De vierde yoga komst concurrentie op ETEN TREIN LIEFDE

Mijn Goedheid! Wat een prachtig antwoord van u hebben aangegeven de laatste advent giveaway op mijn vraag “Waar zou je het uitrollen als je yoga Mat?”. Van India naar Zuid-Afrika, van het strand tot aan de Himalaya, van de woestijn naar de noordpool….het alles was er! Ik moet toegeven, je nam me recht op de dromerige lange afstand reizen gebracht van deze 4. en de laatste zondag van de advent dit jaar! Maar nog steeds zit ik op mijn Bank, ik Mat de laatste gelukkige winnaar van de MANDUKA yoga set en het schrijven van deze post.

Yogische-Advents-Gewinnspiel

Ik wil niet dat je te span nog langer aan de marteling, die heeft gewonnen de derde yoga komst concurrentie op ETEN TREIN LIEFDE. De gloednieuwe MANDUKA is in de toekomst (rollen hopelijk) op Llandudno Beach in de buurt van kaapstad door de mooie Steffi. Van harte gefeliciteerd! Lady luck heeft gekozen. 🙂

Gewinnerin Steffi

Wat u kunt doen wanneer u het vierde en laatste van yogische komst wedstrijd te winnen?

En het gaat verder met het laatste deel van dit jaar, yogisch geïnspireerde actie advent: zondag, Reebok is mijn samenwerking met partners, met wie werk ik al meer dan een jaar. De Yoga collectie van Reebok is in mijn ogen iets Speciaals, omdat de bekende Yoga rebel Tara Stiles, die ik ontmoet heb in het voorjaar persoonlijk, elke Keer dat u uw vingers in het spel. Daarom is er een Dame onder u van een heerlijke Yoga-Outfit uit de nieuwste Reebok collectie (van om te winnen, zelfs de foto ‘ s van “geheim”). De foto ‘ s zijn slechts voorbeelden, en je Outfit maat, kunt u volgens de aanvraag kiezen wanneer de Losfee u trekt.

Yoga Outfit von Reebok

Wat u moet doen om de concurrentie?

Natuurlijk, de concurrentie draait de vraag in de laatste week van de YOGA. Deze Keer zou ik graag van u weten: Wat is je favoriete Asana en wat is de Oefening voor u (nog) de grootste uitdaging?

Mijn antwoord is heel duidelijk. Mijn favoriete Asana lang het wiel, en mijn grootste uitdaging is het evenwicht dat ik de praktijk ijverig is. Maar nu over jou: Vertel me in de comments tot 22.12.2015 18 uur van de Asana ‘ s en moet je springen in de loting voor de prachtige Yoga Outfit. De winnaar zal ik schrijven voor de Kerst, persoonlijk, en ben blij om het doorgeven van de bestelling naar Reebok.

Voor de komst van de concurrentie, zijn de volgende regels van kracht:

  • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland.
  • Elke persoon kan slechts één keer invoeren via een reactie.
  • In de levering van eures reactie je naam en geldig e-mailadres dient het adres zodat ik u kan contact opnemen met de winnaar direct.
  • De wedstrijd loopt vanaf nu tot en met 22.12.2015 om 18.00 uur. Alle ontvangen opmerkingen, deel te nemen aan de loting. De winnaar, schrijf ik u direct.
  • De winst is verzonden, dit Keer rechtstreeks van Reebok. Dat gezegd hebbende, ik vraag de winnaar van de cursus volgens uw verzendadres, en de Outfit van grootte.
  • Alle mannen zijn natuurlijk toegestaan om deel te nemen voor hun vrouwen en Vriendinnen! 🙂

Dus het is met grote stappen, op de Heilige nacht en dit jaar is yoga komst Loterij is bijna aan het einde. Mij heeft het weer gedaan, een heleboel plezier, de grote prijzen te selecteren, en om u te presenteren als een wedstrijd met dank aan mijn Partner. Ik wens ons allen nog steeds ontspannen dagen tot kerstavond! Namaste Lieve mensen!

Geef een reactie