Het project: Gezond leven in de Online store is hier!

Hallo iedereen! In de laatste week, was het hier op het Blog en op mijn Social Media kanalen rustig. Eerder per ongeluk. Omdat ik verhuisd ben en ik onderschat de totale kosten. Ook al wist ik al sinds de zomer dat de verhuizing in het verschiet, was op het einde veel meer dan verwacht. Toch, mijn man en ik hebben gewerkt in de laatste paar dagen in de Achtergrond van de blog โ€“ het is vooral voor de technische dingen en geprogrammeerd dingen, die duw ik mijn grenzen! ๐Ÿ˜‰

Sinds vorig jaar mijn eerste boek werd gepubliceerd, werd ik gevraagd opnieuw en opnieuw de vraag of ze niet konden koop mijn boeken rechtstreeks van mij. Of als ik het kan boeken te signeren (waar ik nog steeds gek!). Sinds de dag voor gisteren, beide is mogelijk, want in mijn eigen Online-Shop kunt u nu bestellen mijn 4 boeken.

PGL Shop

Mijn nieuwe boek “Schoon Eten Basics” wordt verwacht om verlost te worden van volgende week. Verzendkosten worden gemaakt en ik zal het verzenden van de bestellingen worden binnen 2-3 dagen โ€“ maar het meest waarschijnlijk sneller, aangezien ik toch bijna elke dag naar het postkantoor! ๐Ÿ˜‰

Indien het boek moet worden ondertekend bij het boeken/, schrijft mij gewoon in het vak ‘opmerkingen’. En laat me ook graag Feedback aan de Winkelโ€“, hetzij hier of in het opmerkingenveld.

Sommige van de “schoonheid correcties” kan worden uitgevoerd in de komende dagen moeten gaan werken, maar alles! ๐Ÿ™‚

Klik hier om naar de Shop โ€“ plezier met Surfen!

Geef een reactie