Dole-Vind Je Weg – dieet, oefening, en de persoonlijke zaak van het hart

RECLAME In het laatste jaar heb ik niet alleen bezocht de Dole plantage in Hawaii, ik was ook uitgenodigd voor de Dole Dag van de Energie, die plaats vond in Hamburg. Het thema van de Dole Energie-Code, die bestaat uit drie aspecten: dieet, lichaamsbeweging en een persoonlijke zaak van het hart. De zaak van het hart is volstrekt individueel en iets kunnen betekenen voor iedereen verschillend en ook de andere twee zaken zeer individuele, zodat ieder mens moet zijn eigen manier van omgaan met het. Na de “Dole Mijn Energie Day” is de meer theoretische, vroeg Dole of heb ik het verlangen om te leren in dit jaar, de individuele toepassing van de code nogmaals in (wat is dat toch met de Dole Energie-Code zorgvuldig, je kunt hier in mijn bijdrage aan de Energie-en-Dag van vorig jaar lezen, of hier bij Dole).

Dole Find your way

#DoleFindYourWay

Dus ik zal integreren in de komende twee weken worden de drie elementen van dieet, oefening, en mijn persoonlijke aangelegenheid van het hart meer bewust in mijn dagelijkse leven en zien wat ik kan optimaliseren. Dan zal ik u vertellen hoe het met me gebeurd in deze tijd en precies hoe ik heb de Code geïntegreerd in mijn leven.

Eigenlijk, ik moet toegeven dat ik de komende twee weken zijn de perfecte tijd voor een dergelijk project, omdat het waarschijnlijk is dat deze worden precies professional voor mij, de twee meest stressvolle weken van het jaar. Maar in de laatste paar jaar, ik heb geleerd: de persoonlijke zaak van het hart is wat ik nodig heb. Want in zware tijden, als je denkt dat je absoluut geen tijd heeft voor iets anders dan zijn werk, moet u een evenwicht. Wat we het meest is vaak precies wat we nodig hebben. Yoga is alleen de asana ‘ s die u het meest haten, zijn het, het is een goede. En de Training van het personeel, hetzelfde besef kwam bij mij een paar weken geleden. Daarom ben ik op zoek naar deze Uitdaging! 🙂

Dole My Energy

Mijn Interpretatie van de Energie-code

Op basis van mijn dieet, ik zal niet te veel veranderen, want in dit opzicht, ik ben zeer tevreden en ben “toen ik aankwam”. Sport en beweging is technisch meer nog, natuurlijk, maar ook omdat op dit moment ben ik zeer tevreden over, dus mijn focus ligt vooral op de kwestie van het hart. Vorig jaar schreef ik dat mijn affaire van het hart is natuurlijk mijn Blog. Het geldt ook nog steeds. Omdat ik weet dat ik het niet kan wijden aan hem in de komende twee weken zo sterk als ik zou willen, ik denk dat over vanavond, wat zijn de andere zaken van het hart dat ik nog steeds heb en die wil ik wijden intensief.

Als mijn twee weken hebben en te houden op wat de kwestie van het hart die ik heb genomen heb ik dan!

Dit bericht is gemaakt in samenwerking met Dole.

Geef een reactie