Boek tips: suiker, bakken gratis

Nu, in het kader van het “project: sugar-free” is altijd de vraag van suiker-bakken, boeken. In mijn ogen is dit volkomen legitiem, omdat koken hartige gerechten, als u zonder suiker, is het niet moeilijk, want meestal geen suiker wordt gebruikt. Het is veel moeilijker, echter, zoete gerechten en gebak in een gezond of gezonder. Ik heb een aantal bakken van boeken die in de witte huishouden suiker is afgeweken, thuis, en laten u kennismaken met alle 6 van hen in deze post. Niet alle van hen hebben me overtuigd, maar lees het zelf!

Backen ohne Zucker

“Zoet zonder suiker” door Emilie Holm

Süßes ohne weißen Zucker

“Zoet zonder suiker”* heeft een zeer modern Design, voor mij persoonlijk is het voor de Rubrieken Lettertype gebruikt is maar onrustig. Het boek is verdeeld in “speciale ingrediënten”, “cakes, taarten en cakes”, “bakken zonder oven”, “kleine gebakjes en de energy bars”, “Koude drankjes en Smoothies”, “ice” en “sets”. Als alternatieve zoetstof honing, ahornsiroop, kokosnoot, suiker, agave siroop en suiker berk. Veel van de recepten zijn gluten – en lactose-vrije zonder eieren. Bijzonder aantrekkelijk, ik vind de oranje-Ricotta-amandel taart, havermout koekjes met een kruidige vulling en de chocolade-kersen-Cheesecake. Een kleine opmerking: of de auteur is het nu Emelie of Emily Holm, helaas weet ik niet – op de Cover van Emilie, het Voorwoord Emelie. Mij als schrijver zou maken deze fout krankzinnig, dat is zo, dan zou het in mijn boeken “Hanna” in plaats van “Hannah”! 😉

“Snoep zonder suiker” van Inga pan Becker

Sweets ohne Zucker

Het Ontwerp van het nieuwe boek “Snoep zonder suiker” van Inga pan Becker* past bij mij. Er is iets speels en modern tegelijk. Ook de foto ‘ s vind ik erg mooi. “Snoep zonder suiker” is onderverdeeld in een theoretisch en een praktisch deel. In het theoretische gedeelte, de eerste van alle, “sweet feiten,” dan naar het Hoofdstuk “voorzorgsmaatregelen te volgen, zoete Vallen!”, “Van nature zoet”, “Voor meer plezier met nutriënt-Plus” en “Goede ingrediënten voor de beste smaak”. In de praktijk – en het Recept blijft bij “taarten”, “Cupcakes, Koekjes & co.”, “Zoet te eten” en “Zoete Finale”. Ik vind dat de juiste recepten als een lactose-vrij, vegan en gluten-vrij gemarkeerd. Gebruikt in zoetstoffen zijn ahornsiroop, datum siroop, honing, kokos suiker, rijst siroop, zwarte melasse, Zoet fruit, zoethout, ongeraffineerde rietsuiker. In dit boek worden een aantal van de recepten spreken me, bijvoorbeeld, de chocolade cake met rode Biet, kaneelbroodjes met data, de chocolade muffins met kersen, de moer, de hoeken en de Apple wafels. Ook het theorie gedeelte, ik denk dat dit geweldig!

“Zoete full-waarde genot” van Anne Bieback en Christiane Wolfram

Süßer Vollwert-Genuss

Het boek “Zoete full-waarde plezier”* ik heb al enige tijd. Ik moet toegeven: Hoewel ik noem Schoon Eten zich als een moderne Vorm van whole foods, persoonlijk vind ik de termen “(vitale stof-rijke) whole foods” en “whole foods”, die worden gebruikt in dit boek, zeer gruwelijk. Zo ouderwets en stoffig. Ook is de Vormgeving van het boek is niet van mij, maar dit is een kwestie van smaak. Het boek dateert van het jaar 2013 (en niet, bijvoorbeeld, 1993), net als achtergrond info. Het boek Is verdeeld in Een paar woorden”, “Zoete traktatie – maar natuurlijk!” “Taarten en cakes”, “gebak en koekjes”, “Desserts en ijs” en “Zoete broodjes en beleg”. Zoals in het geval van de vitale stof-rijke voedsel gebruikelijk, wordt voornamelijk gebruikt honing als zoetstof (soms zeer veel). Op hetzelfde moment, er is op gewezen dat de recepten zijn dierlijke eiwitten gratis. In dit boek zijn er een aantal leuke suggesties, ik zal niet 1:1 zou bakken recepten, maar, maar, als dat al mijn gewoonten en mijn smaak aan te passen. In mijn ogen, dit boek is meer geschikt voor de ‘oudere’ full-waarde generatie”, ben ik waarschijnlijk gemakkelijk te richten.

“Zoet en gezond bakken zonder suiker, lactose, eieren en tarwe” door Stefanie Reeb

Süß und gesund

Stefanie Reeb weggelaten in haar boek, “Zoet en gezond”* naast suiker, lactose, eieren en tarwe. Het boek is onderverdeeld in een inleiding over de ingrediënten en keuken accessoires, dan de recepten volgens de vier seizoenen van het jaar: “joy spring”, “Rijkdom – zomer”, “love the fall” en “home – Winter”. Als zoetstof, maple siroop, kokosnoot, suiker en data zijn gebruikt. Van meel, spelt-meel, bruine rijst, bloem, gierst bloem en haver meel, en ook gemalen amandelen. In dit boek, vooral de cakes en taarten tot mij gesproken: Er is een aardbei en slagroom taart, een chocolade-perentaart en een hazelnoot taart en de kaneel broodjes maken van een heerlijke indruk. Ik vind dit boek bovendien is het een heel persoonlijk boek: De foto ‘ s in het boek, heeft haar man, Thomas Leininger, en geschreven in het boek is ontwikkeld in het huis van haar familie in Frankrijk.

“Zoet zonder frustratie – Lekkere taarten en Desserts zonder suiker, Gluten en lactose” door Ulrika Hoffer

Süßes ohne Frust

Zoals de ondertitel al vermeld, is ook weggelaten in het boek “Zoet zonder frustratie” door Ulrika Hoffer* niet alleen suiker, maar ook Gluten en lactose. Veganistische recepten zijn echter niet, zoals eieren en honing worden gebruikt. “Zoet zonder frustratie” voedsel is verdeeld in de volgende hoofdstukken: “De taart en op hetzelfde moment te houden” (ik heb het niet begrijpen van de titel, helaas zonder de Tekst te lezen…) en “Geen onbedwingbare trek. Geen slecht Geweten. Niet meer vechten.” Vervolgens zijn de recepten ingedeeld in “gebak”, “ijs en Sorbet”, “snoep”, “Nagerechten”, “Smoothies En Drankjes te volgen”. Als zoetstof, vooral gedroogde vruchten zoals dadels zijn de vruchten, zoals bananen, frambozen en honing. Sinds de recepten zijn glutenvrij, ook veel gewerkt met boekweit meel, amandel meel, rijst, meel en kokos producten. Het moderne Design en ik vind de foto ‘ s zeer goed. Aangezien ik niet glutenvrij bakken, niet in overeenstemming met mijn recepten voor “normale” bakken gewoonten. Ik had gluten ook het gevoel dat in de recepten opnieuw en opnieuw dezelfde ingrediënten (door suiker-en lactosevrije een beperkt is, natuurlijk, in het gebruik van ingrediënten). Ik kan alleen maar voorstellen dat het boek is bijzonder geschikt voor mensen met gluten-intolerantie / coeliakie, willen eten, ook suiker vrij.

“Zoet zonder suiker – cakes, koekjes, taarten en Desserts gemaakt met de beste suiker alternatieven” door Tanja Bruin

Süßes ohne Zucker

Het boek ‘Zoet zonder suiker”* door Tanja Bruin is verdeeld in de hoofdstukken “inleiding”, “Sweet blitz recepten”, “Nagerechten”, “koekjes zonder suiker”, “koek” en “Kerst bakkerij”. Als een suiker alternatief, agave suiker, Ayurvedische suiker, Erythritol, galactose, Isomaltulose, kokosnoot, suiker, Lucuma, Luo Han Guo, melasse, zoete siropen, en gedroogd fruit, Stevia, Tagatose, Trehalose en xylitol zijn gebruikt:. Waaronder ook vele Alternatieven die ik niet gebruikt heb, Erythritol, galactose, Isomaltulose, Luo Han Guo, nooit van gehoord, of in een Winkel, en gezien, melasse, Stevia, Tagatose, Trehalose, en Stevia), helaas. In de inleiding van elk van deze ingrediënten is gewijd aan een aparte pagina met een kort profiel, dat vind ik positief. Het kan worden gebruikt in aanvulling op de zoetstoffen, andere ingrediënten die ik zou overwegen om moeilijk (je hebt het nooit gekocht, maar ook nooit in de Winkel gezien): bijvoorbeeld, arrow root bloem of Kudzu. Mij hebben alleen gericht op een paar van de recepten en persoonlijk vind ik de Vormgeving van het boek is niet zo leuk. In tegenstelling tot de zeer mooie Cover, vind ik ouderwets de “innerlijke leven” “iets” – maar dit is natuurlijk een kwestie van smaak.

Mijn Conclusie

In het beste geval, het boek “Snoep zonder suiker net als ik” door Inga pan Becker*. Hier is alles een, te beginnen met het Ontwerp over de foto ‘ s van de recepten. Mijn tweede favoriet is Holm “Zoet zonder suiker”* van Emelie (of Emily). Plaats Zoete en gezonde eindigt met me “”* door Stefanie Reeb. Ondanks de ranglijst, ik moet zeggen: alle drie de boeken heb ik als zeer goed!

Meer boeken tips project: sugar-free, ik heb in dit artikel voor meer informatie over het bakken zonder suiker kan hier gevonden worden.

Geef een reactie