Zoete Sushi met fruit als Dessert of hoofdgerecht

Lieverds, vandaag heb ik een recept voor je. Momenteel weinig tijd voor de Blog blijft voor mij, helaas, want ik ben professioneel erg druk. En, hoewel ik zo veel leuke ideeën voor een blog posts! 🙂 Ik hoop dat ik kan voeren zo snel mogelijk! Omdat, totdat ik in staat was om te proberen dit recept, voorbij, helaas, een deel van de tijd… De Sushi, kookcursus in Hannover, die ik vorig jaar bezocht, vertelde de chef-koks bereiden gemakkelijk zoete Sushi, en het hoeft niet altijd hartig. Sinds de kookles is in mijn notities op de iPhone: “zoete Sushi.” Maar u weet dat de kok moet gaan bij mij al snel, en ik probeer niet meer dan 30 minuten te koken. Momenteel is een dergelijke uitgebreide experimenten niet tijd eigenlijk. Op hemelvaartsdag laat ik maar in de middag, op het werk, en samen met mijn zus, het Experiment “Zoete Sushi” durf! De kok nam ongeveer 1 uur per dag – je moet dus, net als bij de “normale” Sushi – tijd schema. De tijd die geïnvesteerd was het waard, maar in ieder geval: de zoete Sushi is erg lekker en kan worden geserveerd als Dessert en als hoofdgerecht.

Süßes Sushi 1

Süßes Sushi 2

%image_alt% Zoete Sushi met fruit stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept Zoete Sushi met fruit stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 4 30 minuten 30 minuten porties voorbereiding 4 30 minuten, bereidingstijd 30 minuten

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Ingrediënten

  • 250 g van Mochi rijst*
  • 700 ml kokosmelk
  • 300 ml appelsap zonder toegevoegde suiker
  • 1/2 citroen
  • 1/2 oranje
  • 1 Msp. begane vanille*
  • Fruit (volgens seizoen / smaak, zoals aardbei, banaan, meloen, frambozen, bosbessen, Kiwi ‘ s, perziken…)

Porties: Ingrediënten

  • 250 g van Mochi rijst*
  • 700 ml kokosmelk
  • 300 ml appelsap zonder toegevoegde suiker
  • 1/2 citroen
  • 1/2 oranje
  • 1 Msp. begane vanille*
  • Fruit (volgens seizoen / smaak, zoals aardbei, banaan, meloen, frambozen, bosbessen, Kiwi ‘ s, perziken…)

Porties:

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Instructies

  • De rijst-kokosmelk met de appelsap en het citroensap in een pan, breng aan de kook. Voeg de rijst toe en ongeveer 30 Min. op een klein podium sudderen, altijd roeren, tot de rijst heeft een stevige structuur, vergelijkbaar met die van de normale sushi rijst. De rijst daarna afkoelen.
  • Snijd ondertussen het fruit klein, de Ingrediënten en de Dressing u bereiden. Voor de Dressing, slechts 1-2 sinaasappels persen en vanille. Alles in de blender en je bent klaar.
  • De rijst pudding dan gewoon met de handen, langwerpige of ronde vormen, met fruit en Toppings te versier.
  • Recept Opmerkingen

    Beleg van uw keuze, zoals: gehakte pistachenoten, Goji bessen, kokos, munt…

     

    Süßes Sushi 5

    Süßes Sushi 4

    Süßes Sushi 3Veel plezier en een goede eetlust! 🙂

    Geef een reactie