Ook in 2015 zal ik niet moe om te experimenteren in mijn nieuwe keuken! Ik heb meestal laden op een specifieke eten is Honger, kijk dan in mijn Voorraad, en de koelkast in overeenstemming met de juiste supplementen, en maak mij een ruwe recept idee, voordat ik begin met de experimentele koken. De ‘ fine-Tuning zal gedaan worden met speciale specerijen en kruiden. Deze fantastische Schoon het Eten van de schepping was in mijn laatste kooksessie.
Vandaag de dag zijn er een Oosterse groente-roerbak met gebakken spinazie, broccoli en data in een pittige Masala Quinoa.
Ingrediënten voor 2 porties van Oosterse groente roerbakken:
- 200 gram Quinoa
- 1 theelepel instand groente bouillon poeder
- 10 Broccoli Roosjes
- 10 Blokjes Diepvries Bladspinazie
- 8 gedroogde dadels (zonder steen)
- een handvol gedroogde cranberry ‘ s
- Masala-een kruid van het strand keuken
- Zee-zout-mix van het strand keuken
Voorbereiding van de Oosterse groente roerbakken:
Deze Oosterse groente roerbakken, die is ook vegan, een heleboel. Het is door de Oosterse touch van de masala en de gebrande data, of cranberry ‘ s, iets heel bijzonders! Tegelijkertijd is bereid, maar in een goede 20 minuten. Ik heb voor het eerst geëxperimenteerd met Quinoa en ik garandeer u dat ik zal het opnieuw doen! Quinoa is een zeer ongecompliceerde Supplement dat kan super gemakkelijk worden gevarieerd door het gebruik van verschillende kruiden smaak. Ik ben al een Fan van de “Inkagolds”!