Verfrissende zomerdrankjes als een Schoon Eten Alternatief

Hoera! De zomer is hier en verwent ons elke dag met prachtig weer! Ik ben het absoluut de zomer mens. Geen Seizoen ik hou zoveel van hoe de zomer met de zon, de helderheid, de kleuren, de warme lucht en de zwoele nachten. Voor mij is het weer ideaal is. Ondanks de hitte, ik ben actief elke dag en soms gaan van de geliefde niet te slapen.

Wat ik echter altijd in de zomer drink ik veel te weinig! Normaal drink ik naast een rustige mineraalwater altijd veel thee, maar sinds ik het warm drinken gewoon een beetje Lust, vergeet ik maar snel mijn omwille van de warmte, verhoogde vocht nodig heeft om te dekken voldoende. Dit kan snel leiden tot huid hoofdpijn en droog. Voor mij is de vraag weer:

Hoeveel moeten we drinken in de zomer?

Het hangt allemaal af. Vele bronnen, de vele meningen. Zoals altijd, in het uitgestrekte land van de voeding. Persoonlijk denk ik dat op warme dagen, we moeten zeker 3 liter vocht tot ons, wat we missen in de hitte negatief saldo. Als we op warme zomerse dagen ook in andere sporten, we moeten weer min. 1 liter meer te drinken. Afhankelijk van de sport-intensiteit.

Wat moeten we drinken in de zomer?

Dit is vaak mijn Probleem. Hete thee is niet de vraag voor mij, ook al ben ik in het kantoor een grote koffie drinker. Ik drink, dus in de zomer veel niet-koolzuurhoudend water. Maar alleen dit is een drankje voor me op de lange termijn te saai. Sap spritzer, of zelfs frisdrank als een Alternatief, ik denk persoonlijk dat is niets. Sap en ok zijn spritzer, maar als ik een kijkje nemen op de nutriënten tabel, het schokte me opnieuw en opnieuw. De calorie-inname kant-en-klaar gemengde sap spritzer (zoals in vruchtensappen) is enorm. Drink 1 tot 2 liter per dag in aanvulling op de maaltijden is een absolute No-Go! De typische frisdranken zoals Cola en co. Ik ben tegen al sinds ik klein was. Ik denk dat ik was vroeger het enige kind die nooit iets wilde drinken Cola. 🙂 Dus, de vraag viel me al formeel: Wat is de gezonde drank met weinig calorieën kan ik drink in de zomer met een zuiver geweten, dorst mijn dorst?

Ik heb gegoogled het een beetje over nagedacht en speelde. In het proces, vond ik twee verfrissende, schoon de zomer dranken die eenvoudig te bereiden, te makkelijk. En ik wil nu met u delen. 🙂

 

Citrus water met Sinaasappel, citroen en limoen

Voor de citrus water, kunt u snijd een kleine biologische Sinaasappel, biologische citroen en organische limoen in plakjes. Ik benadruk “biologisch”, omdat de shell moet zeker worden onbehandeld. Mijn citrusvruchten, ik zal het direct bestellen van het eiland Mallorca in een kleine winkel met de naam “Fet a Soller”. Ik kon me niet voorstellen dat een beter fruit!

De citrus plakjes om je geven in een waterkan en vul het met nog mineraal water naar de top. Als u wilt, kunt u ook toevoegen sommige koude thee. Vervolgens in de koelkast en chill tot klaar om te serveren.

Smaakt super lekker en is ook goed voor de zomer figuur, omdat citroen water om te drinken, vooral in de ochtend op een lege maag onze stofwisseling te verhogen (ik heb ook geschreven in een Post).

Mint En Basilicum-Ijs-Koffie

Indien uw munt en Basilicum, zoals thuis en groeit, u zult hebben om de kosten van deze iced tea time! Zo mooi verfrissend en dorstlessend!

Voor 1 liter van mint en Basilicum-ijsthee-ik neem 1 Liter groene thee (hier Sencha slapeloze), ongeveer 20 muntblaadjes, Marokkaanse munt, 10 blaadjes Basilicum en 1 theelepel agave siroop. De thee water aan de kook en de thee ongeveer 2 tot 3 minuten, de thee bladeren en verwijder de munt en de Basilicum over 20 minuten in de zeef. In Parallel, de thee kan worden gekoeld in een koud water bad al naar beneden. Zo gaat het sneller. Tot slot, de theelepel agave siroop en roer. De ijsthee moet goed koud is mooi. Daarom is de beste met ijsblokjes en serveer.

 Minz-Basilikum-Eistee-Sommerdrinks

Beide van deze zomer drinken hebben me vergezeld nu voor de afgelopen dagen en vloeibare mijn huishouden gevuld hopelijk netjes. Op deze Basis ben ik gaan experimenteren nu. Laten we eens kijken wat heerlijke zomerse drankjes kunt nog steeds maken… 😉

Ik wens u veel plezier met deze twee recepten!

Geef een reactie