Hi Lichaam Rockers! :-)

Wie weet het niet? Bodyrock.tv is geworden in Duitsland een Fitnesscentrum, een fenomeen en de Fan base wordt steeds groter en groter. Ruim 220.000 volgers over de hele wereld nastreven, in de tussentijd, alle bewegingen op de goed gemaakte Fitness Blog in Facebook. Het aantal is stijgende. Hoewel de twee oprichters van Bodyrock Zuzana en Freddy zijn niet langer samen, genieten van de gratis Training Video ‘ s steeds meer en meer populair.

De charme is in het succes. De opgeleide, sympathiek, Zuzana, voor velen, is een geweldige role-model. Volgens zijn eigen verklaring, het geldt alleen voor de korte, maar absoluut intensieve dagelijkse Training passen. En op de pagina presentatie van de Gebruiker de resultaten te bevestigen. Hoge afvallen, spieren opbouwen tot in de perfectie, meer zelfvertrouwen en meer plezier in je leven – het lichaam rock.

kristinmountainclimber

Toen ging ik voor de eerste Keer op de pagina, doodde mij de erg Amerikaanse manier. Duizenden foto ’s van Zuzana in sportieve poses, Video’ s, individuele Oefeningen, voeding tips, recepten, Uitdagingen en nog veel meer raakte me. Ik moest een paar gesprekken om mij op de pagina te vinden en het vinden van een geschikte oefening volgorde, die ik vertrouwen als een absolute beginner (als ik het zou vertellen in de tijd). “Sexy Fit Beest”…dus de motiverende Workout was. Het was echter gelijk aan het rotje! Ik was nog nooit zo klaar in mijn leven! Japsend ik hijgde na de lucht, en het zweet stroomde over mijn lichaam naar beneden. Maar ik heb gestraald op zijn gezicht, want ik heb gehouden. De spierpijn de volgende dag was bijna ondraaglijk. Echter, het was niet mijn eerste en laatste Training…

Voor mij bodyrock.tv Motivatie pur! Het is hard, het is vermoeiend, maar het kan ook zorgen dat u fitter, als je verblijf op de Bal! Ten eerste, fysieke veranderingen zijn snel zichtbaar. Ik ontdekte dat het na een pauze aan het einde van vorig jaar, en weer voor me, en ik voor de maand februari: “de body rock maand”. 3-4 Trainingen per week. Geen kwestie wat, maakt niet uit hoe lang. Op het moment dat ik geregistreerd in een Forum waar kan ik ruil ik met andere lichaam rockers. En ook hier is de onderlinge Motivatie is enorm!

In het begin van februari heb ik gemaakt Voor foto ‘ s van mij. Ik ben benieuwd naar de foto ‘ s in Maart! Het rapport volgt met zekerheid…

Geef een reactie