Vergelijking: Bodyrock versus Zuzka Licht

Zoals ik al vaak verteld, ik ben een groot fan van de zogenaamde HIIT Trainingen (Hoog intensieve Interval Training). Mijn eigen verhaal begon in de zomer van 2011, waar ik bij toeval in een fitness forum pagina bodyrock.tv struikelde. Ik was direct enthousiast en begon. Bijzonder charmante, ik vond de eenvoud van Bodyrock.tv De Trainingen werden gemaakt door een eenvoudige techniek, die verscheen om de paar dagen, waren gevarieerd en met heel weinig Apparatuur, haalbaar is. Zuzana – als de hoofdpersoon van dat lichaam rock-pagina – zei, in hun sympathieke manier, zoals de Training en de Oefeningen werken, en was altijd bij. Op hetzelfde moment werd gesproken over bodyrock.tv een veel over het schoon eten, gezonde drankjes, en nog veel meer, wat ik heb gevonden is zeer interessant.

Het begin van 2012, een grote verandering kwam. Freddie en Zuzana van elkaar gescheiden zijn en het krijgen van een echtscheiding. De toekomst van de body rock was in eerste instantie de vraag, maar het werd al snel duidelijk dat Freddie wil worden, alleen of met nieuwe Fitness-leiden van de Gastheren. Zuzana verdwenen uit het gebied van de afbeelding, terug rapportage, echter, na een paar weken met uw eigen fitness-kanaal “Zuzka Licht”. Daar presenteerde ze het wekelijks nieuwe work-outs in uw eigen stijl en heeft nu ZuzkaLight zelfs een eigen Homepage “”.

De vraag, die zal worden besproken in de fitness-kringen vaak, is: Wat is beter? Bodyrock.tv in een nieuwe constellatie, of Zuzana verspreiden ZWOW? Of zijn er nog andere Alternatieven?

turnschuhe

Meteen vanaf het begin, zou ik willen zeggen dat Het altijd een zeer persoonlijke keuze, een aantal factoren, zoals de sympathie van de coach, de frequentie van de Trainingen, het ontwerpen van Trainingen, etc. een grote rol spelen. Ik zou willen maken van eenvoudige aanpassingen aan de beide zijden van mijn opinie alsook de voor-en nadelen.

Bodyrock.tv

De Trainingen op Bodyrock.tv nog steeds verschijnen om de paar dagen en worden uitgevoerd door Lisa-Marie, Sean, of andere Hosts. Het is een alternatieve tijd in Real-Time Trainingen korte Training Previews. De individuele Oefeningen zijn opgenomen op de pagina van de Training en ook de benodigde Apparatuur is opgegeven. So far So good.

Ik moet zeggen dat ik hou van de body rock concept op de pagina wordt minder en minder. Als ik er niet meer, ik krijg een schok als gevolg van de nieuwe Ripper van foto ‘ s van de bijna-naakte Lisa-Marie. De Trainingen worden uitgelegd in de Video ‘ s zijn nog steeds goed (nu nog beter dan een paar weken geleden) en het moet worden weergegeven en Beginner variaties, of zelfs alle Beginners-Trainingen aangeboden. Lisa-Marie de Oefeningen doen met uw gehard lichaam in een zeer talentvolle en één bijna de indruk krijgt dat het is heel simpel. Maar niets is er! De Workouts (zelfs de Beginner versies) zeker. Persoonlijk vind ik dit vrij goed. Liever een korte intensieve Training dan om tijd te besteden met ineffectieve Oefeningen veel tijd. Maar om te beginnen vraag ik me af of het schrikt meer. Ook heb ik gebruik gemaakt van de Oefeningen in de Trainingen dus mijn problemen, want ik heb allemaal van de Apparatuur. In elke Training 3 van 4 Oefeningen op zijn minst met de Equalizer, halters, ugi toestemming verleende Bal of Sandbag. Natuurlijk kunt u de Oefeningen zonder Materiaal, maar voor de geavanceerde lichaam wip, zoals ik, het is soms heel moeilijk, dat is pre-made te vervangen Oefeningen. Ze zijn ofwel te makkelijk of heb ik te wijzigen volledig. Voor mij een duidelijk min punt! Ook de constante hernoemen van de Oefeningen last van heb. Elke persoon die werkt met de body rock een beetje langer, weten dat de Trainingen zullen altijd draaien rond een solide basis van de Oefeningen. En dat is een goede zaak! Helaas, de Freddie & co. waarschijnlijk een beetje anders, omdat het dezelfde Oefeningen zijn redenen (misschien wel van marketing) altijd genoemd. Ook wordt niet langer in de Trainingen wordt vaak gezien, voor welk gebied van het lichaam, is de Training bedoeld is. Dit alles lichaam-rock-a beginner maakt het nog moeilijker met de vermelding, en verward me ook op keer. Bovendien merkte ik dat Bodyrock.TV om aan te kondigen voortdurend dat u overweegt een volledig nieuw concept, maar eigenlijk, eigenlijk niets veranderen. Zelfs integendeel: Wanneer er iets nieuws is begonnen als een 30-dagen-Uitdaging, dan is de 2. of 3. Week oud Trainingen herhaaldelijk, u als deelnemer van de Challenge in de voorkant van max. 14 dagen is verstreken….niet precies innovatief. En als laatste negatieve punt, ik zou u graag vertellen dat Bodyrock.tv verwijdert alle oude Workout Video ‘ s van Zuzana! Ik kwam eigenlijk naar de site, omdat ik afgestudeerd aan de oude Workouts, maar het zal altijd minder zijn. Ik geladen mij een paar maanden geleden helemaal naar beneden en opgeslagen. Dat was waarschijnlijk een goede beslissing. Als u op zoek bent naar oude Video ‘ s van Zuzana, moet opschieten. Freddie of wie wist altijd meedogenloos! Naast de Trainingen is ook gesproken over eten en co., echter, niets meer op het lichaam van de rock-pagina direct. De meerderheid is op Facebook. Ik ben ook ongelukkig, want je kunt het vinden van goede recepten, enz.in de Uitgestrektheid van Facebook nu weer.

Genoeg zeuren over Bodyrock.tv in de nieuwe constellatie. 😉 Laten we eens kijken naar Zuzana Lichten nieuw Fitness concept:

ZuzkaLight.com

Zuzana geplaatst op uw pagina en uw Youtube Kanaal eens per week op vrijdag een nieuwe ZWOW (Zuzana het verspreiden van de Training van de Week). Dit ritme heeft gehandhaafd, vanaf het begin, en dus 45 gratis Video ‘ s zijn nu online. Het is allemaal Real-Time Training, zodat alle fitness-liefhebber kan trainen met Zuzana “live”. Toch zijn er sinds een paar weken, in aanvulling op elke Training is er een Vooruitblik op de korte en de Oefeningen kunnen worden uitgelegd en getoond. Zo kan men het uitvoeren van de ZWOW ook goed alleen. Helaas, de Oefeningen van de Training niet beschreven worden op uw pagina (nog steeds) in de tekst, zodat u altijd te kijken van de Video ‘ s te kunnen starten. In uw Voorbeeld Tutorial Zuzana als in het verleden zeer veel met een nadruk op de juiste lichaamshouding en lichaamsbeweging uitvoering. Ze neemt in vergelijking met Lisa-Marie Bodyrock.tv veel meer tijd voor de uitleg van de Oefeningen. Voor beginners hebben een betere start, denk ik. De Trainingen zijn meestal vernoemd naar het lichaam worden getraind, de omgeving, en bevatten zeer verschillende Oefeningen. Ik heb het gevoel dat Zuzana is ook van tijd tot tijd, nieuwe Oefeningen en oefening variaties komen voor de geest. Ik denk dat het heel positief! Niet alle Oefeningen en Workouts van Zuzana zijn geweldig, maar ze zijn altijd goed te doen en erg vermoeiend. Een beetje een schande denk ik, dat er geen interval Trainingen met de Timer. Er zijn consequent Training met een vast aantal herhalingen van de oefening en rondes, dus dat het alleen afhankelijk is van de totale tijd. Hier zou ik graag zien dat meer Variatie. Eveneens positief is dat merkte ik op de ZWOW, die je kunt doen met weinig Apparatuur (Kettlebells, halters,…dat is het). Naast de Trainingen Zuzana post kleine Video ‘ s aan hun dieet, en Motivatie. Ik kijk naar ze relatief zelden voor, maar vinden het wel leuk dat Zuzana neemt de zorg van deze problemen.

Conclusie uit mijn observatie: Hoewel ik zou willen hebben, het meeste van alle de oude lichaam rock-pagina weer, ik wil om te beslissen voor mij hier voor een van de nieuwe concepten. En ik kies voor Zuzana Lichten pagina, want het heeft voor mij persoonlijk is het beter concept. Zuzana denkt in hun Oefeningen, zowel voor beginners als voor Gevorderde gebruikers, en zelfs potentiële problemen van mensen met obesitas. Ik denk dat het goed is! Het blijkt ook uit de vergelijking dat, hoewel u kunt gebruik maken van Apparatuur als u wat (Bodyrock.tv), maar er zijn ook tal van Oefeningen beschikbaar, die ook voor de Gevorderde vermoeiend (ZuzkaLight.com). Daarnaast Sport is uiteindelijk een motivatie ding en ik moet zeggen dat ik Zuzana het verspreiden van type en ook uw Workouts meer motiverend. Dit is niet om te zeggen dat ik niet een body rock Trainingen. En één van Lisa-Marie spreekt mij ook aan, maar het is de uitzondering geworden… helaas, want het is alleen door Bodyrock.tv ik ben helemaal voor de “body rock”.

En wat denk je? Uw Workouts macht aan beide zijden? Of bent u meer op Bodyrock.tv bzw.ZuzkaLight.com? Ik kijk uit naar uw mening.

Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie