MOET de DRANK: Groene thee is één van de beste drankjes in de zomer

Weet je, ik ben een grote groene thee Fan. In mijn groene thee-Special, ik heb al gemeld in detail over deze absoluut geweldig drankjes. Groene thee is voor mij Schoon het Eten eenvoudig, zelfs als het gaat om dagelijks te Drinken, we moeten geven aan ons lichaam een goede “vloeibaar voedsel”. In de zomer voldoende water Drinken is zeer belangrijk. Vele doen dat niet willen, maar het genot van gewoon water. Geen Probleem! Waarom groene thee is een van de beste dranken in de zomer, krijg je in deze Post.

Groene thee beschermt tegen zonnebrand.

De UV-straling van zonlicht op onze huid en directe cellulaire schade, die kan leiden tot zonnebrand en later huidkanker. Omdat Groene thee komt in het spel! De polyfenolen zijn een zeer waardevolle secundaire plantaardige stoffen in groene thee, die de bescherming van onze cellen tegen de zon door het verminderen van het DNA en cel schade op de huid. En zelfs als de lichte zonnebrand is er al, het kan de externe WRIJF met Groene thee voor zachte verlichting en de roodheid van de huid verminderen. Maar let op: Groene thee alleen is niet genoeg, natuurlijk, als een bescherming tegen de zon! Het fungeert intern als extern, op slechts ondersteunend.

Groene thee koelt het lichaam effectief.

Als het echt warm is buiten, dan kijken wij uit naar onze ijs-koude drankjes in de zomer. Eigenlijk precies is, heeft het mis! In het geval van extreem warme temperaturen, ons lichaam reageert in een batch modus op koude dranken met extra Warmte. De koude van onze Drankjes trucs van het lichaam, namelijk de noodzaak tot verhoging van de temperatuur van het lichaam, niet te sterk afkoelen. Daarom produceert meer warmte dan voorheen, en we zweet nog meer. Een op ongeveer 60 tot 70 graden dronken groene thee is veel effectiever. Groene thee heeft een Algemene afkoeling van ons lichaam helpt effect, en de zachte warmte van de koffie ook, wanneer de zachte Cool-Down.

Groene thee smaakt ook goed koud, echt heerlijk!

Iedereen die denkt dat theesoorten te proeven warm, goed, dan heb je het mis! Mijn Matcha Op De Rotsen recept heb ik al deelde een paar weken geleden samen met u. Matcha is een super koud drankje en zeer gevarieerd. Of het nu puur, met ijsblokjes, met koude kokos-rijst, melk of met citroen water – het smaakt geweldig! Daarnaast heb ik ook genieten van andere groene thee, is helemaal gek van de kou. Angelika van Teekontor Kiel heeft mij een goede tip, ik probeerde het meteen. Bijzonder goede Bio-Sencha-thee als een koude infusie met het dubbele van de hoeveelheid thee te zetten, evenals 20-30 minuten laten weken de tijd voor te bereiden. Ze heeft gelijk! Sterk aanbevolen! Maar, alsjeblieft, alleen drinken koud, niet ijskoud.

Natuurlijk gearomatiseerde groene thee zijn veelzijdige drankjes in de zomer.

Aroma ‘ s en additieven niet verloren bij me in de thee veel. Een uitzondering op deze gearomatiseerde thee met gedroogde kruiden en vruchten. Voor dit doel zijn er nu een heleboel van de selectie. Vooral in de zomer drink ik erg dol op de smaak thee met citroen gras, verbena, Mango, abrikoos en papaya stukjes. Deze groene thee kan ook worden uitstekende koude-genieten! Maar ook warm bij ongeveer 70 tot 80 graden zijn ze erg lekker. Ik raad je aan om te zoeken zo lang, tot je hebt genomen van persoonlijke smaak. Het kostte me een beetje. Veel soorten waren gewoon te “bloemrijk”. Ik ben meer van een frisse, citroenachtige, evenals exotische variëteiten.

Die Ritueel is een (thee), moeten blijven in de zomer!

In de Winter krijgen we gebruikt om onze rustgevende groene thee Ritueel om het weer in de zomer whiz…waarom is dat?! Ik drink deze zomer, nog steeds elke Ochtend, mijn pot groene thee in stilte en genieten van het – ongeacht hoe warm of hoe koud het buiten ook is. Het is voor mij een onderdeel van mijn Ochtend makkelijk en ik ben nu erg verdrietig, als ik mijn groene thee om te zien een Morgen, want ik ben op reis en helaas, niet ieder Hotel is een goede groene thee. Daarom kunt u ook beginnen met Drinken net zo goed nu in de zomer met de groene thee en hoeft niet te krijgen op de herfst/ Winter te wachten.

Mijn favoriete thee aanbevelingen voor deze zomer:

In het bijzonder, mijn groene thee, ik zie bijna uitsluitend op Angelika en Olli uit de Teekontor Kiel. De twee hun koffie-shop met een hart, een reis naar de koffie-groeiende gebieden van de wereld (en schrijven over) en doen opnieuw en opnieuw, het beste groene thee schatten. Ik hou van mensen die streven naar hun werk met een passie! Daarom steun ik de twee.

Onlangs kreeg ik een grote Koffie-pakket van Kiel en ik heb geprobeerd enthousiast. In de zomer, de Shinchas. Shincha is de eerste koffie-oogst van het jaar. Hier is de meest recente en beste thee bladeren worden verwerkt tot een bijzonder goede groene thee. Ze zijn zeer licht, fris en zoetig van smaak. Perfect voor beginners! Maar er zijn ook andere groene theesoorten van mijn bestelling, ik kan het aanraden direct.

Hier is mijn beste groene thee voor de zomer van 2015:

  • Biologische Shincha Gokujo 2015: in Mijn mening, de beste Shincha van 2015!
  • Biologische Shincha Wakana 2015: vorig jaar heb ik genoten van hem en zijn intens groen kleuren!
  • Biologische Shincha in de 3-er-Pack: Hier is uw kans om te proberen alle 3 Shinchas van Teekontor Kiel.
  • Biologische Sencha Kirishima Yabukita: Dit Sencha is als een koude infusie is prachtig!
  • Biologische Sencha Miyazaki Premium: Hij is een van mijn favoriete groene thee voor een Lange tijd!
  • Tempel van de goden: Hij is net zo lekker als het klinkt! Witte en Groene thee met Lychee en perzik.

En last but not least, mijn Japanse theepotten en mijn Kopje thee. Ik heb gelezen een paar keer op Instagram en Facebook, die u graag zo goed, dus hier is voor Kopen:

  • Japanse theepot in licht blauw: Zeer fijn en mooi.
  • Kopje thee hemel aan de aarde: ze is geweldig! De koffie-lampjes en soms zelfs turquoise-groen, zoals een klein zwembad…!

Veel plezier in de groene thee te genieten in deze zomer, in de herfst, en op alle!

Geef een reactie