Afgelopen weekend heb ik ontdekt op de markt van rode Biet en spontaan gekocht. Spontaan, want ik had geen idee wat ik wilde doen. Dankzij de moderne technologie was ik op zoek naar een snelle recept op het Internet en vond de rest van de ingrediënten winkel. Zo kwam ik dit recept van chef-kok, die ik vervolgens aangepast aan mijn behoeften. Een heerlijke herfst salade die perfect past bij de Clean Eating concept.
Carpaccio van rode Biet met veldsla, peer en walnoot broos 0 waardering: 0 stemmen:: het recept tarief! Print recept Met de hulp van een quick-cooking pot, de rode Biet is in een kortere tijd. Carpaccio van rode Biet met veldsla, peer en walnoot broos 0 waardering: 0 stemmen:: het recept tarief! Print recept Met de hulp van een quick-cooking pot, de rode Biet is in een kortere tijd. Porties voorbereiding kooktijd 2 5 min 40Minuten porties voorbereiding 2 5 minuten kooktijd 40Minuten
Ingrediënten
- 50 g noten kernels
- 2.5 EETLEPELS appelsap
- 2 Handenvol Van Veldsla
- 1 lamp
- 1 rode Biet
- 1 kleine ui
- 1 EETLEPEL mosterd
- 2 EETLEPELS olijfolie*
- Zout*
- Peper
Porties: Ingrediënten
- 50 g noten kernels
- 2.5 EETLEPELS appelsap
- 2 Handenvol Van Veldsla
- 1 lamp
- 1 rode Biet
- 1 kleine ui
- 1 EETLEPEL mosterd
- 2 EETLEPELS olijfolie*
- Zout*
- Peper
Porties:
Instructies
Goede Eetlust!