Mijn tips voor groene thee beginners – Dus zorg groene thee voor u om te genieten!

Groene thee krijg ik in het beste? Waarom is groene thee (bittere? En hoe bereid ik eigenlijk Matcha? Deze en andere vragen die u mij gezonden heeft in de laatste paar dagen. Om mijn groene thee Specials, ik zou u graag een paar waardevolle tips over hoe je, als groene thee voor beginners kan je beginnen. Ik herinner me nog goed mijn eigen ingang – en, helaas, is niet altijd een genoegen!

Tip 1: Groene thee niet als kokend water!

De bereiding van groene thee is een kleine kunst. God was gedrukt, met dank aan de meeste van de groene thee verpakking is een goede gids. En dit moet je sterk overwegen! Het is vaak de 65 en 80 graden warm water en dit is zeer belangrijk! Als je groene thee aufgießt te heet of kokend water, het smaakt erg snel bitter. De hoogste kwaliteit thee doen dit niet. Ik heb de laatste van de Kerst door de WMF waterkoker, patroon met de vooraf ingestelde temperatuur kan worden gegeven en dit geeft mij goede diensten. Meestal maak ik een punt van 70 of 80 graden en mijn groene thee zullen blij zijn met deze temperatuur!

Tip 2: In de beknoptheid is de ziel van wit groene thee.

Ook een “rookie fout” is de lange Trek van groene thee. Één tot twee minuten laten weken tijd is meestal perfect! Let ook hier op de specifieke aanbeveling voor uw groene thee, die op de verpakking staat beschreven. Als groene thee te lang in het hete water, dan de meeste van de rassen te bitter en verwennen het genot van koffie! Voor mij is het nog steeds gebeurt en dat ik zal moeten nemen van mijn koffie en even uit de kamer. Hij is al vergeten…. dus, mijn tip voor je: Ga niet eens de kamer uit, maar wacht een Minuut, net rechts naast de theepot. De tijd is zo kort, omdat het niet de moeite waard om een Timer instellen.

Tip 3: blijf van goedkope Sencha en co.!

Mijn eerste ontmoeting met groene thee was het meer underground. Ik heb het gekocht bij de supermarkt een aantal goedkope groene thee-variëteit. Een goedkopere Sencha voor 1-2 Euro per 100 gram is niet veel! Ik ben er zelfs niet zeker of het was echt een Sencha… Groene thee voor mij is het een plezier! Ik vind het heel spannend, niet alleen de verschillende teelt en oogst methodes. Bij sommige soorten zijn de bladeren groeien in de schaduw, in de andere hand, de bladeren zijn gerold, na het drogen, in de andere het blad worden verwerkt stengels met….Een goede groene thee heeft een geschiedenis en we kunnen de ervaring van de smaak! De “supermarkt Sencha” als een Mix van de goedkoopste thee – loveless in massaproductie worden geteeld en geoogst, niet de meest waarschijnlijke! Goede groene thee niet te zijn schandalig duur, maar het moet komen van een goede thee plantage.

Tip 4: het is Natuurlijk gearomatiseerde groene thee als een item

Goede beginners rassen in de klassieke groene thee Segment, voor mij, zijn milde en/ of fruitige groene thee. Als aanbevelingen, ik breng u hier drie varianten:

  • de biologische Jeju Island / Seogwang second flush, nog steeds mijn favorieten
  • de Bio fijne mist
  • en de biologische Drie Miyazaki.

Op het moment dat ik begon in aanvulling op de klassieke groene thee soorten, maar vooral met een natuurlijk gearomatiseerde groene thee en drink het van tijd tot tijd, zelfs vandaag de dag! Afhankelijk van de andere ingrediënten die worden toegevoegd aan de Groene thee voor de groene thee in een prachtige noten van citrus, gember, hibiscus bloemen, Jasmijn, of in de winter kruiden. Mijn favorieten zijn hier:

  • Bio levensenergie, een chinese groene thee verfijnd met sinaasappelschil, gember en co.!
  • Buddha ‘ s little secret, een mix van groene en witte thee met perzik en Jasmijn.
  • en voor de Winter, “oase voor de zintuigen” – een absoluut Kerst smaak ervaring!

aromatisierte Grüntee

Met de tijd heb ik verplaatst meer en meer op de klassieke groene thee. Ik probeerde het eerst via de milde entry-level rassen en kwam met de tijdrovende groene thee soorten, zoals Sencha Miyazaki of de “Edele Dewdrop”, zoals ik u in mijn groene thee favorieten beschreven.

By the way, ik drink mijn groene thee zonder suiker, Snoep of honing – gewoon puur! Ik weet dat veel mensen drinken hun koffie met een zoetje, maar vooral in het geval van groene thee, wijzigt u dus een heel sterke natuurlijke smaak. Het is een gewenning ding, maar met de tijd is het puur genieten van koffie….bijna een Verslaving! 🙂

Tip 5: Het magische woord van MATCHA tot het breedste assortiment van groene thee!

Mijn persoonlijke koffie-tip voor beginners is Matcha! Deze bijzondere groene thee is op dit moment, toch is iedereen het over heeft. Of in Shakes, Groene Smoothies, koekjes of ijs tot een fijn poeder gemalen groene thee is uitgegroeid tot een ware Superster! Ik denk dat hij zo populair is, want hij is zo veelzijdig en gemakkelijk te bereiden! Perfect voor beginners!

U kunt drinken, natuurlijk, puur met warm water, maar ook in vele andere varianten. Altijd een traktatie is een Latte, een Matcha. Voor dit, je geeft een theelepel Matcha poeder in een mok met heet, niet kokend, melk (als een veganistisch Alternatief die je neemt, bijvoorbeeld amandel melk), en eventueel een beetje honing. Een Matcha Latte is super wakker en stimuleert het hoofd, maar niet zo veel cafeïne als een Latte Macchiato!

Matcha-Latte

En nu de Kerst is zo dichtbij, dat ik kan geven u een geweldige cookie recept om het hart. Als u nog niet geprobeerd mijn Matcha cookies, dan moet je hebben om dat weer te doen. Hier vind je het recept.

Mijn Matcha thee verwijzen naar een van imogti of ook van de Tee Kontor Kiel, zoals de meeste van mijn groene thee. Neem een kijkje op de beste tijden!

Ik hoop dat je nu zien, dat de vermelding in de groene thee Drinken is niet een mysterie. Een beetje van op de hoogte, een heleboel dingen te proberen en heel veel plezier van! De typische “voor beginners fouten”, ik heb mogen ervaren, helaas, kan overslaan veilig.

Geef een reactie