Prachtige meditatie kussen voor de ziel van Linda Thiele

Ik heb lange tijd de wens om te kopen een meditatie kussen. Niet alleen om te mediteren, maar ook gewoon om mij te vroeg in de Ochtend – als alles nog in slaap, of aan het einde van een dag op het kussen en worden er alleen voor mij. Ik stelde me voor mijn kleine eiland van rust. In het Internet, ik had keek van tijd tot tijd in speciale Winkels, maar op de een of andere manier nooit de juiste kussen gevonden. Velen zijn leuk, maar op een of andere manier niets bijzonders. Maar op een gegeven moment stuitte ik op het Werk van Linda Thiele….

Linda naait en afdrukken van al uw meditatie kussen en bieden een enorme selectie van voorstellen. Verschillende maten, vormen, kleuren en patronen. Deze voorstellen, kunt u kiezen voor een bijpassende kussen, die u tekent. Het is echter ook mogelijk om een individuele kussen. Deze stap, ben ik weg. Ik wilde zijn uniek, wat voor mij.

Linda en ik hebben vaak per e-mail heen en weer, de stoffen geprobeerd, patroon sprak, kleur suggesties zijn besproken en, uiteindelijk, een Ontwerp. Het productieproces voor mijn individuele kussen heeft het duurde een aantal weken. Ik was in staat om te zeggen heeft in de ontwikkeling vanaf het begin.

Uiteindelijk is dit natuurlijk is het uitgegroeid tot wit meditatie kussen in de maat S met mijn 3 favoriete kleuren aan de zijkanten – door de manier, mijn blog kleuren. De natuurlijke witte spreekt mij aan vanwege de opgenomen helderheid en warmte. De kleuren zijn gewoon levendig en levend. En ook de hierboven afgedrukt op de Mandala als een gouden afdrukken perfect past bij het kussen. Ook Emil, mijn kleine Boeddha vindt door de manier! 😉

Meditationskissen

En omdat ik nog niet gesproken met Linda alleen over de productie van mijn kussen, maar ook gewoon gefascineerd door uw werk, ik deed een kort Interview met haar. Als Linda Thiele kussens naar uw beroep van de meditatie-een ontwerper is gekomen en hoe u kunt zelfs voor Jennifer Aniston, kussen heeft gemaakt, vertelt ze ons hier.

Kristin: Hoe kom je voor de meditatie kussens en co.?

Linda: Altijd was ik geïnspireerd zeer zwaar door de kleuren en ook de stoffen. Al vroeg was het duidelijk: ik ben het bestuderen van textiel design. 14 jaar geleden startte ik een hand scherm afdrukken op een prachtige en unieke woonaccessoires gemaakt. Alle van de stof ontwerpen die ik ontwerp en print op stof, dicht bij het voor mijn producten. – Zeer uniek!

Was het een droom die uitkomt!

Voor de jaren presenteerde ik mijn eigen producten op beurzen en ambacht en design, en kunnen onmiddellijk voel je het enthousiasme van de mensen en werd een Yoga en meditatie kussen geïnspireerd te maken. Toen begon ik met Yoga veel geleerd over de Stoelen en verfijnd mijn producten meer en meer. Mijn creaties hebben het zelfs tot Hollywood: Jennifer Aniston wel een van mijn kussens.

Kristin: Zoals een normale werk elke dag met je? Er is zelfs zoiets?

Linda: Het is met mij elke dag. Ik werk graag volgens vaste “kantooruren”. Negen-tot-vijf is niet mijn werk structuur, een geconcentreerde mij persoonlijk. Naast het dagelijks beheer van het werk, ik run een Online Shop voor meer dan 10 jaar, is gevuld met een groot deel van de dag altijd met het creatieve werk.

Elke dag dat ik het ontwikkelen van nieuwe creaties: nieuwe kleurencombinaties, het werken aan nieuwe Patronen in de buurt van nieuw kussen creaties te vergeten afdrukken van mijn foto ‘ s op stof. Kortom, een echte kleur flash omringt mij elke dag. In tussen is, kunnen klanten direct naar mijn Studio en mijn expositie ruimte, inspiratie en advies.

Ik kijk elke dag naar mijn werk.

Martijn: Dat klinkt echt geweldig. Wat vind je leuk aan je werk?

Linda: De sterke kracht van de creatieve ontplooiing. Zo is het ook met Yoga Flow, er is natuurlijk in het geval van een artistiek werk. De Onderdompeling in mijn huidige creatieve stuwkracht, in een kleur-thema, wat mij betreft, of van de klanten voor mij.

Mensen komen met hun eigen idee van uw persoonlijke meditatie kussen aan mij wat is je te begeleiden in je leven, vooral in de huidige fase van het leven en ondersteuning. Uit de ideeën die ik verzamel de zin van wat schrijf ik op en zet het in een kleur samenstelling. Gevoelens van geluk aan beide zijden zijn het gevolg.

Bij het kiezen van, het is gewoon een kwestie van onszelf, wat we voelen, waar we zijn, waar we heen gaan. Sinds het hart kunnen reageren plotseling naar de kleuren, die wij hebben nooit geweten dat er in nederland een sterke impuls in ons.

Dit is echt een groot onderdeel van mijn werk.

Martijn: U zegt dat u het doen van Yoga. Hoe kom je aan?

Linda: Zoals reeds vermeld, de toegang tot de Yoga door middel van mijn werk. Ik ben altijd nieuwsgierig geweest over Yoga, maar nog niet begonnen. Alleen door de bijzondere constellatie van de entry was er niet. In de tussentijd kan ik de praktijk hier een beetje.

Kristin: als je Mediteert? Als dat zo is, wij willen weten: wat is je favoriete meditatie kussen? 😉

Linda: Eigenlijk wil ik het mediteren meer voor mij. Ik woon in Hamburg en nemen de stad als een enge, hard en hectisch om waar te zijn. Meditatie zorgt voor een kalme en de Pool, is te vinden in onszelf. Erg blij ben ik dat ik niet hoef te beslissen op een meditatie kussen, zoals de meeste van mijn klanten. Ik heb veel verschillende creaties, in gebruik zijn, hebben de neiging altijd te sterke kleuren: roze – turquoise – paars – groen – oranje…

Bijvoorbeeld een meditatie of yoga kussen maakt alleen al bij de aanblik van happy – dit is de betekenis van mijn werk.

Ik kan alleen maar zeggen: ik voel me op dezelfde manier. Ik ben helemaal tevreden met mijn individuele meditatie kussen door Linda Thiele. Veel dank voor de zeer verhelderende Interview, Linda rijk en eerlijk!

Geef een reactie