Drie geheimen van hoe ik wil leven van mijn volledige Potentieel

Al onze dromen kunnen uitkomen als we de moed hebben om hen te achtervolgen. – Walt Disney

Wanneer ik spreek met mensen en om je van mijn zelf gemaakt, een nieuw leven als een fervent Schoon Eaterin, een gepassioneerd Yogini, blogger, boek van de auteur, trainer en Coach, vertel, zie ik dezelfde verlangende blik in haar ogen. “Dat klinkt te mooi om waar te zijn.” of “Oh, hoeveel ik wil dit voor mijn leven.”. Deze en andere reacties volgen zeer verhalen al snel, en ik kan goed begrijpen. Soms klinkt het als een droom. Zelfs voor mij, hoewel ik weet voor een feit dat het mijn prachtige realiteit die ik hier heb gemaakt, stuk voor stuk, en ik was het ontwikkelen van een dag.

Het merendeel van de gesprekspartners zucht dan, en om de kloof tussen je huidige leven en uw persoonlijke Dromen als veel te groot om verder te gaan met mij in de diepte. Een paar gerichte vragen: “Hoe heb je dat gedaan?” “Hoe ben ik om te leiden van een zelfstandig leven te kunnen leiden volgens mijn ideeën?” of “Wat is uw geheim om succesvol te zijn?” Deze vragen brengen mij tot nadenken of er echt een geheim, en als ik het heb gevonden op mijn manier kan een sleutel om mijn Potentieel, de andere verborgen gebleven zo ver… de een of andere Manier, we willen allemaal naar deze magische handleiding voor een gelukkig, vervullend leven.

In dit opzicht, ik moet je teleurstellen een beetje. Het is dit geheim geeft volledige instructies voor het gebruik, lost alle obstakels in de lucht. Echter, ik heb ontdekt op mijn persoonlijke reis drie geheimen die hebben me echt geholpen, mijn Potentieel op de baan van mijn dromen om mijn ideeën om te maken. Ben je nieuwsgierig naar? Laten we gaan!

1. Je moet weten wat je wilt.

Het eerste punt klinkt zo banaal. “Je moet weten wat je wilt” betekent niet meer dan: Je hebt om te weten wat uw doelen ook zijn, of op zijn minst een richting waarin je wilt verplaatsen. Echter, ik heb gemerkt dat opnieuw en opnieuw (en ik gingen een keer anders): de meeste mensen niet eens weten wat je echt wilt. Het een keer te proberen, pak een pen en papier en schrijf 50 wens dat u zou willen voldaan. De meeste mensen hebben te schrijven van de moeilijkheden van een 15 – laat staan te formuleren hen duidelijk.

Waarom is dit zo? Omdat we niet vertrouwen op ons, onze wensen. We hebben vaak geleerd om nederig te zijn of je weet dat anderen denken dat onze dromen zijn absoluut onrealistisch. Vrij om te dromen en die dromen op papier, voor ons, is een meesterlijke taak dat kost ons heel veel te Overwinnen. We hebben om te doen in de formulering van de doelstellingen met alle soorten van onzekerheid, gevoelens van minderwaardigheid en Angst. Het is een onderdeel van het proces.

Weet je hoe lang ik heb gerommeld in mijn Verlangens en het idee van mijn ideale leven? Ik heb gewerkt aan dit voor een jaar en ongeveer 20 versies van ontwikkeld om mijn levensdoel, mijn carrière en mijn droom van het vastleggen van het leven. Over 8 DIN A4-pagina ‘ s zijn nu beschikbaar sinds de voltooiing in de voorkant van me, beschrijven volledig bedekt met beton en, als ik in mijn droom het leven om mij op alle gebieden van het leven te introduceren. Ik ben de stem van mijn hart – mijn Intuïtie gevolgd.

Het is een van de meest uitdagende taken die ik heb gemaakt voor mij ooit was, en het was absoluut de moeite waard. Deze pagina ‘ s zijn zo inspirerend en motiverend voor mij die ik kan dan ook niet anders dan volgen. Een Versie van mijn droom leven voor me uitgespreid is, het is gewoon magisch en geeft me een oneindige hoeveelheid positieve kracht. Zij is mijn leidraad voor mijn Potentieel. Ik heb het gevoel dat wat geschreven is, is er in zwart en wit, ik ben 100 procent van Mij.

2. Je moet verdomd moedig.

Nu we weten wat we willen, we komen in beweging. We hebben een Visie, een doel, of op zijn minst een richting in de geest en kan alles doen om er te komen. De eerste stappen zijn meestal eenvoudig. We zijn geïnspireerd, gemotiveerd, en swing op een golf van positieve energie die ons drijft naar voren. Maar zodra de eerste obstakels verschijnen, en we bereiken de rand van onze comfort zone.

In mijn gesprekken met veel vrouwen hoor ik de meeste van alle een Mislukking en Geven precies op dit punt. “Het was niet, omdat …” zijn vaak niet meer zijn dan de zogenaamde externe redenen waarom je lukt om gezond te eten voor de lange termijn, waarom u niet in aanvulling op professionele droom business kan opbouwen, of waarom jouw passie om met kinderen te werken, dieren, enz., in de verte beweegt. In waarheid, interne Weerstanden om ons te houden, maar in de meeste gevallen te leiden onafhankelijke, gelukkig leven volgens onze ideeën.

Het meer is belangrijk voor ons is één ding (en we leven onze droom en er absoluut zeker van zijn), het meer van onze Angsten. We twijfelen of we goed genoeg zijn. We bekritiseren onze fouten op de weg. En dat doen we, in vergelijking met andere kleine mensen. Ons Ego heeft ons in zijn greep en probeerde ons zeer effectief uit van onze manier om te ontmoedigen.

We hebben vaak het idee dat we helemaal alleen met deze gevoelens en de enige persoon die niet krijgt. Maar we hebben nooit zijn. Ik weet dat deze Angsten, twijfel aan zichzelf en de stem van mijn innerlijke criticus. U zou versteld staan wat het van binnen ben ik gevechten, of die, achteraf gezien, belachelijk, twijfel, moest ik achter me, om op te staan vandaag op dit punt in mijn leven, en mijn Potentieel te leven. Dit is heel natuurlijk. Dit is onze manier.

Ik heb besloten dat mijn twijfels en Angsten niet overwinningen over mijn dromen. Mijn dromen zijn veel te waardevol! Dus ik keek mijn negatieve, belemmerende patroon stuk voor stuk en ben geworden in de loop van mijn ontwikkeling van steeds meer bewust, en om ze te overwinnen in het einde. Geloof me, dit is een leven lang proces en hard werken! Maar tegelijkertijd heb ik met elk van de kleine, moedige stap die ik voelde na het front ging, hoe meer mijn Potentieel dat ligt in mij. Ga je net hetzelfde!

Marianne Williamson beschrijft het in één van mijn absolute favoriete boeken, die zo prachtig: “Onze diepste angst is niet dat je het ontoereikend zijn. Onze grootste angst is immens krachtig. Het is ons licht, niet onze duisternis, dat ons het meest beangstigt. We vragen ons af, wie ben ik om briljant te zijn, charmant, getalenteerd en geweldig? Wie bent u dat u het niet kan worden?…”

Mooi, niet?! Dus ik kan niet anders dan je te stimuleren om dapper te zijn. Laat je niet jezelf, je Twijfels, Angsten en het gevoel van kleinheid te stoppen. Verantwoordelijkheid nemen voor u en uw leven en vooruit te gaan. In u een groot Potentieel, die wil gratis en live-set.

3. Je moet loslaten en vertrouwen.

Het derde geheim is inderdaad een geheim. Ook voor mij. Ik kan nauwelijks onder woorden brengen, omdat ik weet dat het in de laatste paar maanden als een grote motor van mijn eigen groei. Het is het gevoel om helemaal in tune met mij, en te weten dat alles wat ik wens en wat ik droom, is het mogelijk en op een dag werkelijkheid wordt.

Dit onverklaarbare geheimhouding, een staat van zelf-vertrouwen, innerlijke vrede, en de eenvoudige zekerheid dat de dingen zullen gebeuren in de buitenwereld voor mij (en niet tegen mij). In eerste instantie klinkt als passief te zijn en te wachten en te zien, maar het is meer een ontspannen, loslaten en vertrouwen dat helpt ons Potentieel op de sprongen.

Een eenvoudig voorbeeld: ik wilde zo veel te organiseren, dit jaar, mijn eerste ETEN TREIN LIEFDE weekend Retraite, en persoonlijk handelen als trainer binnen een grote groep vrouwen. Aan het begin van het jaar heb ik gespannen en enigszins wanhopig, volgens een Locatie gezocht, en herkalkuliert en, uiteindelijk, het voelt niet goed en recht. Mijn Intuïtie vertelde me heel duidelijk: Laten we gaan! Hoewel het moeilijk is voor mij veel, ik zet al mijn inspanningen op het ijs. Slechts een paar weken later, kreeg ik de kans op een dienblaadje gepresenteerd. Ik was niet alleen geboekt door een partner als trainer voor mijn eigen Retraite; ik was zelfs toegestaan om mijn deelnemers gratis. Ongelooflijk!

Ik bedoel, als ik zeg “In lijn met mij”. Ik ben gericht op mijn doelen en mijn droom leven. Ik ben actief en druk voor mijn persoonlijke en professionele projecten, om meer en meer de beste Versie van mij. En in de cruciale momenten, ik laat het los, vertrouw en zie hoe mijn Potentiële ontvouwt zich op een zeer speciale Manier. Dat is alles. Dit is het geheim.

Waarom zeg ik dit? Als u mij kent, het is een van mijn professionele dromen, met mijn Blog en alles eromheen mijn motto in het leven Is “het verspreiden van de beste Versie van uzelf!” en om meer en meer mensen. In mijn laatste partnerschap, ik heb een ongelooflijk mooie manier. Ik ben werkzaam als Ambassadeur voor de nieuwe ACTIVIA campagne heeft gekozen. In deze, is er de sterke Boodschap van “Ontdek je Potentieel en het realiseren van uw dromen!”. “Live #InSync!” vrouwen te stimuleren om hun eigen manier en in harmonie te leven met jezelf en je persoonlijke waarheid.

De verhalen van andere vrouwen te inspireren en te ondersteunen. En om heel eerlijk te zijn: Met een dergelijk bericht, steun ik van hou! Ik denk dat er geen grotere taak, dan om onze manier om ons volledige Potentieel te benutten. Daarom zal het op mijn Blog in de toekomst voor meer berichten rond dit prachtige thema. En als u wilt, kunt u mij in November op als Spreker op de EMOTIE conferentie, re:werk re:saldo zelfs live.

In samenwerking met ACTIVIA

Geef een reactie