Wandelen meditatie – Om te gaan

Als ik loop, heb ik het meestal zeer doel-gericht. En snel. Soms loop ik snel. En ongeduldig te zijn, als er langzaam mensen lopen voor me. Tot slot, ik heb geen tijd. Kan alleen worden toeristen, die een ontspannen wandeling door het centrum van de stad. Bewust hardlopen is iets anders. Ik ben volledig bewust van is (dat is ook een Vorm van mindfulness), die ik in de andere dagen van het tegenovergestelde en ga naar de zeer van bewust en meditatief. De schoonheid van het lopen van meditatie is om Te mediteren en te gaan, zonder dat iemand het weet. De ogen hoeft u niet te dicht natuurlijk! 😉 Dus de wandelende meditatie is eenvoudig te integreren in het dagelijks leven, en is (voor mij) veel gemakkelijker te implementeren, dan om mij te Mediteren op mijn meditatie-kussen – om te gaan!

Gehmeditation

De wandelende meditatie beoefend kan worden binnen of Buiten, met de schoenen of op blote voeten. Ik heb het beoefenen van de loopmeditatie zijn vooral gek van lopen op blote voeten op het strand. Dus het is een prachtige plek om te vertragen! Dan kan ik voel het Zand onder mijn voeten en tel mijn stappen niet te worden van mijn gedachten carrousel afgeleid. Meestal ga ik naar, maar in de normale dagelijkse leven bewust te zijn, want op het strand ik ben niet zo vaak als hij zou mij zeer dierbaar. In de stad van de levende meditatie heeft een ander effect, denk ik. Terwijl op het strand (die verbonden is voor de meeste mensen met vakantie) hoe dan ook, een bepaalde mate van ontspanning, het effect is voor mij in de normale dagelijkse leven nog steeds hoger. Ook hier, ik kijk heel bewust naar de sensaties in mijn voeten terwijl ik aan het lopen. De loopmeditatie is de aarding heel mooie, en zorgt ervoor dat we in het Hier en Nu. Geef het een keer proberen! 🙂

Voor meer tips over Meditatie kunt u hier vinden. Veel plezier, de acht-zaden om te Gaan!

Geef een reactie