Mijn ervaring met de Amazon colon reiniging

Een paar dagen geleden kreeg ik mijn dit jaar is de Amazon darmreiniging regime is voltooid. Hoe snel maar weer, 2 maanden! Maar ik moet ook zeggen dat ik dit Keer erg blij mee, want na twee maanden die ik had in de laatste paar dagen van de behandeling op het gevoel van ‘ genoeg is genoeg.” Uit de ervaring met de Amazon darmreiniging, echter, ben ik zoals de laatste Tijd zeer enthousiast en wil je vertellen vandaag, als het mij gebeurd in de laatste paar weken.

 Amazonas-Darmreinigung-Pulver

De Amazone dubbele punt zuivering begon heel typisch. In de eerste 2 weken besefte ik dat. Natuurlijk moest ik wennen aan de smaak, maar ik wist al dat de ontbinding van het poeder wordt in een mengsel van sap en water is een goede variant. De Amazon-colon reiniging poeder smaakt zoals kruiden en is erg lekker. Maar niet oneetbaar, als je drinkt het in de ochtend en in de avond, met een spritzer van uw keuze.

Na de eerste 2 weken van een Fase voor mij, veel van de “verslechterd”. De Detox is begonnen! Mijn huid was onzuiver. Mijn hoofdhuid en mijn Ellebogen jeuken. En ook mijn spijsvertering veranderd. Tegelijkertijd, echter, had ik het gevoel dat ik kreeg meer energie en minder slaap in de nacht nodig. Omdat ik wist al dat de verschijnselen van de onaangename Detox, maakte ik tijdens de kuur niet Bezorgd en stoorde me in het bijzijn van alle verslechtering. Het lichaam heeft enige tijd nodig, totdat hij gereinigd zichzelf weer, en natuurlijk de oude van afval en giftige stoffen moeten worden uitgescheiden. Dat was ongeveer de spijsvertering duidelijk zichtbaar en merkbaar!

Maar als deze tijd (voor mij was het dit Keer over 3 weken), dan gaat het bergop! Ik heb sindsdien zo veel energie, dat is eng! Na 5 uur slaap, ben ik uitgerust en kan niet langer blijven in bed. Ook tijdens de dag, ik ben veel actiever dan gewoonlijk! Meer bewegen, meer sporten, het gevoel voor het creëren van meer, zonder dat voortdurend uitgeput! Zo een geweldig gevoel! Tegelijkertijd is mijn huid gekalmeerd met de tijd. De onaangename jeuk verdwenen en ook de vlekken van genezen.

Ik heb een combinatie van de Amazone darm reinigen reinigen samen met Clean Eten en veel raw food, maar natuurlijk waren er hier en daar enkele slip-up. Vooral chocolade, ik had het sinds Kerstmis en zeer onder de indruk. Dus ik snel op de Detox aan het einde van mijn 5-daagse sap genezen ondersteund. Deze combinatie van Amazon darmreiniging in de ochtend en in de avond evenals 2-3 liter vers bereide sappen gedurende de dag, kan ik aanraden verdeeld zeker!

Nu het gaat om mij fysiek, gewoon geweldig! Ik ben weer heerlijk in de Schone Eten. De Japp chocolade is gegaan. Ik hou echt van koken, en het ontdekken van nieuwe gerechten. Mijn huid is zuiver en stralend uit dan het was voordat de dikke darm te reinigen. Mijn spijsvertering werkt beter. Mijn energie niveau is het nog steeds zeer hoog, waarvan ik in het dagelijks leven, maar ook in de sport. Ook ik ben begonnen met het lezen van een nieuwe, prachtige lezen en dat geeft mij een extra stimulans in betrekking tot mijn dieet De zon dieet David Wolfe. Wat is de naam van het zo mooi: ik voel me op het moment helemaal goed in mijn huid. 😉

En omdat ik goede ervaringen met de Amazon darmreiniging, heeft mij met Matthias van de regenboog cirkel op de korte Kant voor de verloting van een pack van de dikke darm te reinigen beschikbaar, zodat de gelukkige winnaar kan testen in een keer. Ik zal daarom vanaf vandaag tot en met volgende week zondag (13.04.2014 tot 18 uur), en een doos van 500g Amazon colon reiniging. Voor de wedstrijd, moet je mij slechts een vraag in het commentaarveld hieronder te beantwoorden: Heb je ooit een Detox kuur? Zo Ja, hoe heb je het gedaan en wat waren je ervaringen?

Voor de wedstrijd zijn de volgende regels van toepassing:

  • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland.
  • Elke persoon kan slechts één keer invoeren via een reactie.
  • In de levering van de eures-reactie, moet u in uw naam en een geldig E-mailadres zodat ik kan u contact opnemen met de winnaar direct.
  • De winnaar worden bekend gemaakt op Facebook en schrijf hem/ haar natuurlijk.
  • De verzending wordt uitgevoerd, deze Keer aan mij. De winnaar moet zich melden in verband met zijn/ haar adres gegevens voor het doel van de scheepvaart.
  • De Raden van de wedstrijd, ik denk dat natuurlijk super. 🙂

Ik wens je al het beste van geluk en wroeten voor u, de Spa komt naar je toe. Natuurlijk, er is de Amazone colon cleansing maar niet alleen op mijn Blog om te winnen, maar ook in het geval van de regenboog, te kopen cirkel. De 60 euro één keer per jaar zijn een prachtige investering in uw gezondheid! Ik ben het gaan doen volgend jaar zeker weer!!!!

Geef een reactie