Facebook groep voor de Motivatie en het uitwisselen + Bijeenkomst in Hamburg

Vandaag de dag kan ik – zoals de titel al zien een aantal aankondigingen voor u. Naast een nieuwe Facebook-groep die u kunnen delen, heb je twee keer de mogelijkheid om u met mij te delen. Ik zou erg blij zijn om te leren van de één of andere persoonlijk!

Maar we beginnen met de digitale delen: De Facebook groep “project: suiker-vrij zijn,” vond de regen inlaat, dat ik heb besloten om hen te laten blijven bestaan en niet te verwijderen na het jaar is bijna weer tijd.

Slideshow gesund ernähren

En er is ook heel veel van de lezers vindt er ook het idee van een Facebook groep is groot, ik heb besloten, na vele Aanvragen om een verdere Facebook groep: “project: een Gezonde Gemeenschap te leven.” Deze groep is bedoeld voor het uitwisselen en Motivatie rond gezond leven, met de belangrijkste pijlers van dieet, lichaamsbeweging en ontspanning. Hier kunt u uw recepten, blog posts, vragen, enz. te delen.

Ik ben blij als jullie met mij en de andere lezers van de blog, maar natuurlijk ben ik ook hier en op mijn andere Social Media kanalen voor uw commentaar! 🙂

Vergadering in Hamburg op zaterdag, 25. April 2015 in Hamburg Ottensen

In de Facebook-groep van het project: sugar-free, de vraag kwam, of we het willen organiseren van een Vergadering in Hamburg. Aangezien ik meerdere keren per week berichten van lezers die willen mij graag ontmoeten (wat de tijd is, is het helaas niet mogelijk), ik wil het graag voor je na volgende week zaterdag (25. April 2015) de mogelijkheid om u met mij te delen. Als je komt in het van Hamburg, of die dag in de Hanzestad zijde en zin in een Vergadering, u een email te sturen naar mij ([email protected]). Waar we elkaar hangt af van hoeveel registreren. Ook de exacte plaats en tijd schrijf ik u per e-Mail. Ik zou me tegemoet maar net als in de namiddag in Ottensen met u.

En als u deze dag geen tijd heb je niet, die aanstaande maandag (20.04.2015) gewoon de kans om mij te leren kennen, maar om te oefenen met de prachtige Claudia Uhrig Detox Yoga:

DETOX YOGI FLOW Speciale, 20.04.2015 (19.45 – 21.15) in Hamburg Eimsbüttel

Detox Yogiflow Ik stel me de avond van mijn Schoon-Eten-boek* en geven een korte presentatie over het dieet. Na dat, Claudia uur yoga en dan komen we samen met een Groene Smoothie op yogi flow 2. Verjaardag en op mijn boek. Alle informatie vind je hier in het Facebook event.

De kosten zijn 15 Euro per deelnemer. Die zouden willen deelnemen, kunt u zich registreren BINDEND claudia [at] yogiflow.de want de plaatsen zijn beperkt. De

Ik ben op zoek naar u!

Geef een reactie