De fotoshoot voor mijn eerste boek: Van angst, plezier en de “klik” in mijn hoofd

Afgelopen zondag, een spannend avontuur begon voor mij! Ik stapte op het vliegtuig naar München, met een grote koffer vol met Outfits. Maandag en dinsdag moet de fotoshoot voor mijn eerste boek. Ik wil u nu vertellen: “Oh, ik heb helemaal onder de knie scores! Ik had geen plankenkoorts, en het was gewoon geweldig, geweldig, geweldig, maar de waarheid ziet er een beetje anders…althans in mijn gedachten.

IMG_6752

Ik zal eerlijk zijn: Zelfs dagen voor het vertrek, ik moest kloppen absolute hart. Voor de eerste Keer in mijn leven had ik een echte fotoshoot en zelfs een dag en een half! Ik sta één en een halve dag in het centrum! Toen ik dit besefte, ik heb het te doen met oude, negatieve gevoelens en gedachten uit mijn tiener tijd. Angst, onzekerheid en twijfel aan zichzelf. Ik was Bezorgd over de vraag of de foto ‘ s goed zou zijn. Ik waarschijnlijk leek het. Of het wel of niet hier of daar een kleine Smet last van. Hoe draag ik mijn haar. Wat moet ik alleen draai. Als ik de mooiste glimlach. Wat vertellen de anderen van het Team. Of ik ben voor alle Oefeningen passen en zo op. Heel eenvoudig, Als ik goed genoeg! De Tiener woedde met zijn Angsten in mijn hoofd en in de avond voor de shoot, ik kon nauwelijks slapen. Toen ik wakker werd in de Ochtend in de felle zon, vond ik mezelf in de spiegel en zei tegen mezelf, opnieuw en opnieuw, een van mijn positieve overtuigingen: ik geloof in mij en oorlog! Ik geloof in mij en oorlog…..Het hielp een beetje. Ik werd rustiger. Vervolgens gooide ik mezelf in mijn avontuur.

Samen met Nikola, mijn redacteur, en Sabine, hoofd van de foto-Afdeling, reed ik naar een prachtig En in de omgeving van München. Daar ontmoetten we de fotograaf Christian Weiss en Sylwia Makris, evenals de Make-Up Artist Marina, van de massa van Bach. Alle super leuk! Een eerste grote steen trof me in het hart. De Locatie betoverde me meteen. Het licht was prachtig in de Ochtend, en Sabine vond meteen een perfecte plek om te Schieten-de eerste serie foto ‘ s. Terwijl de andere opstellingen en mijn Outfits geselecteerd, ik ging me in de professionele handen van Marina. Je make-up op en gestyled mij. Het zag er prachtig, natuurlijk, en ik vond het echt goed. “Wow, dat ben ik’, dacht ik toen keek ik graag in de spiegel. Weer een grote steen, verdwenen uit mijn hart. Ik straalde. Daarna ging alles heel snel. Het Team was klaar voor de eerste foto ‘ s, en ik ook. Na twee, drie, motieven wist ik hoe ik om het te doen, en het begon me echt leuk. Sabine gaf instructies dat ik gesteld, en steeds weer was het “klikt”. Met elke Klik van mijn camera terug kwam van het zelfvertrouwen en mijn optimisme. En op een gegeven moment maakte de “klik” in mijn hoofd: “Ja, ik sta hier in het midden, maar het was niet zo dat ik speelde wat vreemde rol, ik was niet gegroeid. Het was in deze fotoshoot is te belichamen wat ik ben en wat ik graag. En de andere mensen in dit grote Team heeft me geholpen! Het was allemaal goed voor mij!” De laatste grote steen viel uit mijn hart en toen zag ik de eerste foto ‘ s op de Monitor, ik was gewoon verbaasd.

_SYL8941

IMG_6754

In het begin van de middag, we hadden het meeste van de foto ‘ s in de doos en waren alleen in staat om te genieten van de overheerlijke, soms zelfs veganistisch Ontbijtbuffet in de Zonnige en Hausen. We kletsen in een ontspannen sfeer en het was echt leuk. Ik voelde me comfortabel in dit Team, dat zou waarschijnlijk de eerste en enige Keer in deze constellatie. Na de Lunch, de Cover foto op het Plan. Natuurlijk is de Hoes is van bijzonder belang, en we hebben geprobeerd om verschillende motieven. Het was een echte uitdaging, want het was inmiddels zo warm buiten dat we geschuif voortdurend tussen schaduw en zon. Te licht, te donker, te groen, te contrastrijke,…maar op een gegeven moment hadden we in de late namiddag, deze foto ‘ s achter ons, en het was niet de eerste dag alleen een paar motieven. Ik realiseerde me zo langzaam, dat niet alleen ik, maar ook het Team was een beetje moe. Maar we trokken ons na een kleine Pauze weer en gaf ons Best. Daarna was het gedaan voor dag 1! We juichten en keek uit naar de avond. Fotoshooting für mein erstes Buch _SYL8982

_SYL8965 Op de tweede dag van een groter motief in een andere plaats, evenals mijn auteur foto er waren alleen nog op de Agenda. Voor beide van deze vonden we na een paar pogingen, geweldige Locaties in het centrum van München, en na twee uur waren we. Hoewel we ingelogd op deze dag, in het midden van het Publiek, een fotograaf, niet de moeite me. Door de geweldige dag voordat ik werd versterkt intern en voelde met een kleine menigte rond het erg goed. Ik voelde een aanwezigheid met mij en ook voor de camera.

Achteraf kan ik nu zeggen: ik heb, terecht, geloofde in mij, en ik heb heerlijk. De angst en de angst In mij in eerste instantie werden. Maar ik geconfronteerd met deze gevoelens, en voor dit project succesvol te overwinnen. De fotoshoot voor mijn eerste boek was niet alleen een geweldige ervaring. Ik denk dat het heeft me ook geholpen op de weg naar mezelf er een stuk meer. Nu ik ben opgewonden om te zien dat de juiste foto ‘ s voor de eerste Keer op mijn scherm. U bent, natuurlijk, de kroning van de één en een halve dag! Tot dan, ik ben dol op het Maken Van foto ‘ s van Sylwia. Ze zijn voor mij een eeuwige herinnering aan twee spannende dagen in München met een heerlijk Team. Dank jullie allemaal!

Meer Foto ‘ S: Sylwia Makris

Geef een reactie