Niet Mijn Detox-Plan :-)

Vorige week besloot ik Ja, het Gekke zal niet Sexy te trekken Detox programma. Het was gewoon niet geschikt voor mij.

Toch heb ik gestart met mijn eigen feel-good weken waarin ik heb ook een aantal punten van de CD ‘ s. Daarnaast heb ik aangevuld met mijn Kennis door middel van het boek ‘De 14-daagse Detox-Kur” door Dr. Claudia Nichterl. Het boek dat ik kan aanbevelen om u de echte!

obstkorb

 

Ik wil jullie vandaag gewoon een keer hoe mijn laatste dagen met de feel good matig keek en hoe ik het wil houden.

In de ochtend:

  • Ik drink meteen na het opstaan een glas warm water met citroen en Cayennepeper, naar het stimuleren van de stofwisseling. Dit is wat ik heb genomen van de CSD. Maar ik was druk bezig met andere bronnen en vonden het goed. Ik hou van hete citroen al dol op, en ik ben echt dorst! Dus dit is perfect
  • Voor het Ontbijt is er een groene Smoothie met banaan, Romaine sla bladeren, komkommer, Appel, enz., of mijn nieuw ontdekte Tigernut Ontbijt. Het smaakt zo lekker en is vrij basic!
  • Ik neem ook elke dag een beetje tijd voor een kleine Meditatie. Ik ontdekte een prachtig boek met kleine meditaties voor elke dag van het jaar. Het is van Melody Beattie en heet “power to Release”.Ik ben spontaan een geschikt onderwerp en een gesprek met mijn geest. Het is heel goed! Het helpt me om te verzamelen in de ochtend, mijn gedachten en focus op mezelf.

Op de baan:

  • Voor het werk ga ik neem kleine Hapjes. Ik heb dat gedaan, maar de laatste week was ik weer een beetje meer constant. Snacks zijn wafels, bijvoorbeeld een Appel, wortel, noten, gedroogde vruchten of rijst
  • Op de middag, ik haal me uit de kantine, een salade en kies de yoghurt Dressing, of ik vul me een beetje van mijn oranje-balsamico en genieten van de salade. Meestal is er nog een volkoren broodje.

In de avond:

  • In de laatste week moest ik werken op elke zaak die er zijn, en ging ik een stukje lopen, een Training of uitvoeren. Maakt niet uit hoe het weer was. Het feit ongelooflijk goed uit voor mij. Het heeft me ontspannen en ik voelde dat ik terug moest naar free to air. In het kantoor, de lucht is zo benauwd in de zomer. Bovendien, het heeft me laten zien dat het weer niet zo slecht, als het is op dit moment. Duidelijk, het is niet elke dag dat een hoge temperaturen in de zomer, als ik zou hebben gewild, maar de lucht is mooi fris en helder, de bladeren zijn veel groener, enz., Ik kan er zo van genieten het matige weer!
  • Ook na het werk, en meestal ook in combinatie met mijn “vrije gear” – ik Sport: body rock, hardlopen, Yoga of de fitnessruimte. Dat is goed voor mij! Ik voel me daarna uitgeput en is leuk en ontspannen. In tegenstelling tot vele adviezen die ik kan doen laat in de nacht en gaan daarna slapen als een Baby.
  • In de avond maak ik me een beetje voedsel. Ik ben niet van plan iets te Groot, maar beslist relatief spontaan. Als in het voordeel van mij is dat ik koop heel veel elementaire voedsel, waaruit ik kan roepen iets. Zou er volkoren pasta met tomaat, Mozzarella en verse Basilicum of geroerbakte groente met Humus. Koken zonder vlees en vis niet meer moeite me aan het voorbereiden.

%image_alt%

  • Bovendien, ik heb niet langer de gewoonte van het tweeten voor het naar bed gaan of werken op de Computer. Dat maakt me fluttery, want ik heb nog 1000 dingen te komen. Ik lees nu rustig in bed een paar pagina ‘ s van een roman.

In de laatste week heb ik ook weggelaten de koffie en iets lekkers. Alleen op zondag had ik het plezier weer terug, en ik genoot van het Kopje koffie en de 3 kinderen-Schokobons aan het juiste adres! 🙂

Bovendien had ik gekocht in de apotheek voor Detox ph teststrips voor urine. Dus ik gemeten aan het begin van de laatste week, sporadisch mijn waarden. Voor zover ik het kan beoordelen, de expert, ben ik gek, of in ieder geval mijn lichaam scheidt meer zuur dan het zou moeten zijn. In de ochtend mijn ph op ongeveer 5,9 en de lunch in de piek van 6.8. Dit is, denk ik, niet zorgwekkend, maar een beetje meer alkalisch dieet aan het doen is mijn lichaam een aantal goede. Ik was nu op de hoogte van het feit dat ik een overwegend alkalische voedingsmiddelen voor mij en minder zuurvormende, zoals granen, melkproducten en kaas. Ik heb ook eten toegenomen zogenaamde super base mallen, zoals Goji bessen en tigernuts. Vrouw Nichterl boek dank!

Met mijn Niet-Detox Plan, ik heb nu absoluut geen Stress, maar ik doe nog veel van het Goede voor mij en mijn lichaam. Net zoals ik me had voorgesteld! 🙂

Geef een reactie