Mijn persoonlijke Detox kuur: tijd voor interne reiniging

Loslaten van wat je denkt, En alles, dat is echt van u is, zal het verschijnen als bij toverslag, direct in uw leven. – Paul Williams. De bron in u –

 

Het nieuwe jaar komt eraan en ik wil beginnen met iets echt Leuk voor mij. Daarom begin ik op de 01. Januari mijn persoonlijke Detox kuur.

Ik heb gemerkt in de laatste paar weken, ik ben zowel geestelijk als lichamelijk veel Ballast met me mee, “” worden verwerkt.

gruenersmoothie

Fysiek heb ik voor het voeden van de noodzaak van mij weer, zeer schoon en de “green stuff” een hoge prioriteit in mijn dieet. Het eten van de feestdagen met een veel graan, suiker en een glas of twee van de alcohol deed me geen goed. Ik heb gemerkt dat in het bijzonder op mijn rug werd steeds erger, migraine, die begon stipt tijdens de feestdagen. Maar ook mijn spijsvertering is momenteel iets anders dan de ronde. Mijn lichaam dieet geeft mij technisch heel duidelijk wat hij wil: Mijn gedachten namelijk continu naar groene Smoothies, vers geperste sappen en salade. Een duidelijk Signaal, denk ik. Het is tijd voor actie.

Ook op het gebied van Sport, ik wou dat meer structuur. In December heb ik getraind vrij zonder onderscheid, en van tijd tot tijd, deze en de in de sportschool probeerde. In de tussentijd, ik begin een beetje een run. Zomaar, zonder een Plan. Er is niets mis mee, maar nu heb ik net een wens voor meer duidelijkheid en orde. Op een of andere manier meer geconcentreerd sport, ik ben er helemaal in.

Op een intellectueel niveau, werkte ik vertelde in de laatste paar weken – zoals reeds vermeld – op het onderwerp van zelf-liefde. In het proces stuitte ik op een aantal oude instellingen en uitzicht, dat u mij niet goed doen en mij in mijn ontwikkeling te voorkomen. Ik hen gemaakt heb om me voor de laatste keer en vinden, wanneer ze worden weergegeven in het dagelijks leven. Ook zijn sommige gedachten van mijn verleden in mijn spirituele werk kwam aan de oppervlakte, de lange, diep in mij, slapende (trefwoord: innerlijke kind). Deze zijn nu klaar om te worden verwerkt en bekeken worden. Ik was zo boos in de laatste paar weken veel. Nu is het tijd dat ik met u en mijn vrede te vinden.

Met al deze gedachten heb ik tandwielen zijn erg sterk op mijn innerlijke gevoel, mijn Intuïtie. Ik probeerde te voelen wat goed is voor mij en wat me dwarszit. Hier kom ik weer met een Centrale kern: Release en van de Essentiële nieuwe kracht. Daarom is een tijd van innerlijke reiniging is precies het Juiste voor mij.

Graag zou ik gooi me geen regels of pre-ontworpen programma ‘ s. Ik maak me mijn eigen persoonlijke Detox kuur.

Dieet:

 • Schoon Eten als een basis (d.w.z. kleine maaltijden, natuurlijk voedsel als mogelijk, enz.)
 • elke dag een groene Smoothie of sap drinken
 • elke dag wordt de salade een maaltijd
 • elke dag, lijnzaad, Chia zaden, enz., het slijm in de darm te zwellen
 • geen snoep en cookies meer
 • geen koffie
 • 2-3 liter thee of water te drinken
 • op mijn gevoel van de achtste, wanneer, en wat ik echt Honger

Lichaam:

 • 2 maanden van darm-en lever reinigen met een speciale mix van kruiden en een aanvullende kruiden thee te ontdoen van mijn spijsverteringsstelsel van alle oude “Ballast”. (Ik heb iets ontdekt heel Fascinerend. Ik schrijf binnenkort meer over!)
 • Het poetsen van het hele lichaam onder de douche
 • Base-baden

Sporten:

 • Met mij om te verduidelijken wat ik heb momenteel zo leuk, en wat is goed voor mij
 • Vrede vinden met de activiteiten die ik heb geprobeerd, maar ik heb momenteel geen zin (is heel moeilijk voor mij!)
 • Meer voor mijn behendigheid doen
 • Losse, evenwichtig, sport-plan, ontwerp en leven met belangen in kracht, uithoudingsvermogen, en stretching/mobiliteit

Geest:

 • zoek uit wat bij mij hoort en wat niet (aangeleerd gedrag, instellingen, enz.)
 • de hoogte van “Ja” of “nee” zeggen tegen de dingen
 • Mijn persoonlijke inspiratie wand design
 • Mediteren
 • mijn stem van de Intuïtie verder uit te bouwen en nog meer vertrouwen
 • mij intens met mijn innerlijke kind (verleden)
 • de instelling van mijn Werk te evalueren, nieuwe

Dit zijn de punten die je in de buurt van mijn hart, en op wiens uitvoering ben ik erg blij. Ik heb met opzet geen einde voor de Detox tijd want ik wil gewoon zien hoe het gaat voor mij, en als ik hebben er een goed gevoel over deze dingen. Maar ik denk dat het januari is zeker gaat om mijn Detox maand. Misschien zelfs langer. Ik zal verslag in de komende weken hoe ik aan het doen ben met mijn interieur reinigen en van tijd tot tijd een of het andere onderwerp te verkennen en dit in meer detail (bijvoorbeeld, de colon cleansing of Meditatie).

Als je inspireren met deze Post het nieuwe jaar te beginnen met uw persoonlijke Detox kuur, ik ben enorm! Het laat het me weten.

Liefde, Kristin

Geef een reactie