Recept: Koffie-Banaan Smoothie

Ik moet toegeven: toen ik werd uitgenodigd een paar weken geleden Tchibo voor de Blogger Ontbijt, ben ik een beetje in de koffie-koorts. Ok, niet alleen een “beetje” – ik ben helemaal in de koffie koorts! Misschien heeft het ook te maken heeft met water een week, die ik net achter me, ik was “koffie-abstinent” en het alleen gebotteld water ik drink? Ik weet het niet – het is waarschijnlijk een combinatie van beide. Vandaag, tenminste, ik heb een hele andere drankje met koffie in het voor u namelijk een koffie-banaan Ontbijt een Smoothie.

Kaffee-Bananen-Smoothie2

Ik dronk de koffie-banaan Smoothie in de laatste paar dagen. De Smoothie smaakt niet alleen heerlijk, en is snel opgesteld, maar hij combineert ook koffie en een overheerlijk Ontbijt (waarvan ik denk dat is pretty awesome). Voor de saturatie-effect, banaan en volkoren havermout, koffie, wakker tegelijkertijd biedt dat bepaalde ‘Iets’. Optioneel kunt u ook een eetlepel van moer boter (bijvoorbeeld pindakaas) past zeer goed bij deze combinatie.

%image_alt% Koffie-banaan Smoothie stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept koffie-banaan Smoothie stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept porties voorbereiding 1 van de 5 porties voorbereiding 1 op 5 minuten ingrediënten

 • 1/2 banaan
 • 100 ml koude koffie
 • 50 ml melk alternatief
 • 2 EETLEPELS volkoren havermout*
 • 1 Msp. Kaneel
 • 1 Msp. begane vanille*
 • 1 theelepel rauwe cacao*
 • 1 THEELEPEL johannesbrood-poeder*

Porties: Ingrediënten

 • 1/2 banaan
 • 100 ml koude koffie
 • 50 ml melk alternatief
 • 2 EETLEPELS volkoren havermout*
 • 1 Msp. Kaneel
 • 1 Msp. begane vanille*
 • 1 theelepel rauwe cacao*
 • 1 THEELEPEL johannesbrood-poeder*

Porties: Instructies

 • De bananen pellen en in stukjes snijden. Mix met de overige ingrediënten (bijv. in een Vitamix*) en giet het in een glas.
 • 3.4.3174

  x

  Kaffee-Bananen-Smoothie3Kaffee-Bananen-Smoothie1

  Als je koffie, net zoals u wilt, zoals ik, heb je om te proberen de Smoothie – je zult er geen spijt van krijgen! Optioneel, u kunt ook het toevoegen van ijsblokjes (vooral in de zomer), of de Smoothie nog een beetje warm zijn (zoals het zou moeten zijn, als je warm in plaats van koud koffie gebruikt).

  Een goede eetlust en veel plezier met het Proberen 🙂

  Geef een reactie