Hoe kwam ik te Draaien op mijn eerste 5 km aan een stuk, en de Women ‘ s Run in Keulen

Ik ben een loper! Nooit zou ik hebben gedacht dat ik zou hebben om dit te zeggen. Maar nu tel ik mezelf helemaal met een zuiver geweten. Want ik ga door het nu in feite, mijn 5 kilometer aan een stuk, zonder onderbreking. Ik ben er ook gaan paardrijden volgende zaterdag in feite, mijn eerste run van de Women ‘ s Run in Keulen.

Maar opnieuw…hoe heb mijn kleine “Run”tot aan de laatste zomer, de Jogging is voor mij nog steeds een raadsel. Wat vinden anderen zo leuk aan? Hoe kunt u zo lang? Terug op school was ik altijd in de atletiek heel goed, maar mijn discipline was meer een Sprint en niet op de lange termijn. Dus ik vroeg me af, waar is het grote geheim van het runnen?Afgelopen zomer heb ik waagde mijn part-time studie weer. Ik was ik natuurlijk een compleet running beginnende en niet eens een kwart van een uur op het stuk in een gematigd Tempo draaien. Ik had gewoon geen uithoudingsvermogen. Vervolgens heb ik het boek “Waarom ze succesvol en groene spelt pasteitjes niet” door Matthias Marquardt gevonden. Onmiddellijk verslonden, ik begin een idee te krijgen van hoe het Uitgevoerd kon worden, als ik met de Bal. Ik voelde me als een totale beginner eindelijk begrepen.

Als een beginner is geen eenvoudige taak, en het heeft weinig te maken met ‘ feel-good Run. Het is hard werken en misschien zelfs leuk. Bovendien, elke run van beginners is om te verduidelijken wat dingen voor jezelf: Wat zijn mijn juiste soort schoenen? Welke kleding is het beste? Dat is mijn moment van de dag? Echter, ik kwam uiteindelijk op het punt (omdat ik op de Bal, am), die had ik mijn eerste paar runs, een beetje plezier. Ik had nieuwe schoenen gekocht, voor mij is het vroeg in de Ochtend als de beste tijd vond mij en lichtgewicht running kleding. Dat was in September vorig jaar. Tot dan, ik was in staat om te lopen 30 minuten per keer. Toen de Winter kwam en het was pas verzonden zodra in de verste hoek.

In de lente van dit jaar ben ik begonnen met bodyrock/ HIIT, en een groot succes voor mij. Slechts zeer laat (in mei) ging ik weer voor de eerste Keer en het liep geweldig. Ik heb gemerkt, dat ik heb opgebouwd door de body rock rechts staat, van het ik kon profiteren. Het knooppunt was uitgeschakeld.

Nu was ik er ook zeker van dat het idee, om je te registreren voor de Women ‘ s Run in Keulen, maar dat was een goed idee. Op het moment van mijn inschrijving, ik heb moeite intern, of dit zou nog iets voor mij. Nu de vrouw is bijna voor de deur, en ik ben er echt naar uit! Ik heb niet getraind, maar het was belangrijk voor mij dat ik liep de 5 kilometer in vooraf in ieder geval een paar keer om mijn tempo. Op de eerste poging die ik brak was eng snel (31:10 minuten), maar ook eng. De tweede Keer was ik een beetje langzamer, maar het was ook aanzienlijk warmer buiten, en voor de laatste Keer in de sportschool, het was toen in orde. Ik volgde 35 minuten en had aan het einde zelfs de kracht voor een Sprint, dus ik eindigde met 33:53 minuten.

Mijn doel voor de Women ‘ s Run in Keulen, Duitsland is:

Ik ben gaan rennen mijn 5 km en plezier hebben.

Dus ik heb gevonden tot nu Uitvoeren om zich goed te voelen. Verdere ambities in het verleden heb ik. Misschien dat ik nog tijd hebben, maar zo ver ben ik helemaal tevreden met mijn ontwikkeling.

Wat ik ben benieuwd naar de Women ‘ s Run, maar nog veel meer dan Actief is, wordt de Vergadering met een paar Gezonde Woon-bloggers die ik heb ontmoet via mijn Blog. Zullen We elkaar op de zaterdag voor de race, zeker een geweldige avond en de volgende Ochtend als de conclusie, samen, naar de Brunch. Ik ben zo benieuwd wie jullie allemaal zijn! 🙂

Liefde groeten aan iedereen!

Geef een reactie