Sport giften van Kerstmis voor jou

De aanloop naar Kerst is gemarkeerd met alle van ons een uitgebreide gave aankopen voor onze dierbaren. We denken aan mooie dingen voor onze families, vrienden, etc…..slechts één Persoon komt meestal te kort: We zelf! Wie van jullie geeft zich elk jaar met Kerst iets Speciaals, of vervuld van een verlangen? De minste! Er zijn eigenlijk dingen die we zelden te ontvangen als een gift van Kerstmis, hoewel we pas een week later – met het begin van januari – een geweldige Motivatie voor onze sportieve doelen. Daarom denk ik dat we moeten denken in deze tijd, ook in rustige tijden aan onszelf en met een sportief kerstcadeau voor het komende nieuwe jaar te motiveren. Mijn ideeën voor de sportieve Kerst cadeaus in de Post van vandaag.

De nieuwe / eerste Paar loopschoenen

Een Paar loopschoenen heb ik niet gezien tot nu toe zelfs voor ambitieuze lopers onder uw kerstboom. Te breken hoog tijd dat deze Traditie! Velen van ons maken in het nieuwe jaar te starten met de start of na een kleine winterstop, weer aan de slag goed. Dit is een prachtige kans om jezelf te belonen met een nieuw Paar loopschoenen, en in het geval van nieuwkomers, zelfs met een begeleidende loopband analyse.

Ik heb het al gedaan! Mijn nieuwste Paar loopschoenen Vazee Tempo van New Balance. Degenen die mij langer kennen, die ik doe, vooral mijn langere runs extreem dol op New Balance hardloopschoenen. Echter, de Vazee Tempo is een beetje anders! Een snellere Schoen voor korte, intensieve workouts – ik was deze geïrriteerd totaal, dus ik ga hem mij voor het ingaan van de nieuwe opleiding seizoen onder de kerstboom. Misschien bent u het spelen een tijdje met een speciale loopschoen….?! Dan is het nu de beste tijd voor hem!

De kop van de lamp en andere Apparatuur

Het woord hoofd lamp, een licht gaat op voor mij voor weken, letterlijk. “Oh, Ja, ik wilde mezelf Winter….maar wat is het? En goedkope dingen niet…hm, ik onderzoek en weer wachten.” Het resultaat: ik heb nog niet en was nooit in het donker – dat is te zeggen van 16: 30 – deze Winter uitgevoerd. Ik sta te popelen om het Gevoel in het bedrijf van mijn vriend, en een goede aanbevelingen die ik heb ontvangen nu al van je. Daarom is de koplamp voor mij is dit een duidelijk geval voor de Kerst. Ja, ik ben de vervulling van mij deze wens nu! 🙂

Misschien is het met u, het ontbreken van een koplamp of de warme handschoenen of een winddichte regenjas, of, of… dat voorkomt dat u in de Winter skiën en het zal je op zijn minst ongemakkelijk. Tijd voor de vervulling van hun wensen!

Registratie van uw droom sportevenement

Ik weet hoe veel mensen de droom in het geheim van de een of sport evenement in het komende jaar. Ik droom van de Marathon van Berlijn. Wat zijn uw dromen? De Spartan Race? Women ‘ s Run? Vanaf de eerste Triathlon? Of van een Wedstrijd in het buitenland?…Gaan en te voldoen aan uw dromen! Meestal zijn ze verwijderd – zelfs als het klinkt oubollig – slechts een klik verwijderd. Log in gemakkelijk! De manier waarop u zal zien als u verzekerd van een Ticket. Omdat elke toepassing creëert een verplichting. Elke inschrijving krijgt u op doel. En alleen met uw registratie heeft u de mogelijkheid om uw droom te vervullen. Waar wacht je nog op?!

De zoete, Yoga en meditatie Mat

Een prachtige aanbeveling heb ik voor alle gepassioneerde yogi ‘ s hebben onder je. Misschien ken je de yoga van het merk Holistische Zijde matten al. Zo niet, check het zeker. Ja, het is erg duur, maar ook niet alleen maar een yoga Mat – het is iets heel bijzonders! Het begint met de prachtige ornamenten, fijne zijdeachtige kleuren en de onweerstaanbare lavendel geur die straalt bij het uitpakken. Het Hoogtepunt van hun oppervlak van gezellige Fleece. Vooral nu in de Winter is het ideaal voor een rustige, stretching Yoga sessies en meditaties geschikt. De Deken de Mat is verkrijgbaar in vele verschillende soorten en kleuren. Ik heb de gouden Mat naast mijn bed in de slaapkamer en rol je elke Ochtend naar mijn zachte Ochtend Stromen. Ze is zo mooi en warm en gezellig! De get Up doet me denken aan dezelfde veel gemakkelijker.

De Tracker voor uw Fitness

Er zijn nu fitness-trackers, zoals het Zand van de zee. Garmin, Nike, Kaakbot, en vele anderen. Maar nog steeds heel vaak ben ik op seminars, collega ‘ s, etc. op mijn horloge om de pols” en ik zal uitleggen wat zo ‘ n smalle deel van de kan alles veroorloven. Ik kan me niet voorstellen dat het werken zonder mijn fitness-tracker op de pols, omdat hij niet alleen het vervangen van mijn normale pols-horloge, maar heeft begeleid mij bijna 2 jaar op mijn Wegen. Voor mij, veel van het is een Gimmick en dat is de reden waarom hij inspireert me vaak genoeg om hier te gaan of er, een paar stappen meer, of neem de trap in plaats van de Lift. Ik kan vooral aanraden de GARMIN Vivosmart. Ben met deze Tracker heel blij!

De voucher is voor uw lichaam

En last but not least, ik heb nog een prachtige, ongewone idee voor uw sportief kerstcadeau. Een die kosten niets, over je lichaam, maar is zeker een groot functies! Hoe zou het zijn, als je nog wat te knutselen met een voucher en het zegt:

“Lieve Lichaam,

Ik geef je deze bon voor een maand van dagelijkse fitness / hardlopen / Yoga, om u te bedanken voor uw goede diensten dit jaar, en je hebt een Goede zaak terug te gaan in het nieuwe jaar 2016! Dank u voor het vervoeren van mij door mijn leven!

Uw XX”

Door de manier, kunt u inwisselen van deze bon in de volgende februari, in het kader van het grote-ETEN TREIN Uitdaging HOUDEN met mij. JA, de Uitdaging is weer in aantocht! 🙂 Ja, het gaat echt, echt heel leuk! En Ja, het begint in 2015 op 01. Januari en gaat voor 3 maanden! Ik ben op zoek naar enorme!

Veel plezier met de sportieve Kerst cadeaus! Geniet in ieder geval, de aanloop naar Kerstmis, en niet alleen bezorgd geschenken voor uw dierbaren, maar het vult je met deze Post ook in gedachten dat de ene of de andere (sport) hart ‘ s verlangen voor u!

Geef een reactie