Yoga met Tara Stiles in de nieuwe ReLevel in Keulen! Balans In Je Energie!

Een van mijn grote hart verlangt ging afgelopen weekend in de prestaties. Ik Tara Stiles niet geraakt DE Yoga rebel uit New York – alleen, maar ook in de eerste rij van een 2-uur Yoga Sessie als een exclusief Interview met u te mogen ervaren. En dit alles was mogelijk in het kader van de ReLevel opening in Keulen – de eerste cursus van de Studio van het huis van Fitness First, die is gewijd aan de vertraging en het in evenwicht brengen van onze energie. Mijn energie was op dit Evenement, in ieder geval, absoluut de cottage die je je kunt voorstellen! Maar laten we beginnen bij het begin…

Relevel-Yoga

Het Evenement begon op vrijdag avond, de 27. Maart, met de officiële openingsceremonie. Meer dan 100 genodigden uit de fitness wereld, waaronder. De pers en bloggers hebben hun weg in de nieuwe 500sqm grote ReLevel Studio in Keulen. De kamers waren allemaal heel helder, schoon en minimalistisch design. Niets mag afleiden van de geest met Yoga of de yoga-klassen. En omdat we al op het punt. De ReLevel de Studio is het nastreven van een geheel andere manier dan een gewone Studio van Fitness First. Geen lidmaatschap, geen opleiding, geen overmatige tarief verscheidenheid, geen Training….maar een select aantal groepslessen met hoog gekwalificeerde trainers, die zal draaien rond het Motto “Balans in je Energie”. Elke cursus kan online voor 15 Euro gratis-gepost. Als ik wil gaan naar Yoga, dan zal ik contact met u op. Zo niet, dan niet. Net als iedereen heeft het en wil! Dit het Eerst komt, die het eerst maalt, “is”, Stefan de Tilk – de gedelegeerd Bestuurder van Fitness voor het Eerst vertelde. Als het zijn geboekt, een stijging van 30 naar 40 plaatsen per cursus, sluiten de poorten. Maar morgen is een andere dag. Ongeveer 30 cursussen worden gehouden in de ReLevel per week op deze manier. Het programma varieert van de meer klassieke yoga-formaat, met behulp van de Vinyasa Flow stijl te bodyART en Pilates.

Relevel-KölnReLevel-Opening Relevel-Eröffnung Relevel-in-Köln-neu Relevel-Opening-Kristin-Woltmann

Voor mij de ongecompliceerde Studio concept. Ik heb geen zorgen hoeft te maken of een lidmaatschap voor mij is het de moeite waard, en kan worden geboekt in iedere stad in Duitsland (waar het concept wordt uitgerold) de spontane tarief te vertragen. De prijs is niet goedkoop, vooral als je wilt om regelmatig deelnemen aan cursussen, maar voor de koers die wordt vastgesteld en professionals, yogi ‘ s, ik denk dat de regeling is eerlijk. In een normale yoga Studio de kosten van een Yoga les zijn tussen de 11 en de 15 euro.

Een verder kenmerk van de ReLevels de genomen-out spiritualiteit in de individuele cursussen. Zo is het zingen van de mantra, Oooommmm en Meditatie bewust. Persoonlijk vind ik dit een beetje jammer. Ik leerde in de Vinyasa Power Yoga stijl, heb ik gekozen voor een zeer moderne stijl van Yoga die niet vereist dat een zong zonder veel zingen, echter, is voor mij altijd een beetje een “Geest” in Yoga. Ik vind het erg leuk, mijn yoga-studenten aan het einde van het uur met een ontspannen voor het verzenden van het lichaam reizen in de avond of om u een aantal inspirerende sets op de weg. Ik ben benieuwd om te zien hoe dit project is ook een van de Yoga-Leraren in ReLevel.

De openingsceremonie was niet alleen informatief, maar ook erg leuk. Finger food, Energie Cocktails, groene thee base, en vele verfrissende gesprekken met de andere gasten. Maar mijn persoonlijke Hoogtepunt gevolgd, natuurlijk, op de tweede dag: de exclusieve Yoga Workshop met Tara Stiles. Tara belichaamt, evenals de ReLevel een eenvoudige, moderne yoga stijl met uw STRALA Yoga-concept, waarover ik binnenkort nog wat meer te schrijven. Daarom zou een perfecte pasvorm ReLevel de opening en kwam de hele weg van New York naar Keulen.

Met een vriendelijke knuffel, elke deelnemer werd begroet door Tara onmiddellijk lief te hebben. Mijn hart smolt, en ik was zelfs in staat om in de eerste rij op mijn Mat ruimte, verheugde ik me als een klein kind in de komende 2 uur met Tara. Het eerste uur was het bijzonder de versterking van onze volledige lichaam spieren (“Sterke”), en de tweede Klasse was energiek (“Energiek”). Tara maakte veel van de Oefeningen (zonder de Mat!) voordat, kroop door de kamer, adjustete hier en daar, goed en spoot alle kanten uit, haar warme Lach. De yogalessen waren gewoon leuk! Het was helemaal niet streng, maar op een speelse manier. “Lekker makkelijk,” als Tara Stiles zegt altijd zo mooi. Maar een spel voor kinderen niet hun dynamische sequenties. Ze bracht ons in veeleisende Stromen, met inbegrip van de krijger in de kraai, en zelfs in de Handstand.

Spass-beim-YogaYoga-Class-im-Relevel-MeditationTara-Stiles-Breite-Vorbeuge-sitzend

Yoga-Class-im-Relevel-KölnKristin-Yoga-BakasanaRelevel-Yoga-Class-mit-Tara-StilesYoga-Class-Tara-Stiles-im-Tänzer

Tara-Stiles-Forward-SplitStrala-Yoga-ShavasanaAan het einde van de yogales, we waren allemaal in Shavasana en gevoel voor ons, wat was de oorzaak van de Yoga-Sessie, fysiek en mentaal. In het proces, Tara weer ging door de kamer, legde haar handen op de benen of schouders, en gaf ons extra energie. Daarna, ik dreef uit de kamer. Ik voelde me ontspannen, opgefrist en gewoon blij!

Dit prachtige sfeer hebben we ook deelgenomen aan het Interview. Ik kreeg op al mijn vragen van uw antwoorden, maar nog veel meer. Ze praatte heel openlijk en zette me weer met hun Gelach, of beter zeggen: “stralen” (STRALA). “Kristin, u uitstralen” – iets Beter zou zijn je niet kunt schrijven als een handtekening in mijn boek! Oh Ja, ik straalde die dag, want ik was ongelooflijk gelukkig mee, zo ’n groot Evenement en zo’ n liefdevolle mensen! DANK u! Namasté!

Tara-Stiles-im-Interview Tara-Stiles-im-Interview-mit-EAT-TRAIN-LOVETara-Stiles-und-Kristin-Woltmann Tara-Stiles-im-Tänzer

Geef een reactie