De nieuwe Generatie vrouw

Ik heb vandaag toevallig het lezen van een groot artikel over de nieuwe “A-klasse vrouwen” in het tijdschrift “Voor u”. Eens vond ik de term een beetje vreemd, omdat “A” moet staan voor een “aantrekkelijke, authentieke, anders.” Niettemin, het artikel heeft mijn interesse gewekt en ik las het. Wat een meevaller! Ik heb mezelf dus volledig in!

Artikel

Wat is het in het artikel?

Het is over het feit dat er Onlangs een nieuwe Generatie van vrouwen, het doel van je leven is totaal anders te definiëren dan vrouwen hebben zelfs een paar jaar geleden. Met de geleidelijke emancipatie veel vrouwen hebben onderdrukt op het moment, formeel zelf van de stempel die u wilt op dezelfde manier als hun mannelijke collega ‘ s: stoer, rationale, macht hongerige, zoals beoefend in de elleboog-mentaliteit en bitterstem concurrentie, zowel tegen andere vrouwen en vooral mannen. Veel van deze vrouwen offerden hun vrije tijd, het verlangen naar een familie en balanceren van de relaties met vrienden voor een plaats in de Executive stoel. Vaak met het resultaat achteraf ontevreden bent, ziek en/ of mentaal.

De nieuwe Generatie van vrouwen is anders! Materieel succes en Status zijn niet langer in de eerste plaats het leven van een gelukkig leven. De waarden van het gezin en gezondheid aan belang winnen en zijn nu voor het verlangen naar succes. Veruit de hoogste waarde, vrijheid is! De A-klasse vrouwen willen vrij zijn om te beslissen hoe zij hun leven leiden, in plaats van te laten van de toezichthouder van de Carrière-overwegingen spelen een rol. Je hebt een goede Work-Life Balance is belangrijk! Velen verwerpen, volgens het artikel, zelfs een promotie, of bewust gaan naar een part-time functie, om meer tijd te hebben voor je Hobby ‘ s of kinderen. Dit zijn vrouwen die verwachten meer van het leven dan alleen maar een loopbaan. U wilt om te proberen, te ontdekken en individueel het Beste uit je leven. Deze vrouwen zijn gaat te willen om een eigen concept, van het grote verlangen “hebben het allemaal en om succesvol te zijn”. Dit is waar de nieuwe Generatie vertrouwen onbewust op hun Sterke punten is als een vrouw: empathie, emotie, sociale intelligentie en Intuïtie. Volgens het artikel, deze vrouwen hebben gerealiseerd dat een gelukkig leven is een succes!

Toen ik het einde van dit artikel, heeft zich in mij een warm gevoel. Het was bijna alsof het artikel wilde zeggen: “Hé, jij! Ontspannen! Alles is goed en je bent op de goede weg!”.

Ja! De ik ben! Het lijkt me alsof ik had gemaakt van de Overgang van de oude Generatie van vrouwen tot de nieuwe Generatie. Als ik heb een paar jaar geleden, mijn middelbare school, ik had precies dit beeld van de vrouw van mij voor de ogen: “ik ben slim, ik ben ambitieus, ik wil het allemaal show en een gekke carrière!” Gezegd en gedaan! Ik heb bij voorkeur bestudeerd in een besparing van tijd, geleerd, en werkte als niets Goed en ik tot de top in beide vakken door middel van een gevecht. Ook op het werk ben ik door de uitoefening van mijn ambitieuze en Optreden in een Positie om niet te komen, ik wilde eigenlijk, die heeft me grote kansen voor mijn carrière. De prijs was voor mij: niet meer leuk, het ontbreken van vrije tijd, lichamelijk ongemak, kan niet meer goed afsluiten, en een zinken zelfvertrouwen. Nu, na iets meer dan een 3/4 jaar later zie ik mezelf in de nieuwe Generatie vrouw. Hoewel het nog steeds erg bijzonder en nieuw is, maar ik ben al veel beter.

Ik zou graag weten wat ik wil persoonlijk in mijn leven en welk beroep is goed voor mij! Ik wil niet om dat te doen, omdat ik denk dat ik dit nu te doen, omdat het van me verwacht, of omdat het is dus wenselijk. Ik zou graag! Authentiek, in ieder geval, en als het zo is, bij mij ook anders!

Geef een reactie