Amandelen als Snack in combinatie met chocolade + competitie

RECLAME chocolade is zonder twijfel één van de favoriete Snacks van de Duitsers – de verschillende studies. Ik eet niet vaak chocolade, maar het is gewoon een stuk. Als ik het eten van chocolade, dan bereik ik een raw food meestal of halfzoete chocolade (chocolade met zo weinig suiker). Gewoon rauwe chocolade is erg gezond. In combinatie met amandelen voor een “krokante Snack”. Ik meestal snacke tijdens het werk of in de avond, een handvol amandelen pur – want dit is niet alleen het perfecte “Snack-size”, met een handvol amandelen voorziet het lichaam met 15 essentiële voedingsstoffen. Een paar weken geleden was ik bewust gemaakt van hoe goed de combinatie van amandelen en chocolade smaken. Ik at amandelen en chocolade nooit samen en ik moet zeggen: ze is geweldig! Iedereen die ik heb aangeboden, is onder de indruk – ik kan het dus niet voor u verbergen!

 Kalifornische Mandeln Schokolade

De combinatie van chocolade en natuurlijk kan zelfs nog uitgebreid worden “” amandelen: kersen, sinaasappelen, Chili perfect. Mijn absolute favorieten zie je in de foto hieronder: amandelen bedekt met rauwe chocolade en kersen – de hemel!

Ik probeer op te letten, maar natuurlijk niet te veel chocolade te eten en het eten van mijn amandelen nog steeds “raszuiver” als Snack. Omdat de tussendoortjes is een belangrijk onderdeel van de Clean Eating concept – het is alleen belangrijk dat je snackt correct (en het is niet elke dag een hele bar van chocolade door de manier, verslinden…). Die Snack-type u bent, kunt u met behulp van deze test (ik was vroeg een paar weken geleden via Instagram dan – hier is de Link nu). Welk type ik ben! 😉

Kalifornische Mandeln Schokolade Kirschen

Win één van de 10 maandelijkse voorraden amandelen

Ook heb je nu de mogelijkheid om de smaak van amandelen in verschillende combinaties: In samenwerking met de Almond Board of California, ik geef een 10-maanden voorraden van de Californische amandelen, incl. Opslag potten! En als u nog niet gehoord van de winnaars: California amandelen die je kunt kopen in een goed gevulde supermarkt, bijvoorbeeld door Seeberger, Kluth of de Edeka eigen merk.

Hoe kan je winnen:

  • Tot zondag, de 28.08.2016 een reactie achter met een geldig E-Mail adres (in de doos) onder deze post en vertel me welke Snack voor soort persoon je bent.
  • Deelname staat open voor alle lezers van Duitsland.
  • De winnaars worden bekend gemaakt, zoals altijd, willekeurig onder alle deelnemers een lot trekken en hier.
  • Ik zal contact opnemen met de winnaars en vragen voor de scheepvaart adres, ik leid het merk voor de PR.
  • Niet inwisselbaar voor een geldbedrag aan de prijs.

De wedstrijd is al klaar. Won Nina, Nadine, Yvonne, Ines, Andrea P., Maike, Barbara, Astrid, Renate en Hanni. De winnaars werden gecontacteerd via E-Mail.

Goed Geluk!

Dit artikel werd geproduceerd in samenwerking met de Almond Board of California.

Geef een reactie