereiding 4 30 minuten, bereidingstijd 30 minuten
Ingrediënten
- 250 g van Mochi rijst*
- 700 ml kokosmelk
- 300 ml appelsap zonder toegevoegde suiker
- 1/2 citroen
- 1/2 oranje
- 1 Msp. begane vanille*
- Fruit (volgens seizoen / smaak, zoals aardbei, banaan, meloen, frambozen, bosbessen, Kiwi ‘ s, perziken…)
Porties: Ingrediënten
- 250 g van Mochi rijst*
- 700 ml kokosmelk
- 300 ml appelsap zonder toegevoegde suiker
- 1/2 citroen
- 1/2 oranje
- 1 Msp. begane vanille*
- Fruit (volgens seizoen / smaak, zoals aardbei, banaan, meloen, frambozen, bosbessen, Kiwi ‘ s, perziken…)
Porties:
Instructies
Recept Opmerkingen
Beleg van uw keuze, zoals: gehakte pistachenoten, Goji bessen, kokos, munt…
Veel plezier en een goede eetlust! 🙂