Gastpost door Katrin: Wie ben ik? – Wat zegt ons lichaam over ons

Hallo mijn Liefde,vandaag een gastpost te lezen van mijn familie. Mijn neef woont in Berlijn en leest ongelooflijk dol op Blogs.Omdat het past maar al te goed dat ze schrijft ook iets voor u en mij.Als een soort van repetitie voor je eigen Blog?! 🙂

Ik had een van die van vorig jaar, nadat ik klaar was met mijn master en op zoek naar een baan, een ervaring in een apotheek in Berlijn: ik wilde kopen een Shampoo voor jeukende hoofdhuid en kreeg een Volledige analyse van (ongevraagd, natuurlijk, ik hou van Berlijn!).

De apotheker en ik had gesproken in het kort over de Shampoo, zoals ze begon te zoeken bij mij. Je kunt zien dat ik ben een Persoon die last heeft van een droge huid. Op het hele lichaam en de huid desquamates soms, als ik doe wat crème. In plaats van de body lotion tegen te gaan, die heeft een uniek effect, zou ik liever iets dat op de lange termijn helpen: neem alkalische baden. Nooit van gehoord. De hervorming van het huis. Je schreef echt alles voor mij, met inbegrip van de dosering en hoe lang neem ik als een badkamer. Je vertelde me over het zuur-base-evenwicht van het lichaam en hoe belangrijk het is dat we aandacht aan hem en hem om in balans te blijven. Het de gezondheid waardoor de schade is veroorzaakt, wanneer het lichaam verzuurt. Mensen kunnen lang meer te leven als ze zouden ervoor zorgen dat je saldo is.

Ze heeft gepresenteerd voor mij, wat u kunt lezen van mijn wenkbrauwen, mijn gefronste wenkbrauwen, mijn neus en mijn mond, ook zij heeft het gezien in mijn handen. Ik was een lieve man, nemen voortdurend compromis. Meer compromissen dan ik. U kunt zien dat dit feit op de hoogte is en dat ik me zou voelen van het onrecht dat gebeurt zeer zorgvuldig. Helaas, zou ik mezelf verdedigen, never mind. Als jij een tip die je gaf, ik laat de woede soms uit en plof de tabel. Ik moet niet te slikken alles, maar om mezelf te verdedigen, anders wordt dit gedrag veroorzaakt psychologisch dergelijke Stress die dit heeft al snel fysiek.Toen kocht ik op het einde van de dezelfde Shampoo als altijd, vroeg ze me of ik was op dat moment in een Fase van ingrijpende veranderingen. Ik kwam uit een sollicitatiegesprek. Ik vertelde haar in het kort over mijn zoektocht naar een baan. Zie, voor mij de Stress. Toch, ik moet het maken van een bewuste keuze en niet alleen vanwege het geld dat er iets mee te doen.

Alles heeft gestemd, wat ze me vertelde over mij. Maar hoe deed je dat wist? Ze was eigenlijk opgeleid als natuurgeneeskundige en er was een richting (helaas, ik ben zijn naam vergeten), het leert af te leiden uit het lichaam van de externe functies van de interne Staten. Ze vertelde me dat dit de richting is niet of nauwelijks meer onderwezen, omdat ze niet de hulp van het welzijn van de mensen heel veel, die is voltooid in de zin van de gezondheidszorg en het beleid. Tot slot, u raadde mij een boek: “Wie ben ik? – De 16 Fundamentele Verlangens Motiveren Onze Acties en Bepalen Onze Persoonlijkheid” van Dr. Steven Reiss. Of in andere woorden: een indeling van persoonlijkheden in categorieën, waarin wordt uitgelegd wat is de Motivatie achter onze acties en wat ons drijft.

Toen ik naar buiten ging, ik had weerstaan om mijn tranen. Ik werd in een keer bewust van het feit dat we aandacht besteden in het dagelijks leven, is zo ‘ n snel tempo, dat ooit op onze innerlijke balans. Dat we zijn vergeten hoe het voelt met de hulp van natuurlijke middelen is beter dan chocolade te duwen of te drinken in de ochtend, een energie drankje. Dat zoeken wij in onze dagelijkse werkzaamheden, noch op het lichaam, noch de ziel. De alkalische baden, heb ik geprobeerd de zelfde cursus en ook het boek is in mijn boekenkast (ik moet toegeven, ik heb begonnen, helaas, maar ik ga om te beginnen om dat te doen!). Tot op de dag, vraag ik me af waarom de vrouw heeft mij van alle mensen met goed advies. Business bevorderlijk is voor het kwam voor mij toch.

Wat kan er gebeuren, wat als u in Berlijn, een apotheek…

Geef een reactie