Mallorca – in het dagelijks leven…

Na een paar dagen stilte op mijn Blog, in mijn Post van vandaag zeer dierbaar aan mijn hart. Ik was in staat om in mijn week vakantie op Mallorca, namelijk, een ervaring die helemaal nieuw voor me. In de dag van het leven… ik hoef niet te liegen, als ik beweer niet dat ik dat kon voorspellen. Geen Plan of ten minste een bepaalde structuur voor de komende dagen heeft gegooid bij mij tot nu toe, meer een gevoel van paniek in plaats van ontspanning. “Hey, ik moet gebruik maken van de tijd! Het is mijn enige vakantie van dit jaar….!”

En ik ben niet de enige Persoon die kan niet opzoeken tijd in de vakantie van de mooie plannen, lijsten, etc. – het enige verschil is dat ze zich voordoen als een “Must-have-seen-” in plaats van “Todo-lijst”, en als gids in plaats van de technische concepten. In deze vakantie heb ik laten gaan, eindelijk, echt en voor een tijd in Mallorca, werd gezien absoluut bewust en op hetzelfde moment volledig clueless.

Einfach-mal-in-den-Tag-leben-5

De In-de-dag-leven begon elke Ochtend bij het Ontbijt op het dakterras van onze lieve appartementen met een eenvoudige vraag: “Wat willen we doen vandaag?” Geen haast, geen plannen, gewoon spontaan verenigingen waren voor ons wenselijk. “Oh, het is vandaag in Pollenca markt….goed, we willen kijken naar ons!” of “Hey, ik ben al om 7 uur wakker…dan zet ik op mijn spullen en het Cala Sa Nau geven regelmatig de tijd om te bezoeken.” Zo ging het de hele 7 dagen, en vreemd genoeg, wij waren ook altijd eens zijn en al onze spontane dag zijn in staat om verbinding te maken verenigingen met elkaar.

Hoe voelt het om gewoon te leven in de dag? Het is ongelooflijk! Al na 3 dagen kwam het tot mij, alsof ik ben al 2 weken. Ik had verloren na een paar dagen, alle gevoel van tijd en ik genoot van elk Moment! Met al mijn zintuigen! Ik heb geabsorbeerd de geur van de dennenbossen in mij, de verschillende Oker tinten van de Tramuntana, de stemmen van verschillende vogels, het geruis van de zee, het Prikkelen van de zon op mijn neus, de smaak van rijpe olijven,… Zelfs als er in een dag niet zo Zonnig, maar de koele en oncomfortabele die er was, kwam niet in een slecht humeur, maar we hebben precies gedaan wat onze stemming, op deze dag bod: We hebben ligt het Zwembad van de Finca in warme kleren, lezen, de kippen gevoerd, op de schommel voor de kinderen wiegde, en nog veel lachen. Ik was nooit te vervelen, ik moest missen elk moment iets voelt. Integendeel: De recreatieve waarde van deze vakantie was gigantisch! In de dag niet geleefd…..laat alle verwachtingen, plannen en attracties! Op hetzelfde moment was de meest actieve vakantie, ik heb in een lange tijd. Ik was in de ochtend, lopen, hebben gemediteerd, in de bergen gewandeld, gegeten hebben, goed, hebben ontmoet veel leuke mensen, mijn Café Cortado genoten, met de kinderen gespeeld, een beetje spaans gesproken, gelezen, mijn toekomst plannen zijn ingediend, aan het winkelen was in Palma, hebben een heerlijk diner, beoefende Yoga, kippen gevoed, foto ‘s, kleine Video’ s geschoten, was op de gang, deed veel van het praten, denken, lachen, huilen en zelfs gedanst.

Einfach-mal-in-den-Tag-leben-10

Einfach-in-den-Tag-leben-7

Einfach-in-den-Tag-leben-8

Einfach-in-den-Tag-leben-9

Einfach-mal-in-den-Tag-leben-6Einfach-in-den-Tag-leben-2

En dit alles in een week vakantie! Ik denk dat het nauwelijks de tijd, als je echt alleen leven in de dag. Het is een volledig nieuwe vakantie is het plezier, die heeft weer veel dank, duidelijkheid, mindfulness, begrip en, in het bijzonder, herstel in mij. Daarom wil ik u deze zeer verschillende type vakantie dicht bij uw hart.

Natuurlijk kun je nu zeggen: “Ja, maar ik heb kinderen, ik nodig heb om voor mij te zorgen” of “ik ben niet van plan om zo snel weer deze reis en deze plaats te zien” of “Als ik hier ben, dan moet ik….” En, natuurlijk. Deze geplande en georganiseerde vakanties zal komen dat zal ik zeker terugkomen, maar als u hebt geprobeerd een dergelijke een “andere” vakantie, dan wil je het opnieuw doen! Ik garandeer u! 🙂

En het idee verder gaat…Waarom zou het in de vakantie? Waarom niet thuis in de dag? Op de terugvlucht ik wilde mezelf dat ik ga genieten van deze manier van leven, vanaf nu vaker. Vooral in stressvolle tijden, als het voelt werkelijk alsof was geen tijd voor! Ik denk dat, in deze momenten, is het des te belangrijk om tijd uit te wonen gewoon in de dag en laat het hart beslissen waar de reis vandaag.

Geef een reactie