Meer fruit te eten – 7 tips

Zo eet ik mijn post “Meer groenten – 7 tips’ een paar maanden geleden publiceerde ik niet verwacht dat mijn tips en Trucs zou van belang zijn voor veel lezers. De tips leek heel goed te zijn, want ze waren zelfs 1:1 van de Online editie van een grote Food magazine. Natuurlijk, zonder mij.

Herzäpfel

De Appels in de foto die ik besteld voor onze bruiloft in het hart van de Apple-Lührs van de Oude land – het was in de middag, in aanvulling op al het zoete Cupcakes, Cakepops en Macarons.

Hoe dan ook, ik werd gevraagd, na het artikel verscheen hier op de Blog, meerdere keren, als ik niet kan schrijven ook tips die kunnen worden gebruikt om zijn fruit consumptie te verhogen. Natuurlijk kan ik dat doen! Persoonlijk vind ik het helemaal niet moeilijk om te eet genoeg fruit. Ik hou van fruit te veel! Daarom zou ik niet komen op het idee om te schrijven over dit. Maar ik heb het uit mijn hoofd, als ik de vruchten van mijn dieet:

  • Altijd voldoende fruit in huis. Ik heb altijd fruit op voorraad. Echt altijd. Ten minste Appels kunt u altijd vinden mijn fruitschalen (waarvan ik er een paar). Ik eet vaak gewoon als Snack en ten minste eenmaal per dag. Mijn familie heeft me geleerd – ik eten altijd alleen een Apple, voordat ik was toegestaan te eten snoep. Als een kind, was ik soms dom, hoewel ik ook dan als de Appels aten. De gewoonte die ik heb bewaard, maar.
  • Fruit snijd klein. Er zijn mensen die nooit zouden gewoon een Appel te grijpen, als hij in de fruitschaal. Mijn man bijvoorbeeld. Dus ik sneed ons de vrucht altijd klein, en geven het in een kom en plaats het op de tafel – je zult niet geloven hoe snel het is gegaan!
  • Wat wij zouden bereid zijn bijna bij het volgende punt: een fruitsalade. Ik hou van fruit salade! Dus moet ik niet Knipsel voor altijd, ik gebruik meestal mijn Nicer Dicer, fruit salade. Ik ben gewoon een beetje citroensap en Toppings, bijvoorbeeld Goji bessen of noten.
  • Met fruit koken. Ja, het is. Ik hou vooral salades met fruit, bijvoorbeeld de Carpaccio van rode Biet met veldsla, peer en walnoot broos, of de salade met pompoen, peer, blauwe kaas en walnoten.
  • Ook eet ik meestal fruit voor het Ontbijt. Slechts zelden eet ik een stevig Ontbijt en in het weekend, maar anders is het voor mij, Overnight Oats, Pap en co.
  • Fruit smoothies te drinken. Fruit kun je een drankje drinken, natuurlijk. Zowel gemengd als een Smoothie of een van de…
  • …koud-geperst sap. Ik ben sinds enkele maanden op de sap-koorts, en de uitoefening van alle soorten fruit (en groente) rassen door de sapcentrifuge. Van-gekocht sappen, maar ik laat de Vinger, omdat, in het Algemeen, zoetstoffen zijn toegevoegd – en omdat de sappen zich de smaak gemakkelijk gemaakt, veel beter!
  • Heb je meer tips? Dan zet het in de comments! 🙂

    Geef een reactie