Een paar weken geleden een oudere heer sprak tot mij in de supermarkt, het kan los worden mijn grootvader. Hij wijst op de band en vroeg: “Wat zijn die voor de bladeren?” Niet onvriendelijk, maar nieuwsgierig. Toch ben ik niet een beetje perplex, want ik wist wat hij wilde weten van mij. “Je bedoelt de spinazie?”, terug vroeg ik. “Oh, spinazie is het, Oh…!” Ja, de verse spinazie was. Velen lijken te weten alleen de typische Romige spinazie, maar geen verse spinazie. Hier, verse spinazie is zo lekker! U kunt gebruik maken van het net als iedere andere sla of koken. Als een knipoog naar de klassieke, typisch duits gerecht “spinazie met Ei en aardappel puree” – er was bij mij onlangs een heerlijke spinazie-en-Ei-salade.
Recept: spinazie-en-Ei-salade stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept recept: spinazie-en-Ei-salade stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 10 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten, bereidingstijd 10 minuten
Ingrediënten
- 200 g bladspinazie
- 2 eieren
- 200 g champignons
- Walnut kernels
- Zout En Peper
- Balsamico
- Peterselie
Porties: Ingrediënten
- 200 g bladspinazie
- 2 eieren
- 200 g champignons
- Walnut kernels
- Zout En Peper
- Balsamico
- Peterselie
Porties:
Instructies
Goede Eetlust! 🙂