Recept: Exotische wortelsap met de nieuwe citruspers

Sinds ongeveer 2,5 maanden, ik heb een nieuwe citruspers in de Test: de nieuwe HH-DBE11 (2e Generatie)*. Ik heb het getest in de laatste paar jaren verschillende sapcentrifuges, de nieuwe is zeker het beste toestel dat ik tot nu toe gehad (mijn test rapporten met meer info vindt u hier). Geen vraag, een citruspers is zeker een goed doordachte investering. Ik kan me niet voorstellen dat mijn keuken zonder een sapcentrifuge, maar in de tussentijd, en het te gebruiken op een regelmatige basis. En als de familie op bezoek is, is nu vroegen telkens of we kunnen het maken van verse sappen. In het bijzonder van kinderen, het sap is erg leuk. Of is het slechts een “eenvoudige” Appel-of sinaasappelsap, of een mengsel van verschillende fruit-en groenten – wij houden van geperste sappen! 🙂 Een van mijn favorieten en ik toon u hier:

Hurom EntsafterSaft Hurom 

Voor deze exotische wortelsap ik heb gebruikt:

  • 2 wortelen
  • 1/2 ananas
  • 1 limoen
  • 1 Grapefruit

De wortelen-wassen – schillen, drogen en snijd ze in plakjes. Ananas, limoen en Grapefruit schillen en in stukjes snijden. In de sapcentrifuge.

Kwam uit op ongeveer 400 ml vers geperst sap, een grote “yield”, denk ik. Het Aardige ding over deze sap is dat het te zoet. Limoen en Grapefruit voor een heerlijke zuur, de wortelen voor een aangenaam zoete, maar tegelijkertijd sterk, licht nootachtige smaak en de ananas voegt een beetje meer Zoetheid. Wie houdt er niet van grapefruit, een Oranje – geweldig smaakt!

Obst Hurom

Drie andere sap recepten heb ik hier voor u (in het bijzonder de self-made ACE-sap-ik vind een heleboel!). Meer informatie over de sap druk op de gloednieuwe vindt u op mijn (Onder) kant van de “juicer – Test, de vergelijking en de ervaringen, die ik hebben onlangs bijgewerkt. In het geval van lady land rand, vind je ook een Video van een ander merk nieuwe citruspers.

De sapcentrifuge werd mij gegeven om de kosten van de blauwe Olijf-en onvoorwaardelijk verstrekt.

Geef een reactie