Recept: brood met verse kaas, uien en Vijgen

Het recept presenteer ik u vandaag de dag is relatief eenvoudig, maar helemaal geweldig. Het smaakte zo goed dat ik bereid het in een week drie Keer. Mijn man vond het erg lekker, dat is het belangrijkste criterium, waarbij moet worden voldaan aan een recept voor mij, was voldaan (de nadere criteria zijn: het moet gaan om gezonde en lekkere en mag meestal niet meer dan 30 minuten).

Brot mit Frischkäse Feigenkonfitüre Röstzwiebeln

Het was dus in een week is gelijk aan drie Keer brood met verse kaas, gebakken uitjes en echternach. Het Beste deel is dat de Vijgen kunnen worden gemaakt, zonder suiker en smaakt heerlijk. De combinatie van smaken met verse geitenkaas, super lekker, maar mijn man niet leuk, ik vond de normale roomkaas. Geperfectioneerd dit (in de avond) het brood met verse tijm. In toevoeging van gehakte walnoten nog steeds klein. Je hebt al merken: ik ben blij! Het recept heeft zijn plaats in mijn Moleskine Recept Tijdschrift – en omdat alleen de beste van de beste recepten komen! 😉 Het volkoren broodje, die u kunt zien in de foto ‘ s zijn van Alnatura, en zijn in het Broodrooster een beetje bakken. Ze zijn ook smaken. Vier-stuk kost slechts 99 cent.

 

%image_alt% Brood met verse kaas, uien en Vijgen stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept brood met verse kaas, uien en Vijgen stemmen: 0 rating: 0: tarief voor het recept! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 20 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten kooktijd 20 minuten

  • Menu Hoofdgerecht
  • Vegetarische keuken

Ingrediënten

  • 4 vijgen
  • 1 Snufje Zout*
  • 2 THEELEPELS citroensap
  • 2 uien
  • 1 EETLEPEL olijfolie*
  • 4 Stengels Van Tijm
  • 2 volkoren broodjes
  • 50 g verse kaas
  • 20 g walnoot kernels, gehakt

Porties: Ingrediënten

  • 4 vijgen
  • 1 Snufje Zout*
  • 2 THEELEPELS citroensap
  • 2 uien
  • 1 EETLEPEL olijfolie*
  • 4 Stengels Van Tijm
  • 2 volkoren broodjes
  • 50 g verse kaas
  • 20 g walnoot kernels, gehakt

Porties:

  • Menu Hoofdgerecht
  • Vegetarische keuken

Instructies

  • Voor de Vijgen de steeltjes van de vijgen, verwijderen en snijd het vruchtvlees in stukjes.
  • Ongeveer 200 ml water en breng aan de kook en voeg zout en citroensap. Ca. laat het voor 15 minuten. Vervolgens puree en laat afkoelen.
  • Schil de uien en snijd ze in partjes. De olie in een pan en bak de uien op matig vuur tot ze glazig zijn. laat 5 minuten met de verse Tijm.
  • De broodjes roosteren. Vervolgens verspreid met roomkaas, Vijgen te geven, en met de ui, tijm en, indien nodig, met de gehakte walnoten om te garneren.
  • Goede Eetlust! 🙂

    Geef een reactie