De voltooiing van de Groene Smoothie Uitdaging aan en Test de LEBEPUR producten

Wat vliegt de tijd…Vier weken zijn verstreken sinds het begin van de Groene Smoothie Uitdaging en ik heb er nooit spijt van een dag om een beetje een uitdaging.

Ok, ik moet toegeven dat het echt een Uitdaging voor mij. Hoewel ik niet verwacht van een gewone Groene Smoothies voor mij, maar ik wist al aan het begin van de eerste 4 weken van de grote invloed van groene Smoothies op mijn lichaam. Daardoor was het ook relatief gemakkelijk om te wennen aan mij weer op mijn ochtend een Groene Smoothie Ritueel.

Green-Smoothie-Summer-Challange1

Rond 20 liter van de groene elixir in alle versies die ik heb gedronken in de afgelopen maand en mij is vandaag de dag gewoon prachtig! Ik heb ervaren een aantal van de typische positieve effecten van Groene Smoothies op de huid, de spijsvertering en het welbevinden live! Daarnaast is de Uitdaging die het voordeel had dat kunnen ook gebruikt om mijn lichaam weer tot de regelmatigheid van de groene Smoothies. Vooral in de laatste paar dagen van de Challenge tijd, mijn lichaam eiste elke dag na deze groene, fruitige, Frisse en genoteerd me letterlijk elke Ochtend naar de Mixer. Een Vergeten was bijna onmogelijk!

Daarnaast was ik in staat om de test van de laatste 4 weken, de Groene-Smoothie-ingrediënten van LEBEPUR uitgebreid. LEBEPUR heeft gesteld om mij 4 van hun variëteiten beschikbaar voor het Testen. Broccoli, framboos, Aronia bessen en groene kool zijn verhuisd en waren in de Uitdaging die tijd, opnieuw en opnieuw, mijn Groene-Smoothie-recepten te verrijken. Dit was de perfecte pasvorm!

Wat kan ik vertellen over de LEBEPUR producten, welke ingrediënten worden verplaatst, ook in mijn Groene Smoothies en mijn favoriete Groene Smoothie, die u kunt lezen in de volgende Video.

Voor de in de Video-Groene-Smoothie-meets-LEBEPUR recept moet je de volgende ingrediënten:

  • 1 banaan
  • 3 zoete abrikoos
  • 2 handen vol verse spinazie
  • 1 passievrucht
  • 1/2 eetlepel frambozen poeder van LEBEPUR
  • 1/3 EETLEPEL broccoli-poeder van LEBEPUR
  • ca. 100 ml Groene thee van de dag ervoor (of ook niet-koolzuurhoudend water)

Veel plezier met het Proberen!

Het spreken van Proberen: ik heb geprobeerd in het eBook, Knutselen en ben met de geplande Groene-Smoothie-recepten-eBook heeft al heel ver. Alle ingezonden recepten (een totaal van 23 recepten) zijn vereeuwigd, ik neem ook de controle van een aantal van mijn favoriete recepten voor Groene Smoothies.

Ik ben al helemaal blij, als je het leuk…:-)

Geef een reactie