Van de Crazy Sexy Detox, Onweer en een goed gevoel

Eigenlijk heb ik niet schrijven dagelijkse verslagen van mijn detox-programma, maar gisteren was een speciale dag voor mij. Ik geloof het niet goed in woorden, wat er gisteren gebeurd is, maar het voelde als een Onweersbui.

baumkrone

Naar buiten toe, alles ging goed. Ik heb veel gedaan van de punten programma dat ik gemaakt voor mijn Detox. Ik was buiten mediteren, ik heb geborsteld mijn lichaam droog, ik dronk veel, ik heb afgezien, de “slechte” dingen, ik heb gegeten, veel rauw voedsel te eten en me in de avond, het Heerlijke maaltijd, ik was op de Fiets en ging voor een 1 uur durende wandeling.

Maar aan de binnenkant, een angst heerste sinds de Meditatie verstelbare Onweer in me. Ik begon de dag met een Meditatie. Voordien had ik geprobeerd, maar het leek of de zon en dus ging ik gewoon in de ochtend en mijn adem is geconcentreerd. De woorden zijn mij uit de kazoo. Het was kort en zoet, dat ik geniet van mijn dag en ik mijn Ballast loslaten…gewoon laten gaan! Deze versie is in mijn gedachten achteraf zozeer in absolute onrust veroorzaakt.

En opeens was ik weer terug bij mij en mijn perfectionisme. Mijn hoofd heeft duidelijk gemaakt hoe deze zoektocht is verhoogd naar perfectie, vooral in de laatste tijd. Ik heb gezien hoe het eruit ziet, hoe het komt en wat zijn de oorzaken van het in me. Me een hoop dingen duidelijk geworden van hoe ik ben en waarom ik gedraag me hoe ik gedragen. Omdat het streven naar perfectie een andere functie voor mij. Ik noem het de “scanner bundel” uit nieuwsgierigheid, enthousiasme, vuur-en-vlam-voor-iets -, maar weer niets echt kan laten gaan. Beide samen is een zeer moeilijke combinatie: mijn triggers voor een slecht humeur, ontevredenheid, deels met woede, onrust en vermoeidheid.Ik ben gepassioneerd over veel dingen en wil je voor een perfecte elke laatste één van hen. Dit kan niet goed gaan!

Deze duidelijkheid heeft opgebouwd gisteren over de dag en met al mijn gevoelens te ontladen. Dat heb ik deze kwaliteiten wist ik al. Maar ik was nooit bewust gemaakt van hoe zij samen werken en, belangrijker nog, om mijn leven te hebben. Ik ken mezelf nu beter. En ik wil de hele weg te gaan werken. Ik zou graag langzaam los van de ongecontroleerde streven naar perfectie. Mijn verlangen om de dingen die ik leuk vind om te doen, ontspannen en vooral doen alleen als ik dat wil. En niet omdat het tijd is of omdat ik kocht het speciaal voor de apparatuur. Ik zou graag meer horen over mijn innerlijke gevoel, want dat zegt een hele hoop.

Wat is mijn innerlijke gevoel zegt nu voor de Crazy Sexy Detox?

Ja, ik zou graag mijn lichaam en geest in de komende weken iets Goeds en het onderwerp van het Verlichten/ Ontgiften/ Ontzuren deal, maar ik wil een verdomd track weer met geen vast Plan. Dit Plan heeft verstoord de dagelijkse Controle in Kris Carr ‘ s boek voor mij onbewust de hele tijd. Hij is de perfectionist in mij is altijd meer eten, want eigenlijk is hij een typische Todo lijst: “Ja, vandaag heb ik gegeten 80% rauwe voeding. Haak. En vandaag heb ik verteld dat een Persoon iets om van te houden. Naast De Haak.” NEE, ik wil niet! Ik wil genieten van de dag en het neerzetten van de Ballast, zoals ik heb gezegd dat het mij in mijn Meditatie. Ik persoonlijk kan niet met deze programma-aanpak. Ik weet dat nu. Om deze reden, ik laat mijn oorspronkelijke Plan van de Crazy Sexy Detox.

Wat moet ik nu doen?

Ik heb natuurlijk veel te maken met het Verlichten van. Anders zou ik niet worden. Dus ik weet wat ik doen zou, theoretisch, fysiek en mentaal. Ik weet wat ik moet eten dagelijks, wat moet ik gebruiken om de verzorging van het lichaam en weet ik wat zou kunnen helpen in mijn gedachten. Deze Kennis is er en ik ben van plan om te bouwen in de komende dagen en weken. Ik maak mijn eigen feel-good weken uit en neem niets voor mij, maar wel eten en drinken gewoon wat ik wil. Zonder een Plan achter zit, maar met mijn theoretische Kennis in de achterkant van het hoofd.

Ik entperfektioniere quasi mijn Plan van de te Verlichten en te Ontgiften en vind mijn eigen weg, ik voel me goed. Als hij eruit ziet, weet ik nog niet. En dat is alleen maar fijn.

Geef een reactie