Ik kan het! Hoe positieve affirmaties van Louise L. Hay mijn leven te veranderen

Ik weet niet eens waar te beginnen. Ik ben echt zenuwachtig, omdat ik u wil vertellen. Om mij, het gaat op voor weken mentaal. En daar is een reden voor de positieve affirmaties van Louise L. Hay.

In mijn reis van zelf-ontdekking die is nog steeds in volle gang, ik kwam een paar maanden geleden in een voor mij nieuw land. Ik had gehoord van Louise L. Hay, maar nooit bezig met wat ze schrijft. Tot onze Mini-vakantie in St. Peter-Ording. Er is een boek dat ik viel in een kleine Winkel in de handen van de “Ware kracht komt van binnen” van Louise L. Hay. Ik kocht dit boek in de handen, wat ik nodig had, kwam naar me toe, schijnbaar nauwkeurige.

%image_alt%%image_alt%

Louise L. Hay is een oudere, super-vriendelijk ogende dame, die schrijft over de Kracht van onze gedachten. Het vertegenwoordigt de mening dat bepalen we door onze gedachten die we denken dat dag in en dag uit, bewust of onbewust, om de vorm van ons leven, onze toekomst. Als we denken dat we negatieve dingen, wat zo velen van ons doen, dan kunnen we die beïnvloeden ons leven op een negatieve manier. Dus als we denken, bijvoorbeeld, voortdurend: “Oh, ik zal nooit meer aan een Baan komen” of “ik haat mijn lichaam” of “ik kan Dat niet doen, dan…”, dan zal het gebeuren, precies omdat we een programma onszelf onbewust dus. Louise zegt: “Wij delen met het universum door onze negatieve gedachten, willen we precies wat we denken”. Ook willen we eigenlijk precies het tegenovergestelde van dat.

Een belangrijke bevinding was voor mij hoe veel negatieve gedachten die we eigenlijk dragen voortdurend in de vs. We denken zo veel onzin, vooral over ons, is het geen wonder dat we niet gelukkig zijn of niet in het leven te krijgen wat we willen. Een van de meest voorkomende problemen van onze tijd is, dat we zijn vergeten hoe we liefde voor onszelf en steun ons intern met onze gedachten en krachten. Kleine Baby ‘ s zijn meesters. U bent in de liefde van het hoofd tot de voeten. Echter, in de loop van het leven dat we afleren precies dit prachtige mogelijkheid. In plaats daarvan leren we maken ons klaar. “Nee, hoe kan ik deze fout”. “Ik Dummie, waarom heb ik niet gedaan, dit en dat?”. “Hoe kon ik alleen maar denken dat…?” Voor je? Onze gedachten zijn voor het grootste deel, wreed en vijandig tegenover onszelf. Moeten We ons echt bewust van, want dit is de eerste stap naar verbetering. En dat is precies wat ik heb gedaan.

Ik begon te werken met Louise L. Hays boeken en mijn eigen gedachten bewust van. Ook de afvoer is eigenlijk onbewust in het hoofd. Er zijn, in feite, vaak eeuwenoude, dacht programma ‘ s die wij hebben, tot op zekere hoogte, ook van onze ouders, leraren, etc., en we houden nog om waar te zijn. We hebben gehoord als een kind, voortdurend “dat mag Je niet doen”, dan hebben we niet denken dat, zelfs vandaag de dag, de hele tijd “ik kan het”. En wat gebeurt er? Dat klopt, doen we bepaalde dingen echt niet kunnen, omdat we geloven zo sterk in het achterhoofd. Wij sabotage van onszelf met onze gedachten!

De Goede: Wat doen we in een negatieve manier met onze gedachten kunnen wij leren met onze positieve gedachten. We moeten duidelijk maken dat we zijn de scheppers van onze gedachten. We zitten in de controles. We hoeven niet na te denken onbewust, vuilnis, doet ons pijn. Nee, we kunnen goed leren en dan te bedenken sterke gedachten, waarmee we invloed uitoefenen op ons leven op een positieve manier. Dus stap twee volgt.

Deze tweede stap van mijn reis in het Land van de “positieve affirmaties” ik ben een paar weken geleden. Ik had voorafgaand aan onze vakantie de Audio-CD ‘ s “Je kunt het” van Louise L. Hay is gekocht en op het Gardameer. De CD bestaat uit afzonderlijke, korte hoofdstukken over onze meest belangrijke gebieden van het leven: liefde, werk, gezondheid, eigenwaarde, welvaart, enz.

%image_alt%%image_alt%

Ik heb gehoord dat deze CD tijdens de vakantie tijden en de nieuwe gedachten die in mijn onderbewuste, laten weken. Ik heb ook begonnen met de positieve affirmaties intens. Ik begon in de ochtend en in de avond voor de spiegel en vertel mezelf dat ik hou van mezelf zoals ik ben. De spiegel werk is aanbevolen door Louise L. Hay uitdrukkelijk naar het programma. Omdat in het spiegelbeeld van iemand tegenover ons fysiek, vertelt ons in dit geval is iets positiefs, namelijk, precies wat goed voor ons is. Om het helende proces voor de vele gevallen begint bij ons vroeger iemand gooide tegen ons en een Negatieve aan het hoofd. Spiegel werken en helpt, iets in ons om te keren.

Maar niet alleen is de spiegel van het werk is een van Louise L. Hays-programma. Het vertelt ons ook dat we moeten werken met de positieve affirmaties voortdurend gedurende de dag – te internaliseren hen en voor ons programma. In het begin was het erg moeilijk voor mij. Het voelde vreemd aan, zeg Positieve mij. Eindelijk, we hadden geleerd van al die domme zinnen als “eigen lof stinkt” of “Wie denkt van zichzelf, is egoïstisch”. Ook ik ben vergeten om te Oefenen, soms zelfs gedurende de dag, en ergerde me in de avond die ik niet had geoefend. (Die natuurlijk ook gelijk aan negatieve gedachten,…), Maar na 2-3 weken iets met me deed. De positieve affirmaties ik ben al meer bekend. Ik zei dat ze was in een keer vol liefde en Trots. Ik was rustig en vredig in mijn geest. Ik vond ook ik meer vertrouwen in de voorkant van de spiegel. Echter, niet alleen in mijn Interieur merkte ik veranderingen. Ook mijn omgeving leek te reageren. Bijzonder, ik was met mijn favoriete Affirmatie: “Alles wat ik nodig heb, komt op het juiste moment voor mij.” Ik hoorde in de ochtend, de Radio was een oud Nummer dat ik had altijd gehoord, en voor mij een prachtige herinnering. Een collega gaf me een super tip, hoewel ik wist voordat de tijd, dat u bekend bent met het onderwerp. Ik kreeg te weten komen over mijn Blog, een reader die is precies de expert, ik wilde het weten. En ook op weg naar mijn werk, toen ik te laat was, waren in een keer alle stoplichten groen, dus dat zou ik op tijd aankomt. Dit stoplicht voorbeeld, Louise L. Hay brengt. 🙂

Iedereen die bezig is met positieve affirmaties, zal misschien zeggen dat het allemaal gewoon toeval is. Ja, natuurlijk. Een of andere manier ook. Maar toevalligheden hebben een goede reden. Een vraag kwam bij me op het boek “de Echte kracht komt van binnen” van deze auteur in handen. Ik ben ervan overtuigd dat er niets gebeurt zonder een reden. En de reden voor deze “toevalligheden” voor mij zijn het veranderen van gedachten.

Het helpt me ongelooflijk om te werken met deze positieve affirmaties! Ik ben vrij nieuw op dit vreemde, prachtig land, maar ik heb het gevoel dat het transformeren van mijn Denken en mijn leven compleet. En het mooiste gevoel is, dat ik, de ik ben, de. Ik heb de Macht over mijn gedachten. Ik kan veranderen in Positieve als ik het wil. Het is hard werken. Maar: ik kan het! 🙂

Geef een reactie