Review van mijn 200 uur opleiding tot Yoga docent en hoe om het te doen meer

Voordat ik begin te schrijven over mijn onderwerp van vandaag, ik wil u graag bedanken voor de feedback op mijn boek “Gezond op kantoor”* I u de dag voor gisteren heb ik gemeld! Ik ben blij dat het thema van zo velen van jullie reageren. Als je hebt gelezen, geef mij een feedback op hoe je het een leuk boek! 🙂

Review: Dus mijn 200 h was de opleiding tot Yoga docent

Maar nu het eigenlijke onderwerp: Kort voor het einde van mei voor mij in de vakantie, heb ik de theoretische en praktische examens van mijn 200 h leraar in opleiding tot Yoga docent. Een dag na mijn terugkeer, het diploma levering in de EENHEID niet heeft plaatsgevonden, kon ik maar, helaas, omdat ik die dag doodgeschoten met een spiegel-TV. Vorige week pakte ik mijn diploma in de Studio en toegestaan om mij te bellen na het passeren van het examen, nu een Yoga docent (sommige mensen hebben zag het al op Facebook, Instagram of Twitter :-)). Hoewel elke Yoga genoemd kan worden, in principe, leraar, omdat de (professionele) aanwijzing, helaas, is niet beschermd. Het belangrijker vind ik het dat mijn opleiding is gecertificeerd door de American Yoga Alliance (AYA) – wat was voor mij, onder andere dingen, is het ook essentieel om te beslissen op UNIT-Yoga.

Hannah Frey Unit Yoga

Al met al, het heeft mijn opleiding erg leuk. Ik heb veel geleerd en de tijd zeer de moeite waard gevoel. Op hetzelfde moment, ik moet zeggen dat de training was voor mij zeer uitdagend. In het jaar van opleiding schreef ik naast mijn full-time Job, onder andere, twee boeken (en geen 3 en 4 aan de slag), plannen voor een bruiloft, een budget dat leidde me naar mijn man, vrienden en familie gezorgd. Toen ik begon in mei vorig jaar, met de opleiding, het was niet een boek contract ondertekend, ik dacht dat in de droom, in hetzelfde jaar dat de burgerlijke stand te trouwen. Als ik geweten Had dat dit alles moet naar mij komen, ik zou hebben uitgesteld de training. Maar zo is het in het leven – het komt altijd anders dan je denkt, en natuurlijk ben ik ook erg blij en dankbaar voor alle kansen die ik krijg. Met een “normale” 40 uur per week, de opleiding van beroep te begeleiden, maar ook goed te doen, en ik ging ook! De factoren die ik heb genoemd, leidde tot een situatie die ik had minder tijd om te trainen dan ik zou willen. Eigen Yoga practice, begeleide praktijk, boeken lezen en reserveer rapporten te schrijven, voorbereiding op het examen… dit alles heeft veel tijd en energie, zelfs als het was achteraf een erg leuke tijd. De Training in het weekend in het mooie oude gebouw waar de Studio is gelegen, hebben schonk ook veel macht; de kamers hebben een of andere manier een beetje magisch 🙂

Ook in termen van inhoud, ik vond de training erg goed, maar ik schreef over dat reeds na elke training weekend. Alle bijdragen aan de 200 h teacher training kunt u hier lezen.

Hoe het gaat…

Zoals vermeld in eerdere berichten geschreven, koppel ik de opbouw van de opleiding direct met het 300h-gebouw training van de EENHEID van Yoga. Natuurlijk, in de hoop dat ik volgend jaar een beetje meer vrije tijd. De opleiding begint in November in Hamburg.

Geef een reactie