Werkt met Drinken: Mijn water week in 2016 in review

30. In mei was het klaar! Dit jaar is water week van Gerolsteiner begon en ik preekte op de eerste dag, een blog post met mijn doelen voor de week en verder. Openbaar woorden en het Doel uitspraken te weten het scheppen van meer aansprakelijkheid, te formuleren zijn doelen voor zichzelf alleen in de stille kamer.

Ik had voor de water-week 4 kleine doelen te drinken naast de grote projecten, en meer. Het is echt raar dat ze voldoende drinken zal, in de tijd, opnieuw en opnieuw, naar mijn persoonlijke website op het gebied van voeding….deze drank is geen tijd in beslag, noch bijzonder inspannend! Ik weet niet wat het is, maar ik wist al in Maart als ik Gerolsteiner sprak, als ik lid wil worden als een blogger de actie die deze uitdaging was gewoon goed voor mij.

Bovendien, een groene Smoothie in de Ochtend, kruiden thee en water in het kantoor, een kleurrijke salade per dag en de rijke Genieten van alle maaltijden waren op mijn Plan. Alle van de kleine doelen te optimaliseren mijn schone dieet.

Hoe kwam het water week in 2016 met mij?

Allereerst kan ik zeggen dat Het water week voorbij was verdomd snel! Ik meestal de lay-out van mijn eigen problemen, en altijd ten minste 3 weken, want na deze tijd – in de psychologie – mensen hebben geïnternaliseerd nieuwe gewoonten. Daarom wilde ik van de week voor het eerst een speciale opener voor mij en na nog eens twee weken van mijn verblijf. Mijn Motivatie voor het water week was daarom erg hoog voor mij! Op de eerste dag stelde ik me de flessen water zichtbaar in de avond kijken naar mijn “lege” resultaat. Deze methode heb ik onderhouden voor de rest van de dag. Een 0,75 Liter fles die ik vond op het kantoor, ik dronk om te gaan slapen. Bovendien minstens een pot kruidenthee. Zo kwam ik elke dag minstens 2 tot 2,5 liter vocht. Een grote Groene Smoothie in de Ochtend. Mijn kleurrijke salade, behandelde ik mezelf aan voor de lunch of in de avond als de laatste maaltijd en de grote maaltijden, zoals Ontbijt, lunch en diner, hield ik bewust meer tijd en voelde hoe het eten was.

Tijdens het water in de week, ik at twee van de drie uitzonderingen, zeer schoon, en werd geuit op de laatste dag, trots op me. Ik voelde me super mentaal en had ook het gevoel te worden over de hele week, alerter en fitter. Ik deed hetzelfde in mijn Conditie en training voelde!

Mein-Fazit-zur-Wasserwoche-2016-von-Gerolsteiner

Wat er met mij is het bijzonder eenvoudig is het, en wat vooral moeilijk is?

Dat zou ik niet, in de afwezigheid van een koffie/ Espresso van de dag, ik zou niet hebben gedacht! Op de dag voor de Uitdaging, ik dronk mijn dagelijkse dosis cafeïne, en dan voor 7 dagen. Zonder hoofdpijn, zonder speciale vermoeidheid. Het was gewoon geweldig! Misschien was echt mijn toegenomen hoeveelheid drinken…? Voor mij, het was zeker super zonder koffie, dus ik bleef in de kamer van de andere dag na het water week met mijn bedoeling om elke dag op cafeïne. Werkt geweldig! Als vervanging heb ik nu te drinken van groene thee met een bepaalde hoeveelheid Tannine, dat is veel gezonder.

Zelfs de dagelijkse Groene Smoothie, merkte ik, dankzij mijn geweldig ETEN TREIN LIEFDE Uitdaging in januari is heel gemakkelijk! Nu, in de vroege zomer van de Smoothie maakt drinken nog leuker, want er is veel frisser en beter van smaak fruit dan in de Winter. Even, het is zeker, dat bij ons in de tuin slechts twee soorten sla voor de oogst zijn er klaar voor en ik heb de ingrediënten voor een groot deel van mijn Smoothie, op slechts 5 meter naar het Bed en weer terug naar het Mengpaneel moet gaan.

Iets wat moeilijk om de kleurrijke salade viel me eigenlijk op elk van de zeven dagen. In mijn normale dagelijkse leven ik eet niet vaak een salade, maar elke dag. Na ongeveer 5 dagen, de nieuwe ideeën ontbreekt het me en ik was het eten van de Salade een beetje saai, dus ik heb “gewoon gegeten” 5 van de 7 dagen, een grote kleurrijke salade. Volgende Keer zou ik mijn project “een schone, zelf bereide gerecht met Rauw voedsel”. Voor mij is dat meer zin!

Mindfulness tijdens het eten, moest ik concentreer me heel bewust van alles en zet opzij wat zou me afleiden. Dan is het allemaal werkte in de afgelopen dagen steeds beter en beter. Dus, minder Snapchat en meer gemoedsrust bij het eten! 😉

Wasserwoche-2916-mit-Gerolsteiner-Fazit

Wat heeft mij de Gerolsteiner water week?

Na het einde van de water week is nu al 2 weken, dus ik heb eigenlijk mijn “21 dagen om een nieuwe gewoonte” achter me. En taaadaaa…. Ik bleef om te drink per dag minstens 2 liter koolzuurhoudend mineraalwater en kruidenthee. Het is al over!

Een van de belangrijkste redenen is dat ik echt het gevoel met meer vocht in het lichaam meer alert en fitter. Ik kan voelen, zowel in het Werk als wanneer u de Training. Eerst dacht ik dat tijdens de water week, was er de euforie van de Uitdaging, maar nu realiseer ik me dat het echt een positief effect heeft op mijn lichaam. Ik voel me meer alert, krachtiger, en zelfs mijn huid straalt meer en rimpels minder.

Dit zijn voor mij redenen om te voelen gates is altijd de beste drijfveren om te blijven lange-termijn-op-de-Bal. Ik moet het voelen om voor jezelf na wat tijd om iets Positief is, dan ben ik helemaal van overtuigd dat het doet me erg goed en niet alleen goed of gezond is. Heb ik bereikt met het water een week, plus mijn persoonlijke extensie nu!

Al met al is de week was voor mij een geweldige ervaring en een groot succes! Ik zou meedoen volgend jaar weer. Alleen ga ik verandering in 2017: dit jaar heb ik gebruikt voor de water week, de PET-flessen van Gerolsteiner. In het komende jaar zou ik nodig hebben voor de Uitdaging en de voorkeur voor glazen flessen. Dus ik persoonlijk een beter gevoel!

Als uw wijk ook, vertel ons hoe het ging tijdens de water week, en of je nu nog op een voldoende Drinken.

Geef een reactie