6 manieren om Yoga: Hoe moet ik beginnen met Yoga?

De vraag van alle vragen over Yoga. Ik krijg ze heel vaak in reacties en e-Mails, het is dus zeker de tijd om mijn gedachten en ideeën op het punt. Ik hoop dat deze Post geeft je meer helderheid en moed voor je persoonlijke pad naar Yoga. Want ik kan je vertellen: Zo veel wegen naar Rome, zo veel manieren om Yoga. De juiste manier is het toch. Het is alleen belangrijk dat je begint langzaam en met nieuwsgierigheid en openheid over de zaak. Zes manieren om Yoga, wij samen kijken.

Yoga-DVD en Video ‘ s

Er zijn talloze Yoga Dvd ’s en Video’ s te bieden. Om te kunnen bijna elke yoga stijl die u het kopen van een DVD, een gratis Video op Youtube & co. om uit te proberen, of zelfs een lid van een Online yoga Studio. De verscheidenheid is enorm! Dit zie ik als een belangrijk voordeel voor beginners. Probeer gewoon te los, hier een snuifje, er onderdompeling en dan zien wat je als bijzonder goed. De meeste van de Yoga Dvd ’s en Video’ s zijn eenvoudig en geschikt voor beginners. Je krijgt snel in de praktijk (meestal puur asana = fysieke oefeningen) en kan urnen na al een paar keer, onafhankelijk van de volgorde nacht, zonder dat u constant op het scherm. Natuurlijk, je moet, echter, wanneer u op Home-Training zien dat hun presteert weergegeven van de Oefeningen en niet het verkeerde lichaam te nemen houdingen. Dit is voor mij het grootste nadeel van Video ’s en Dvd’ s. De correctie ontbreekt in grote mate. Een verder nadeel kan zijn dat een zekere monotonie dat komt met de tijd. Slechts wanneer u hebt gevonden een favoriete DVD, weet je dat ze na een paar weken in en uit en niet ontwikkeld om u.

Yoga boeken en posters

Wat geldt voor het bewegende beeld, ik kan bevestigen dat dit ook voor boeken en posters. Vaste beelden zijn, uiteraard, nog steeds stijf, en tonen zelfs niet het einde van een Yoga Flow, hoe je het kunt een Video. Echter, de boeken zijn meestal ernstiger. Hier kunt u leren over de werking van de Asana ‘ s, in verschillende variaties en belangrijke beperkingen. Bovendien, je kunt jezelf met yoga boeken ook in andere gebieden van de Yoga en u een bereik tot het verwerven van een betere Kennis. Yoga is niet alleen de fysieke beweging, maar ook ademhalingstechnieken, Meditatie, voeding en nog veel meer. Ik heb heel veel yoga boeken thuis. Van elk heb ik leerde nieuwe dingen over Yoga.

Mein Weg zum Yoga

Yoga in de fitness-Studio

Een yoga-les in de fitness-Studio kan niet goed zijn, hij moet maar. Het is sterk afhankelijk van de of de yoga-leraar! Ik heb deze ervaring. Leuk is natuurlijk, dat het aanbod is doorgaans toch in de lid-bijdrage en het tarief kunt proberen. Maar ik heb ervaren het al, dat het Onderwijs een Yoga verklaard opleiding voltooid en, helaas, veel dingen zijn niet correct weergegeven/. Vooral in het geval van gezamenlijke cursussen, voor beginners zijn vaak in het nadeel, omdat een bepaalde basiskennis kan eenvoudig worden verstrekt. Bovendien, de rustgevende omgeving ontbrak om mij in de sportschool de meeste van de tijd, omdat Yoga kan ontspannen, wanneer naast de deur, in de kamer de luide bas van de Body Pump zoemen…

Een yogalessen in de yoga Studio

Duidelijker yoga in een zuivere yoga Studio, als er in de meeste grote en kleinere steden. De keuze is nu enorm, omdat de yoga markt is booming. Voor beginners, het kan zeer moeilijk zijn voor u de juiste cursus/ stijl uit te zoeken. Maar ik kan u stimuleren om te snuiven als een bij hier en daar. Yoga is zeer individueel en zeer persoonlijk. Een Studio of een leraar die bij ons past. De volgende of de volgende. Waar hou je het meest, kunt u blijven een beetje hangen. Maar wees niet bang om te proberen uit Nieuw. Het grootste voordeel van de pure yoga studio ‘ s met volledige concentratie op het gebied van Yoga is natuurlijk. Goed opgeleide, meestal zeer motiverende docenten zullen u begeleiden in de wereld van de Yoga, laat u bij het ontwikkelen en geven hulp daar waar het alleen maar gaat. Dus onze missie is dat op zijn minst. 🙂

Tara-Stiles-Dein-Yoga-Dein-Leben

Yoga reizen en Retraites

Hoewel er bijna op elk moment van de dag, vele steden Yoga biedt, maken het een of het ander is gemakkelijk te volgen regelmatig een wekelijkse cursus. Of wilt u hetzelfde als een beginner duik dieper?! Voor deze Yoga geschikt zijn voor reizen en Retraites speciaal voor beginners prachtig. Ik zag geen dergelijk aanbod, maar ik ben altijd van de andere yogi ‘ s van alle Niveaus u vertellen hoe goed en intensief voor een hele Retraite – misschien zelfs in een vreemd land – het werkt! Het nadeel van de kosten is, natuurlijk, want een schone geur aan de Yoga hier kunnen de kosten zeer snelle tijden van 300 tot 1000 euro. Maar misschien moet je precies deze spetterende, intense kick-off, leef je eigen yoga practice en in het dagelijks leven op een regelmatige basis.

Yoga Opleiding

De waarschijnlijk meest intense entree in de wereld van Yoga is een Yoga-opleiding. Zeker, misschien denk je nu: “Waarom zou ik moeten beginnen omwille van de hemelen is gelijk aan een Yoga-opleiding?” De vraag is gerechtvaardigd, maar ik heb zelf yogi ‘ s in mijn opleiding had dat zijn gegaan in precies deze manier. Ze hebben een soort gestart vanaf Nul en zijn volledig ondergedompeld in de Yoga. Voor deze modulaire opleiding is, natuurlijk, als ik gedaan heb in de Vinyasa Power Yoga Akademie, zeer goed. U start met de eerste “beginner’ s weekend” en beslissen, module per module, als en wanneer u wilt. De Yoga-training met uw week was ongelooflijk intens en, in de ware zin van het woord, in beweging! Zelfs als ik niet wil hebben Yoga heeft zijn vruchten afgeworpen, in mijn ogen, de Yoga-opleiding, heb je mij nog iets echt Goed voor het leven! Zo ook de vermelding van Yoga training is zeker een Optie, hoewel ook de duurste optie.

Wege-zum-Yoga-1

Nadat ik stak de 6 manieren om Yoga nu, met de belangrijke voordelen en nadelen, je kan je afvragen nu, misschien is die manier van Yoga die ik heb gevonden. Je zult lachen, maar ik heb over 5 van de 6 paden van Yoga. Eerlijk! Alles met mijn Power Yoga DVD van “Qbi heeft start”, dan ging het over de verschillende boeken, gewoon omdat ik meer wilde leren over Yoga. In Parallel, ik kwam uiteindelijk van de Home-Training aan een yoga-les in de fitness-Studio die ik vond in het begin, ik was me, maar na een half jaar niet meer verder ontwikkeld. Ten slotte bezocht ik diverse yoga lessen in grotere en kleinere yoga studio ‘ s en Vinyasa Power Yoga. Daar heb ik geruild met mijn leraar over haar opleiding en besloten om te gaan voor de volgende stap, dat is hoe ik mijn eerste yoga les als een leraar…zoals ik al zei: er zijn Vele wegen naar Yoga, en ik ben waarschijnlijk niet het beste voorbeeld! Dus wees niet bang om te beginnen ergens en op een of andere manier, zeker. Laat u in plaats van op je Intuïtie te begeleiden wat goed is voor u is gewoon het Juiste ding, en wanneer het tijd is voor de volgende stap.

Als je een verlangen om op de een of de andere manier met Yoga, dan zou ik graag je mijn verzameling van boeken, DVD ‘ s en co. evenals mijn tips voor Yoga Apparatuur die u kunt vinden op mijn Blog.

Geef een reactie