Recept voor: savooiekool chips met kaas smaak (vegetarisch)

Een paar weken geleden liet ik u hier, op Instagram vegan savooiekool chips met kaas smaak van de vennootschap Heimatgut dat ik gekocht bij veganz. De Chips hebben smaakte goed, ze waren mij, maar zeker te duur. Echter, als ze zijn ideaal om te knabbelen in de avond, door de manier, wat is gezond op de Bank, ik experimenteerde een beetje rond, en savooikool chips in uw keuken, imitatie.

Wirsingchips vegan Käse

Met mijn laatste poging om na te bootsen kaas smaak, ik was niet helemaal tevreden. Want ik ben aan het experimenteren, maar het is zo leuk, ik heb het aangedurfd mij weer. Dit Keer met nutritional yeast flakes. Mijn conclusie, ik veronderstel dat rechtstreeks naar het punt: de kaas smaak was gekocht savooiekool chips van Heimatgut meer intens. Want zelfs mijn man kon nauwelijks geloven dat de Chips waren vegetariër. Toen ik probeerde de “cheese smaak” was niet zo sterk maar hier heb ik geproefd van de Versie. Bak de kool chips, rauwe kwaliteit, ik gebruik mijn dehydrator*. Want het duurt maar een paar uur, totdat de Chips waren zo droog is, is het de vraag of er werkelijk sprake is van een Besparing ten opzichte van de gekochte savooiekool chips. De Chips kunnen ook gebruikt worden in het gewone kachel geproduceerd – maar niet rauw kwaliteit.

Savooiekool chips met kaas smaak (vegetarisch) stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 360Minuten porties voorbereiding 2 10 minuten kooktijd 360Minuten

 • Menu Het Dessert
 • Veganistische keuken

Ingrediënten

 • 1 savooikool
 • 100 g cashewnoten*
 • 50 g zonnebloempitten
 • 2 EETLEPEL citroensap
 • 2 EETLEPELS gist vlokken
 • 1 THEELEPEL zout*
 • 1 theelepel paprikapoeder edele zoete

Porties: Ingrediënten

 • 1 savooikool
 • 100 g cashewnoten*
 • 50 g zonnebloempitten
 • 2 EETLEPEL citroensap
 • 2 EETLEPELS gist vlokken
 • 1 THEELEPEL zout*
 • 1 theelepel paprikapoeder edele zoete

Porties:

 • Menu Het Dessert
 • Veganistische keuken

Instructies

 • Wie niet beschikt over een krachtige blender, genieten de cashewnoten en zonnebloempitten voor 3-4 uur in water.
 • De kool bladeren van de stengels los, scheur in stukjes en wassen.
 • Voor de “kaas saus” de cashewnoten met zonnebloempitten, 125 ml water, het citroensap, de gist vlokken, zeezout en paprikapoeder mengen.
 • In een grote kom de kool in stukken massage in het “kaas saus”.
 • De kool in stukken naast elkaar in een dehydrator te verspreiden. De stukken mogen elkaar niet overlappen.
 • Bij 42°C gedurende 6 tot 8 uur drogen.
 • Goede eetlust en veel plezier! 🙂

  Geef een reactie