Eindelijk online! Welkom bij “project: Gezond leven”!

Na bijna twee maanden van werk, mijn nieuwe project is eindelijk online! Project: een Gezonde levensstijl is meer dan zomaar een gezondheids-blog. Met eigen ervaringen, tips en inspiratie over dieet, lichaamsbeweging en ontspanning, ik zou graag om u te motiveren tot een gezond leven.

Voor wie? Ik ben Hannah, een openbare gezondheid wetenschapper uit Hamburg, Duitsland. Ik hou van groene Smoothies net als Gin en Tonic en ik zou graag willen overbrengen één ding boven alles: gezond leven is niet om te doen, maar leuk! Als je besluit om gezonder te leven, betekent niet dat je nooit kunt het bestellen in de avond weer een Pizza, omdat de juiste Balans komt. Project: Gezond leven is gericht op iedereen die geïnteresseerd is in een gezonder leven, een gezond dieet, beweging, Conditie en ontspanning en stress management.

Hannah Frey Projekt Gesund leben

© Franzi Schedel

Wat? Ik deel hier mijn eigen ervaringen, nieuw geleerd, Aha-momenten, en niet in het minst ook om mijn kennis en tips over hoe je gezond kan leven in een stressvolle leven van alledag mee te brengen. Project: Gezond leven, ik post recepten, schrijven recensies, geeft ontspanning tips en aanbevelingen voor restaurants, testen van producten, schrijf over mijn fitness programma en nog veel meer.

In de komende dagen en weken die u kunt verwachten van vele heerlijke en gezonde recepten, onder andere op het onderwerp van vijgen en pompoen. Maar, natuurlijk, andere gezondheidsproblemen zullen worden vertegenwoordigd. Bovendien zijn er twee grote winst wachten voor games voor u!

Het verhaal erachter: ik heb het bloggen sinds 2011, de meest recente op mijn zakelijke website. Dit werd mij met de tijd, maar ook onpersoonlijk. Dus besloot ik weer een nieuwe, meer persoonlijke om een Blog te beginnen.

Ik ben zo opgewonden om te worden in staat om mij, hier, nu, in de toekomst, zich uitleven en kunnen over alle dingen die me plezier en ik sta in brand, rapporten! Dank aan allen die mij gesteund in de realisatie van het project, dank je voor de Feedback, suggesties en kritiek. Nu alleen uw feedback is eigenlijk ontbreekt. Ik ben blij, als je laat ze in de comments en vind mij op Facebook en Twitter. Ook, en verspreid het woord! 🙂

Geef een reactie