Oosterse groente-roerbak met pittige Masala Quinoa

Ook in 2015 zal ik niet moe om te experimenteren in mijn nieuwe keuken! Ik heb meestal laden op een specifieke eten is Honger, kijk dan in mijn Voorraad, en de koelkast in overeenstemming met de juiste supplementen, en maak mij een ruwe recept idee, voordat ik begin met de experimentele koken. De ‘ fine-Tuning zal gedaan worden met speciale specerijen en kruiden. Deze fantastische Schoon het Eten van de schepping was in mijn laatste kooksessie.

Vandaag de dag zijn er een Oosterse groente-roerbak met gebakken spinazie, broccoli en data in een pittige Masala Quinoa.

Orientalisch-Masala-Pfanne

Ingrediënten voor 2 porties van Oosterse groente roerbakken:

  • 200 gram Quinoa
  • 1 theelepel instand groente bouillon poeder
  • 10 Broccoli Roosjes
  • 10 Blokjes Diepvries Bladspinazie
  • 8 gedroogde dadels (zonder steen)
  • een handvol gedroogde cranberry ‘ s
  • Masala-een kruid van het strand keuken
  • Zee-zout-mix van het strand keuken

Voorbereiding van de Oosterse groente roerbakken:

  • Quinoa in warm water voor een korte week en afvoer. In de tussentijd, ongeveer 400ml water aan de kook in een pot en het poeder voor de plantaardige bouillon, roer. Zodra de groente bouillon kookt licht, Quinoa, en volgens de Verpakking instructies om te koken (ca. koken voor 15 minuten en 5 minuten voor bronnen). Roer goed!
  • TK-bladspinazie, ontdooid (geen magnetron!). Broccoli wassen en snijd ze in kleine roosjes en snijd. Data-wijken, en de steen verwijderd.
  • Eerste van al, met een beetje olijfolie, de broccoli roosjes op een klein podium in de koekenpan. Enige tijd het gedroogde dadels en cranberry ‘ s vermengd. Pas aan het einde van de spinazie in de pan en kook verder op een laag niveau van bakken. Met de Middellandse zee zout-kruiden-mix kruiden.
  • Quinoa Verfijnen aan de Kook de groente bouillon met een beetje zeezout en 2 THEELEPEL Masala kruiden. Blijf goed roeren!
  • De groente pan is klaar wanneer beide broccoli, data, Cranberries en de spinazie, geroosterde licht en goed gemengd. De broccoli moet nog een beetje stevig aan het bijten. Dus ik wil hem het meest.
  • Masala Quinoa en groenten roerbakken op een bord en garneer, indien nodig, met extra gedroogde cranberry ‘ s. Gedaan!
  • Deze Oosterse groente roerbakken, die is ook vegan, een heleboel. Het is door de Oosterse touch van de masala en de gebrande data, of cranberry ‘ s, iets heel bijzonders! Tegelijkertijd is bereid, maar in een goede 20 minuten. Ik heb voor het eerst geëxperimenteerd met Quinoa en ik garandeer u dat ik zal het opnieuw doen! Quinoa is een zeer ongecompliceerde Supplement dat kan super gemakkelijk worden gevarieerd door het gebruik van verschillende kruiden smaak. Ik ben al een Fan van de “Inkagolds”!

    Geef een reactie