Mid-term #project-suiker-gratis

Vandaag, dag 23 van het project: suiker-vrije, en dus de helft! Omdat het bijna tijd die het kost, niet alleen 40 dagen, maar 46 dagen. Aan mij hebben gewezen op een aantal aandachtige lezers – ik heb om eerlijk te zijn is nooit gezegd dat, en in mijn familie was het niet de “uitzondering op de bijna tijd” in het weekend. Op het moment, duurde slechts van aswoensdag tot Pasen, zo zei 46 dagen. Maar omdat er verschillende interpretaties. Dat is de reden waarom ik antwoordde op Vragen opnieuw en opnieuw: Iedereen bepaalt voor zichzelf hoe hij het deed zijn project: suiker vrije hand. Op dezelfde manier als de beslissing of het nu is de enige sector suiker, of melksuiker, vruchten-suiker, etc.

Frisches Gemüse Projekt Zuckerfrei

Prioriteit zal worden gegeven aan mij met dit project is om de aandacht te trekken en voor het creëren van een besef van hoeveel de industrie bevatten suikers en andere koolhydraten (suikers) in vele voedingsmiddelen. Zelf heb ik besloot voor mij, dat kleine hoeveelheden van de agave siroop of rijst siroop (zoals, bijvoorbeeld, in deze kokosnoot bars) of een beetje kokosbloesem nectar, die wordt opgenomen, bijvoorbeeld in de Lovechock chocolade in orde zijn. Naast fruit en noten eet ik deze af en toe als Tussendoortje.

Mijn Zoete trek, maar gelukkig, en voor mij het gaat heel goed met hem. Project: suikervrije ik heb gevoeld in de laatste paar jaren meer en meer moeilijk met de suiker, het vasten is voor mij op dit moment erg goed!!! Ik eet niet al te vaak in het buitenland, waardoor de suiker een ontheffing gemakkelijker. Maar ook bij het winkelen, zorg moet worden genomen re: Dus kocht ik, bijvoorbeeld, in het weekend van Hummus in de biologische supermarkt en alleen opgemerkt dat de suiker is opgenomen. Die komt met dit idee?! Dus Je moet echt altijd, altijd, altijd te controleren de lijst van ingrediënten te lezen! En zelfs met producten die suiker-gratis, voorzichtigheid is geboden.

Nu ben ik geïnteresseerd maar hoe doet u met uw persoonlijke project: suiker vrij! Als je bij jullie, Zijn jullie nog steeds hier? Hoe gaat het met je? Ik heb je nog steeds kijken uit naar uw reacties! 🙂

Geef een reactie