Mijn 20-Daagse Vakantie Uitdaging

Zoals beloofd, ik wil jullie vandaag iets over mijn 20-daagse vakantie Uitdaging. Allereerst, ik ben blij dat er zo een paar dagen tot onze Mallorca-Finca-Urlaub. Hoera! Verder ben ik erg blij dat mij dit maakt de op handen zijnde vakantie tijd zeer actief op het gebied van voeding en Fitness. In mij de wens is, in feite, een paar dagen geleden dat ik wil in deze tijd, nogmaals, echt goed voor mij en mijn lichaam.

kristinkniebeuge

Om deze reden heb ik morgen een beetje Uitdaging voor de feestdagen met mij. Deze Uitdaging zal er als volgt uitzien:

  • elke dag een groene Smoothie te drinken

Reden: De groene Smoothies van fruit en groenten/ salade me erg goed!!!

  • consistente Schoon Eten met zo weinig mogelijk suiker

Reden: ik heb meestal al schoon, maar ik ben natuurlijk niet altijd consistent. Dit is in deze pre-vakantie periode van tijd anders, omdat 20 dagen is niet veel en als gecontroleerde voedsel daalt en Drink veel gemakkelijker. Ik wil vooral aandacht besteden aan suiker-bevattende voedingsmiddelen. Vaak suiker wordt niet ham verborgen in voedingsmiddelen waar je van verdacht hem, bijvoorbeeld.

  • dagelijks min. 2,5 liter drinken (water of thee)

Reden: ik drink te weinig van de dag. Veel drinken zuivert mijn lichaam.

  • om een Lief voor mij (alleen een eiwit shake is toegestaan als een “Zoete”)

Reden: Sweet tooth is mijn grootste zwakte. Hier wil ik beperk me sterk, omdat ik ook weet dat ik kan heel goed leven zonder. Dit heb ik gedaan voor een paar dagen/ weken met succes. Maar als je opnieuw beginnen…. Dus: GEEN SNOEP! Voor de eiwit-schud ik ben een beetje losser. Ik eet mijn ontbijtgranen met wat eiwit poeder, dat is natuurlijk gezoet. Maar tot nu toe heb ik nog niet gevonden een goede proteïne poeder zonder.

  • in de avond, weinig tot geen koolhydraten en meer

Reden: De koolhydraten in mijn avond maaltijd overslaan, in combinatie met Sport is een geweldig recept voor succes voor mij. Hoewel ik besef dat de afname van lichaamsvet vrij snel. Het is echter niet implementeren heel simpel.

  • nog meer fruit, groenten en noten te eten

Reden: Het is gezond en natuurlijk.

  • elke dag de Sport heeft te maken (wat is mijn lichaam-plezier)

Reden: ik wil nog dagelijks actief. Mijn lichaam vraagt. Maar hij vertelt me precies WAT hij wil doen. Het Assortiment varieert van Yoga te rennen om te klimmen of body rock.

  • dagelijks been training (in welke Vorm dan ook)

Reden: Mijn doel voor de maand van mei tot en met de feestdagen is gewoon dat mijn benen sommerfit. Ik ga met mijn Opleiding nog meer op de benen.

  • dagelijkse borstel-massage douche met uitneembare douche

Reden: Het borstel-massage is zeer rustgevend en bevordert de doorbloeding in de benen. Het wordt aangeprezen in combinatie met een Warm-Koud afwisselend douche als een goede remedie tegen Cellulitis. Ik ben van plan om het uit te proberen! De afwisselende douche gaat kosten mij, maar zeker Overwinnen… 🙂

Dit is mijn Uitdaging voor de komende dagen en weken tot aan de vakantie. Er zijn een aantal lastige punten zijn, anders zou er geen sprake zijn van een Uitdaging! Maar het wijst ook op die ik niet wil een goed acht, dan is de herfst voor mij zo moeilijk. Ik zou willen bereiken met deze vakantie Uitdaging dat ik het gevoel achteraf, mentaal en fysiek eenvoudig beter. Een droom zou worden, natuurlijk, als dit voor mij zichtbaar (op de benen). Mijn geplande training programma tot aan de vakantie kan hier gevonden worden.

Waarom niet vandaag beginnen om het te maken tot 21 dagen?

Eigenlijk, eigenlijk had ik om te beginnen vandaag. Maar het had 2 redenen. 1.) Mijn collega had een verjaardag vandaag en heeft een framboos Tiramisu, die ik niet kon weerstaan. 2.) Vandaag had ik mijn eerste sessie met mijn natuurgeneeskundige en ze heeft uitgevoerd als een geschiedenis van de bio-resonantie diagnose bij mij. Het was heel spannend, maar ook vermoeiend voor het lichaam! Daarom moet ik behandel mijn lichaam vandaag de dag is gewoon een dag van rust. Om deze reden start ik morgen met 20 dagen te gaan voor de feestdagen en mezelf kan voorbereiden vanavond weer mentaal.

Ik zal verslag na mijn Uitdaging kort voor de feestdagen, natuurlijk, hoe ik geweest ben. Iedereen die nog niet heeft lees alles over onze prachtige bestemming, kijk dan hier.

Eindelijk, vandaag heb ik een klein probleem: ik zoek voor mijn vakantie de tijd is nog steeds een liefde/ een liefde-lezer, die het zal hebben om mij een guest post in mijn afwezigheid! U kunt bijvoorbeeld uw eigen Blog of over een onderwerp dat u interesseert en past bij de inhoud van mijn Blog. Ik zou heel blij zijn als iemand het vindt. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met mij op *protected email*

%image_alt%

Geef een reactie