Hoe vind ik van mezelf? – Het begin van een spirituele reis

Een van mijn drie belangrijkste blog gebied van persoonlijke ontwikkeling of spiritualiteit. Van tijd tot tijd schrijf ik berichten over mijn persoonlijke ervaringen, maar ik beschouw mezelf als onder dit grote veld van bewustzijn altijd een beetje. De reis naar jezelf is voor elk individu en wat goed is voor mij en is, mag het niet worden voor je. Maar mijn verlangen is altijd te overwegen deze problemen meer op mijn Blog en deel ik mijn ervaringen.

Ook krijg ik voor elk van mijn 3 vakgebieden en meer bewegen Mails van u. Mails met roeren lijnen en grote vragen….Hoe vind ik van mezelf? Hoe word ik gelukkig? Hoe bereik ik mijn doelen? Hoe kan ik te weten komen wie ik echt ben?… Als ik op al deze vragen een antwoord, ik zou het erg manier, en waarschijnlijk zou het reeds nagekomen mijn levensdoel op deze planeet. Missie voltooid, om zo te spreken! 🙂 Maar ook ik vond op mijn weg naar kleine wijsheden, rituelen, Oefeningen, meditaties, etc. voor mij, ik wil niet te houden achter de berg. Tot slot kunt u kiezen voor jezelf wat je wel en wat niet…

Wie finde ich ich selbst

“We zijn allemaal op reis…”van Louise L. Hay zo mooi zei, en ik denk dat deze spirituele reis en alle ervaringen, en de lessen die het brengt, is onze levenstaak. Ik denk dat we moeten zeggen, om te zitten op een bepaald punt ergens verlicht en worden voor altijd in perfecte vrede. Wij in leven zijn. We zijn aan het veranderen voortdurend. We leren nieuwe dingen de hele tijd. We zijn altijd in het midden. Of OP onze reis. Op onze manier. “Er is geen weg naar geluk. Geluk is de weg.” Dit is waarschijnlijk de eerste en meest belangrijke les die we kunnen op onze reis van leren. Er is geen eindbestemming. Een perfecte staat van geluk. Het is alleen onze taak om te lopen onze eigen weg, te leren en te genieten van hem. En dat pad ziet er voor iedereen anders, omdat wij uniek zijn!

Ik heb mezelf heel bewust van vóór tot ongeveer 3 jaar op de reis en in die tijd veel geleerd over mezelf. Vanuit het huidige standpunt, ik ben een heel ander persoon dan ik toen achter was, en dat maakt me erg blij! Ik wordt zeker het ontwikkelen van meer en meer voor mij, zelf gevonden, maar ik ben ook heel erg dankbaar dat ik altijd Nieuwe dingen te leren en verder te groeien.

Ben ik vaak vroeg in het bijzonder van u, als ik ging, wat boeken die ik lees of wat is een goede plek om te beginnen. Ik geloof dat er is geen juiste antwoord. Ik heb gelezen in de laatste 3 jaar heel veel, veel van de seminars, diverse meditaties geprobeerd, begon God of het universum, om te bidden, Yoga gebracht in mijn leven, en nog veel meer. Vandaag de dag, zou ik zeggen dat ik verhuisd ben alles een beetje verder en de volgorde er niet echt toe deden of dat het zich heeft voorgedaan. Gewoon omdat ik open was! Dus ik had soms het gevoel dat bepaalde boeken, seminars of mensen, bij toeval, kwam naar me toe. Alleen dat er geen toeval zijn! 😉 Van een van deze mensen, boeken, cursussen, Evenementen, Dvd ‘ s, etc. Ik nam de onderdelen voor mij, dat fascineerde me gemakkelijk en voelen consistente voor mij. Ik heb altijd geprobeerd om hetzelfde voor alle richtingen open, voor het verplaatsen van de woorden in me, en dan kan ik nemen. Mijn belangrijkste “gids” was mijn eigen hart. Hoe voelt het, wat hoor ik daar de lees -/? Wat zorgt ervoor dat er in mij? Het zal invloed op mij, op welke manier?… Dus ik heb gehangelt me zo ver van kennis naar kennis.

De manier om onszelf is, denk ik, niet een lineair pad, de kilometers die we al ver van te voren. Hij lijkt mij eerder het avontuur pad. Keer gaat het rechts, soms links. Het pad wijzigen in de mist. En dan is hij duidelijk te zien weer. Soms lopen we tegen een boom en niet komen totdat we terug naar het pad. Maar op een of andere manier, de schoonheid ligt precies in! Het parcours is uniek en alles behalve saai! We groeien met hem. Echter, wat we nodig hebben om onze weg…

Selbstfindungsreise-Bücher

Zoals het nu is met grote stappen in het najaar, en dus het rustiger Seizoen van het jaar, wil ik jullie een paar van mijn mooiste inspiratie, en tegelijkertijd van de prachtige mensen achter de eenmaal onbekende manier om te zeggen DANK u aan:

 • Barbara Sher, bracht me terug naar mijn Scanner persoonlijkheid.
 • Kristin Neff, die het bracht me voor het eerst met het concept van self-liefde in aanraking.
 • Louise L. Hay positieve affirmaties voor elke situatie in het leven.
 • Sabrina de Vos, leerde ze me met haar boek, Lichaam Zegen.
 • Gabrielle Bernstein met haar inspirerende Youtube-Kanaal.
 • Marianne Williamson, die mij de meest Belangrijke ding over relaties.
 • Robert Betz, dankzij de ik sta voor de eerste keer in de voorkant van de spiegel en “ik hou van mij” zei ik tegen mezelf.
 • Byron Katie met haar 4 prachtig problemen.
 • Osho toonde mij het beeld van mijn Ego.
 • Patanjali en T. K. V. Desikachar, die leerde mij het pad van de yoga in meer detail.
 • Deepak Chopra de 7 spirituele wetten van succes.
 • Christian Bischoff, die heeft mij de impuls om echt mijn ding.
 • Jack Canfield, het zet me op een “kompas voor de ziel” in de handen.
 • De cursus in wonderen, die leert me elke dag naar mijn eigen innerlijke leraar.

Veel plezier met deze werken en laat me weten graag horen welke onderwerpen je meer van me wilt. Ik laat me ook graag inspireren en bovenal moedig haar vertellen u wat van mijn eigen manier.

Geef een reactie